הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. orend84 Member

לא ראיתי תמשחק איך היתה ההגנה של טוטנם?

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מוכר את קין מהסיבה הפשוטה שג'רמיין דפו, תותח ככל שיהיה כרגע, הוא חלוץ פשוט לא יציב, ואי אפשר לסמוך עליו לעונה שלמה.

3. קינג לדלי Member

אבל חלוץ חייב לשחק ! אי אפשר להוציא חלוץ ששם שני גולים כי חלוצים בנויים לתקופה ארוכה ולא על רוטציות ! זה מתחיל לעצבן כשרואים שכל חלוץ שיוצא חוטף קריזה...
    חלוץ חייב לשחק ואם משתמשים פחות בקינו אז שימכרו אותו כי גרמיין דפו כבר ילד מספיק גדול כדי לשחק עונה שלמה בפרמייר.

4. קינג לדלי Member

ציונים.
    רובו-6 בלי הרבה עבודה אבל מה שצריך עשה.
    אדמן-5.5מחצית ראשונה האוסטרלי הרג אותו באגף שלו ובחצי השני הוא השתפר. מבחינה התקפית לא יכול לעבור עמוד. קדימה יאנג לי פיו.
    גארדנר-6 רק שתי בעיטות באויר ודווקא הפתיע במשחק לא רע. למרות הכל שיחזור כבר לדלי.
    דאוסון-7 פשוט אדיר. גם בלחץ הוא מצליח לשחק טכני יחסית למימדיו. רכישה גדולה שלנו.
    סטלטרי-5.5 לא עבר את החצי ועשה שתי טעויות שכמעט עלו בגולים. למרות זאת רואים שהוא שחקן טוב והסגירה האלכסונית שלו מצויינת.
    ריד-5.5 לוקאס ניל קיצץ לו את הרגליים כל המשחק עד שהורחק.
    מנדס-5 שחקן מצויין שכנראה לו היה מוכן למשחק. הקישור באמצע היה גרוע והדביק את כל הקבוצה.
    נראה לי שיול נתן לו הרכב כדי שלא יעזוב לפני חלון ההעברות.
    בראון-5 כרגיל לוחם אמיתי אבל חסר דקות משחק וגם חסר כדורגל יצירתי.
    טאייניו-6 עוד רכישה גדולה. איכותי מאוד ובעזרת טכניקה מעולה יוצא מעמדות צפופות בצורה מצויינת.
    מידו-5 לא הגיעו אליו כדורים.
    קין-5 כנ"ל.

דאווידס הוסיף פלפל וגם ספג צהוב. הוא משנה לנו את כל החשיבה שהוא במגרש.

יום שבת ב"פוגי דיו" מול צלסי .

5. h2z Member

איך אני מגיע לפוגי דיו הזה באוטו מכוון צפון?

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום שבת זה משודר בצ'רלטון, נכון?

7. רוד Member

ההיגיון אומר שכן,כמובן
    אבל צרלטון מעדיפים לשדר את הדרבי הישראלי.אז התשובה לשאלה שלך היא:לא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    שישדרו את הדרבי הזה בערוץ הליגה השראלית
    אנחנו רוצים לראות כדורגל אנגלי!!
    ודרבי לונדוני בין צלסי וטונטאהם החזקה העונה זה כדרוגל אנגלי במיטבו!!

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/05
  8. קינג לדלי Member

אין שידור בשרלטון.
    תגיע לפאב בכפר סבא עירך תהיה אוירה +שדר אנגלי ומסך ענק ואיכותי.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובהקשר אחר - מרטין יול קיבל הארכת חוזה!
    http://www.teamtalk.com/Images/39087.Xxx
    יול בן ה-49, שמונה למאמן ראשי לפני 9 חודשים, היה חתום אצלנו עד 2007, וקיבל הארכה של שנה נוספת. קשה לבוא בטענות לבורד - נתן כל סיבה מוצדקת לתת לו גב.

Martin Jol, Martin Jol
    He's got no hair, but we don't care

10. קינג לדלי Member

בעיות לפני צלסי.
    אחרי ראוטלדג שיעדר חודשיים נפצע גם טימו טאייניו ולפי מרטין יול הוא בספק גדול למשחק מול צלסי אחרי שהקצבים של בלקבורן כיסחו גם אותו.
    לא הבנתי ואני לא מבין את ההשאלה של מארני לנוריץ , חודש חודשיים הייתי מבין אבל עכשיו נותרנו רק עם לנון שיול אמר עליו שהוא חלש עדיין גופנית אבל הוא מהיר כמו שד ואולי ישחק.
    נוסיף לזה את לדלי שעדיין פצוע ונצטרך להתפלל שגארדנר לא יבעט אויר מול כל הסילונים של מוריניו.
    לא ניצחנו אותם שקרי דיקסון וקווין ווילסון היו החלוצים שלהם וגם לא שקרייג בארלי עם החיוך היפה באנגליה שיחק אצלהם אז עכשיו עם כל הרובנים ודרוגבות ?
    אל שמע תפילה ותחנונים אנא שמור נא עלינו מכף כל אויב ואורב בדרך במיוחד באגף ימין. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/8/05
  11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה לך אנדי טוד. הפציעה של טאיניו תקפיץ לעמדת הקשר הימני אחד מהשניים - מייקל בראון או פדרו מנדס. שניהם כידוע, לא מציאות גדולות כשחקני כנף. אלה חדשות באמת גרועות עבורנו. בכל אופן אני רק אזכיר שסטאלטרי יכול לשחק קשר ימני, וסטיבן קלי יוקפץ להרכב. זה מערך הגנתי, אבל זה עדיף לדעתי על לפתוח עם נגר חסר תועלת באגף ימין.
    תהרגו אותי, איך שחקן שניסינו להיפטר ממנו כמו גארדנר הופך לשחקן הרכב? היה עדיף כבר את נאייבט.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלקבורן האלה פשוט הופכים להיות הקבוצה השנואה על כולם, שמישהו ירגיע אותם כבר כסעמק.

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שעם רובי סבאג' וטוגאי המקצצים, וניל וטוד באגפים הם מורידים אותך למגרש מכל מקום שאתה לא מגיע. פשוט סיוט.

14. קינג לדלי Member

לי יאנג פיו הקוראני שאיינדהובן לא רוצה לשחרר הצהיר שהוא לא מוכן לשחק יותר בקבוצתו ושהוא חולם בלילות על מרטין יול וטוטנהאם.
    מאמנו גוס הידינק : " אין לנו מגן מחליף ללי יאנג פיו אבל נצטרך לפתור את הבעיה כי הוא לא רוצה להישאר ולא נחזיק אותו בכח. זה המחיר להצלחה של איינדהובן בעונה שעברה בליגת האלופות."

האמת שיצא לי השבוע לראות שני משחקים של קוריאה במונדיאל ואני מתקן את עצמי, הוא לא בין ארבעת המגינים הטובים בעולם הוא הכי טוב !

15. Jose Mourinho Member

:aaarofl:

תגידו דאווידס שחקן הרכב בטוטנהאם העונה בליגה?