כמו כל עונה הפציעות מגיעות לקבוצה חסרת המזל שלנו ללא הפסקה. אחרי לדלי קינג ודאווידס עכשיו אדמן וראוטלדג יחמיצו את המשחק מול בורו. כבר שנים שהפציעות גומרות אותנו. אני מעריך שהקישור יהיה דאווידס (מנדס),קאריק,טאייניו וריד.
עדכון אחרון ראוטלדג יעדר שבועיים בערך ואדמן לפחות חודש ואולי יותר אם יוחלט על ניתוח. אני מאמין שקלי או סטלטרי יעברו שמאלה כי רטו לא בנוי לתפקיד הזה. מישהו ראה את הוטספר ???
יש לגיא תקופה עמוסה בצבא זה הכל... ולמה רטו לא יכול לשחק כמגן שמאלי? ממה שראיתי ממנו הוא דווקא מסוגל לשחק גם בעמדה הזו במקרה הצורך, אם כי ברור שעדיף לנצל את הטכניקה שלו באגף שמאל של הקישור... אני אישית לא סובל מגנים שמאליים עם רגל ימין דומיננטית, זה פשוט לא נועד להיות, אם אני יול אני נותן לרטו לשחק בלי לחשוב בכלל.
ראוטלדג' יעדר כנראה יותר משבועיים, ומרטין יול ממשיך להיות מסתורי בנוגע לשיתופו/אי שיתופו של דווידס בשבת הקרובה נגד בורו. יול אמר היום שאחרי האימון של יום שישי הוא יחליט אם דווידס יפתח בהרכב או לא. יול גם לא הכחיש את התעניינות התרנגולים בג'נאס.
מרטין יול. " עכשיו אחרי שמכרנו את קנוטה התפנה לנו עוד כסף שמימלא היה לנו ורשימת השחקנים שאנחנו רוצים גדולה. אנחנו מאוד מעוניינים בקוייט ואישית אני מעריץ של גינאס. נראה מה יהיה ".
הספרס כמו הספרס - ילכו ויעיפו את רוב תקציב הרכש שלהם על שחקן בעמדה שאין להם צורך לחזק. איפה לעזאזל ידחפו את ג'רמיין ג'ינאס?!? בשביל מה הביאו את דאווידס? למה שג'ינאס יוותר על הצ'אנס לשחק בקבוצה טובה (ארסנל / יונייטד) כדי לבוא לשיפודיה של וויט הארט ליין?
כי ימי השיפודייה נגמרו ... גינאס קאריק ודאווידס אמורים להתחרות על שני מקומות אם גינאס יוחתם וטאייניו יכול לשחק בכל העמדות בקישור. בראון שון דייויס ומנדס כנראה כולם יהיו בדרך החוצה במקרה של החתמת גינאס. לי אישית יותר חשוב להחתים את קוייט ואת פיו הקוראני.
אם זה היה תלוי בי מנדס היה לפניו . אני מניח שאדגאר דאווידס ישחק לידו ויתפוצץ מהאפטיות והאיטיות שלו ואולי הוא ישפיע על יול להוציא אותו. במקרה כזה מתאים לי גינאס שלדעתי הולך בתקופה הקרובה להעביר סוף סוף את הפוטנציאל שלו אל הדשא. אבל יותר מכולם אני רוצה את הקוראני פיו, בכלל אני חושב שלקוראנים יש יתרון גופני אפילו על השחורים בגלל שהם גמישים כמו גומיות...
יש לך פרסום של המשחקים במאש כאן באתר למעלה. לפי מה שכתוב בפרסום שלהם יש ארבעה משחקים בשעה הראשית וגם המשחק שלנו כלול. צארלטון וויגאן אף אחד בפאב לא יראה השאלה מה ישדרו כי יש ליברפול סנדרלנד וניוקאסל ווסטהאם. מנסיון אני יודע שיש לטוטנהאם הכי הרבה אוהדים מהקבוצות האלה במאש אז כנראה שישדרו ובכל מקרה הם יכולים לפצל את זה לשלוש טלויזיות. שווה להתקשר לפני.אולי גם אני אגיע.