הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. קינג לדלי Member

אי אפשר בלי פציעות בקבוצה הזאת...

מידו שחוזר לכושר נפצע וייעדר חודש.
    ארון לנון זומן לנבחרת הצעירה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/10/05
  2. Guns n' Roses Member

אתה צריך להיות שמח
    אולי ככה סוף סוף רובי ישחק בהרכב

3. Hammers Fan Member

מה קורה עם אנדי ריד? לא לעלות בהרכב נגד פולהאם וצ'רלטון נראית כמו הצהרה של יול לגביו...

לא התאקלם או שפשוט לא הצליח לא הצליח לעלות את המדרגה לפרימיירשיפ?

נערך לאחרונה ב: ‏4/10/05
  4. קינג לדלי Member

ולמה שאני אשמח לאבד את מידו ???

האמרס אני מאוד מרוצה מהיבוש של אנדי ריד ואני חושב שזה יעשה לא רק טוב.
    הוא נראה קצת אפטי ולא מפיק את מה שמצופה ממנו אז שיוריד את האף לקרקע ויעבוד יותר קשה.

אגב טוטנהאם ממשיכה במדיניות של להשאיל שחקנים לצ'מפיונשיפ במטרה לחשל אותם ולתת להם דקות משחק, ומי שלא שם לב אז מוניר אל חמדאווי הושאל לדרבי וכבר כבש את שער השיוויון מול לסטר בבעיטה יפה.
    אל האם הוא שחקן שאוהב לעשות עקבים ומכדרר בחסד,עם קצת נסיון הוא יכול להגיע רחוק.
    דרבי תפורה עליו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/10/05
  5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפציעה של מידו חדשות רעות מאוד, ההתקפה שלנו נראתה זוועה בלעדיו ועכשיו נאלץ לראות כנראה את גז'גוז' רזיאק, ולא את רובי קין. אבל מי יודע? הבישול של דפו לקינו במחזור האחרון אולי ייתן ליול הזדמנות להריץ אותם יחד.
    אגב, יול אמר בראיון אחרי המשחק (הענק) מול צ'רלטון שכל עוד הדבר נוגע לו, הוא ירצה להמשיך לראות את קינו בקבוצה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

ערן, ריד דווקא מצויין לדעתי, ובינתיים הוא אפילו תפס מקום של קבע בהרכב של הנבחרת האירית. הוא בכושר טוב לכל הדיעות (היה ענק בהפסד לצרפת) והתחיל את העונה לא רע בכלל, אבל יכול להיות שבאמת יש נקודה במה שנאמר כאן, שהוא קצת התחיל לתפוס תחת ויכול להיות שיול רוצה להרגיע אותו. אני מעדיף את רידי בהרכב - בכל אופן, אי אפשר לומר שהוא לא מתאים על הפרמיירשיפ. ראיתי ממנו מספיק והוא גדול בכמה מידות על הצ'מפיונשיפ.

6. KirkH Member

וואוו, תפס מקום בהרכב של נבחרת אירלנד.. פששש, כל הכבוד לו באמת, עקף את סטיבן ריד שהצליח להחזיק שלושה שבועות לפני שנפצע פעם נוספת.

אנדי ריד לדעתי די רחוק מלהרשים. הוא כבד, מגושם, לא מסתדר באגף עם המגינים שבאים מולו לאחד על אחד ומה שהכי מוזר, כשהוא כבר כן מתפנה - ההגבהות שלו מאוד לא מדוייקות. אני ציפיתי מאנדי ריד להרבה יותר, הוא כבר הוכיח שהוא מסוגל להרבה יותר גם בנוטינגהאם וגם בנבחרת הירוקה...

סך הכל מה שתוקע את המשחק של הספרס זה חוסר היצירתיות על הכנפיים. עם כל הכבוד לאדון לנון הצעיר, שחקן כדורגל זה קצת יותר מספרינטר, עד שהוא לא ילמד לתת פס כמו שצריך - הוא ישאר השחקן הכי מהיר על המגרש ולא יותר.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אומרים את זה כבר לא מעט זמן, ושנה שעברה כשהיו דייויס וזיגלר זה לא היה שונה - טוטנהאם לא כובשת מהגבהות בכלל כי אין מי שיגביה כדורים.

אני לא מסכים לגבי ריד בדבר אחד - הוא ממש לא כבד, הוא טכני מאוד ויודע לשים גז כשצריך, רק ההגבהות שלו צריכות להיות מדוייקות יותר ואם הוא כבר חותך לאמצע, שיעשה טובה ויעזור לחלוצים עם הסיומת - יש לו בעיטה לא רעה בכלל.

