אוהו ! ביום שניקח תואר נקרקר וגם ננקר כל מה שיבוא בדרכנו כולל עורבים משועממים ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
ג'ינס זויינת חחח הביא לך בהפוכה... בכול מקרה, החוזה של רונלדו יוארך כניראה כמובן שריאל הייתה אמצעי לזירוז התהליך.
פארקר אוהד טוטנהאם לא ידעתי את זה גינס בקנה מידה של אנגליה טוטנהאם יחסית קבוצה גדולה ניוקאסל מ1995 קבוצה גדולה שמי ספר אותה לפני זה.ואם תקרא את העמוד הקודם בדיון את ההתחלה תראה שאנחנו חושבים ש10 השנים האחרונות שלנו היו גרועות. קיצר שפארקר ילך לניוקאסל עוד עונה יהיו ציפיות בשמים בסנט גיימס פארק ובבסוף יצא מקום 13
אפשר להפסיק את דיוני המוזיקה ובעיקר את ההשוואות בין ניוקאסל לטוטנהאם, שתי קבוצות לא ממש קשורות? שמע, פארקר שחקן שרציתי מאוד ואמרתי את זה לא פעם - אבל אל תיכנסו לאופוריה מזה. יש לכם עוד הרבה לעבור, והשנה היינו טובים מכם בהרבה (2 נצחונות במפגשי הליגה), ונכון שלניוקאסל יש אחלה סגל - כל עוד סונס הדביל מאחורי הקווים אני לא רואה אותם רצים גבוה מדי, כרטיס לאופ"א מקסימום. מלבראנק הוא שחקן שאני רוצה כבר כמה עונות. פשוט שחקן חכם ומוכשר שיוכל לעזור לנו לדעתי דווקא במרכז השדה. כשאני חושב על מרכז שדה כזה: ראוטלדג' - מנדס/דייויס/קאריק - מלבראנק - ריד בא לי ללקק את האצבעות. קשה לי להאמין שפולהאם ישחררו אותו, ואם כן - זה כנראה יהיה לליברפול שדולקת אחריו לא פחות זמן מאיתנו. ואני אכן חסר סבלנות באופיי... כזה אני. בתגובה עבר פיל ספקטור לניוקאסל, אחרי שקיבל דחייה חד צדדית מטוטנהאם.
קוד: Robbo (Walker); Edman (Tarrico), King (Calderwood), Campbell (???), Carr (Ifil/Kelly); Ginola (Reid), Popescu (Carrick/Poyet), Anderton (Simon); Sheringham (Keane), Klinsman (Defoe), Armstrong (Ferdinand) - 433
למירב ידיעתי קולדרווד פרש, ווקר מזמן לא אצלנו ו-??? אינו שם של שחקן. אם אני לא טועה בסוגריים אלה שמות המחליפים. בכל אופן, הבורד מכחיש שהחלו חיפושים אחר המחליף של ארנסן, למרות שהעיתונים כבר דיווחו על מרטין ואן גיל, הדירקטור של אלקמאר ההולנדית (אני מבין שהולכים על המודל ההולנדי - חסרים אנשים באנגליה שיודעים את העבודה?). כמו כן, טוענים שאין שום קשר לשמועות על מעבר של דאונינג או קילי. מה שכן, כריס יוטון אומר שלא מן הנמנע לקנות קשר שמאלי, ואנדי ריד יעבור ימינה. נשמע הגיוני?
ההרכב שלי. רובו, קאר ,סקאמבל ,לדלי , ציגה, פוייט,פופסקו,גינולה,אנדרטון ,טדי וקלינסי. חייב להוסיף את אלן נילסן בכל זאת הביא לנו את גביע הליגה והיה שחקן נחמד .
בכל מיני פורומים כבר פירסמו את חולצת הבית והחוץ החדשות ואני לא יודע איך לאכול את זה...אחרי שנים של חולצות פשוטות בלי הרבה קישקושים קאפה יצרה חולצת בית עם הרבה כחול בעיקר בשרוולים וזה נראה צעקני מידי.. חולצת החוץ צהובה עם פסים כחולים במתניים. בקיצור נראה יותר מידי צעקני.
לנון כן אצלנו, אולי הוא יקבל הזדמנות. והסימן שאלה בא לציין את העובדה שכמעט ולא היו לנו בלמים טובים בעשור האחרון.