אחלה שילוב לפי דעתי. מידו שחקן ענק שלא מצליח להבקיע כמות נכבדה בקבוצות שלו.חוץ מאיאקס. לפי דעתי טוטנהאם יכולה ללכת לקראת עונה טובה אבל שוב חסר משהו. המירוף של דוידס יוסיף הרבה ביחד עם הצעיר המבטיח ראוטלדג'. יכול להיות מעניין.
ראוטלדג שוב מספר אחד במגרש והוא גם בישל את הראשון של מידו שסיים בסטייל. אגב אדגר דאוידס ביציע. צרני נפגע בראש מהקורה והוחלף.
דוידס מוסיף את הניסיון שחסר. טוטנהאם יחסית קבוצה צעירה שזקוקה למנהיג. הגיע הזמן לשנות קצת מעמד ולהתקדם קדימה. מה גם שזה נראה שיונייטד בנסיגה.
ההרכב היום. צרני (ברץ),קלי,גארדנר,קינג,ציגלר,ראוטלדג,מנדס,טאייניו,ריד,מידו,דפו. מחר אלה שלא שיחקו יהיו מול אלדרשוט. אגב ראיתי את אל חמדאווי משחק והוא מזכיר לי במשחק שלו את הבחור הסלובני הבעייתי ההוא ששכחתי את שמו,אל חמדאווי יותר קשר תוקף מאשר חלוץ ולבחור יש שליטה נהדרת בכדור ומרטין יול נותן לו במשחקי האימון להרגיש מגרש עם הגדולים.
אסימוביץ'?? אם הוא מזכיר אותו, לשחרר - ומהר. עוד "מציאה" של הודל. את ההחמצה שלו מול פולהאם (אם אני לא טועה) מול רשת חשופה אני לא אשכח בחיים.
לא סלובני ששיחק בספארס אני מתכוון לסלובני ההוא שהיה כוכב הנבחרת שלהם ושיחק בפורטוגל. מה שהנאפאס עושה לזכרון....
ראיתי שהאוהדים קוראים לו "El Ham". אני היחיד שמוטרד מהאופי המוסלמי שקיבלנו? נאייבט, קאנוטה, מידו ואל-האם.