8. קינג לדלי Member

אנדי ריד עשה טובה שהוא משחק בכמה משחקים שראיתי ובמיוחד מול גרימסבי.
    שינוח ישתה קצת בירות והכל בסדר...
    קירק ההנחה שלך לגבי לנון היא נכונה חלקית,יש לו חוץ מהמהירות מסירות מצויינות , והוא עובר מגינים בקלות מפחידה.
    הפאס האחרון הוא לא משהו עד עכשיו אבל גם זה יגיע.
    גול הנצחון בוואלי התחיל מחטיפת כדור מצויינת ומסירה לשטח מסוכן לדפו ומשם הכל בננה אגוזים...

אגב אני שמח שיול סוף סוף מסכים איתי לגבי התפקוד המוזר של דאווידס באגף שמאל .
    יול : " במחצית אמרתי לאדגאר שהוא חוזר לאמצע והוא היה מאושר... אני יודע ששם הוא יוכל להפיק מעצמו הרבה יותר ".

אגב מאז שפיל אייפיל הגיע בהשאלה למילוואל הם 5 משחקים ללא הפסד. הוא יחזור הביתה בינואר.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי אייפיל - כשסטלטרי בינוני וסטיבן קלי לא ממש עושה את הקפיצה קדימה - הוא בהחלט אופצייה כשהוא בכושר טוב. נואה פמארו גם כן חוזר לפעילות עוד שבועיים.

10. Hammers Fan Member

בנוטינגהאם הייתה לו בדיוק את אותה פוזה לפני כשנה כשהקבוצה החלה להתדרדר לכיוון התחתית. ג'ון קינאר העיף אותו לריזרבס כדי שיתאפס מחדש, ושהוא חזר לאחר שבועיים הוא רק איבד כושר (והוסיף כמה קילוגרמים). קינאר איבד את המשרה למיק הארפורד, נוטינגהאם מכרה את ריד בינואר וירדה ליגה בסוף העונה- מי יתן שהפוזות של ריד בטוטנהאם יובילו לתסריט דומה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

11. Hammers Fan Member

ועוד שאלה, בלי קשר, אני רואה שלמרות ההחתמה של דווידס הבולדוג ולמרות התחרות הרבה על מקום במרכז השדה עם מנדז, ג'נאס, בראון, דייויס (וגם טאיניו?) מייקל קאריק ממשיך לשחק בקביעות בלב המערך של יול. כל אוהדי טוטנהאם ששוחחתי איתם (אגב, ווילסדן גרין זה איזור בו היריבות בין ארסנל לטוטנהאם מקבלת משמעות ראסמית מאוד, ממש חלוקה של 50-50) מאוד מחזיקים ממנו, הדעה שלכם השתנתה מאז הדיון האחרון?

ומה קורה עם וויין ראוטלדג'? רק משחק אחד עד כה.

12. Guns n' Roses Member

פצוע

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שהסיפור אצלנו יהיה שונה מאשר בנוטינגהאם.
    כי בנוטינגהאם הוא סחב ת המועקה הזאת הרבה זמן והראה באופן גלוי שהוא רוצה לקחת צעד קדימה, קשה לי להאמין שהוא יירק למועדון שנתן לו צ'אנס בפרצוף. אני מאמין שתוך שלושה משחקים הוא חוזר.
    לגבי קאריק, הוא נתן כמה משחקים פשוט מעולים העונה, אבל עדיין נראה שבעיני האוהדים הדיעות כלפיו חלוקות. יש לו כשרון, ואני מאוד סולד מההשוואה לג'יימי רדנאפ שהיה קשר בלי שכל בהשוואה לקאריק. יש לו עוד להשתפר, אבל אין ספק שהוא סתם פיות וגם משך את תשומת ליבו של סוונגו עד כה.

14. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

חדשות פציעות:
    הפציעה של מידו התבררה כחמורה הרבה פחות משחשבו, והוא ייעדר למשך 10 ימים, ולא חודש כפי שסברו.
    לעומתו, נפצע גוראן בונייבסביץ' במשחק רזרבס ולא יעמוד לרשות יול בזמן הקרוב (לא שהיו תכניות רציניות לגביו).

15. KirkH Member

הא?!? משחקים מצויינים? ועוד בלשון רבים? ניים וואן. אתה יודע מה, בעצם נלך עם זה יותר רחוק, תן שניים.