הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏8/6/05.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה הסגל של טוטנאהם? וואי, לא ידעתי!

תודה ז'אק!

2. spurs Member

נקווה שגם מינימום נתקע לכם 5 http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה ידוע שלמידו יש טונות של כישרון ברגליים, השאלה זה לטווח הארוך אם ייצא לו לשבת על הספסל כמה משחקים ברציפות איך הוא יקבל את זה.
    אני שומע כבר את אוהדי וויגאן מדברים על זה שהנרי קמארה שכיר חרב שצריך להעיף מהקבוצה כמה שיותר, כי הוא רוטן כשהוא מוחלף ופוגע באווירה הקבוצתית.
    לפעמים עדיף לוותר על שחקנים עמוסי כישרון בשביל אווירה טובה יותר בתוך הקבוצה.
    מצד שני, יש כאלה שמובן למה הם בוכים כמו סיסה אצלנו שלמרות שהוא שם גולים מוצא את עצמו שבוע אח"כ על הספסל לטובת חלוצים שעוד לא פתחו את החשבון שלהם העונה.

4. קינג לדלי Member

חדשות טובות .
    מארגני האולימפיאדה הודיעו שאצטדיון האתלטיקה לא ישמש למשחקי כדורגל גם אחרי האולימפיאדה.
    המגרש שיכיל 80 אלף יצומצם ל25 אלף לאחר המשחקים.

אנחנו נשארים בליין לעולמי עולמים !
    מישהו פעם חשב להעביר את הכותל או לעזוב אותו ?

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חשבתי, יותר מדי פינגווינים במקום חם כ"כ.
    אני רוצה רק לטובתם.

6. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool-Forever, מה שאמרת לא רלוונטי כרגע כי מידו באנקר בהרכב כל עוד הוא כשיר.
    מידו משחק היום את הכדורגל הכי טוב שלו מאז שהיה לו את ואן דר וארט וואן דר מיידה על הכנפיים באייאקס, לפעמים צריך שמישהו ייצא מהתשלובת של המועדון כדי להכניס אחד אחר וזה היה הסיפור עם קאנוטה שהפסיק להתאמץ והשאיר את הבמה למידו. בדיעבד זה עשה לנו רק טוב - בניגוד לפרדי שהיה סוגר משחקים מראש ועולה מלכתחילה בלי חשק, למידו יש רעב עצום להוכיח את עצמו ובינתיים המרוויחה העיקרית היא טוטנהאם. מה רע?

טוב מאוד, לא רוצה אצטדיון אולימפי עם 80,000 איש שיושבים 200 מטר מהאצטדיון ורואים נקודות, מעדיף את וייט הארט ליין האינטימי. לפני 5 שנים אני זוכר שעשו בו שיפוצים (בעצם, אני לא זוכר קיץ שלא שיפצו אותו), הגיע הזמן לייעל את התחבורה סביבו ואולי להגדיל קצת את התכולה וזה בהחלט יספיק. לא רוצים לשחק במפלצת.

7. דוקטור Member

שיעבירו את הרזרבות של ה- 55,000 מקומות לארץ.
    אם ירצו שיקחו במקומן את איצטדיון רמת גן. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה יקרה כשמידו ייקלע לתקופה לא טובה ויצטרך לשבת על הספסל כמה משחקים רצופים? זאת השאלה.
    עכשיו כשהכל ורוד ברור שלא יהיו בעיות.

9. Robin Member

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלוש מציאות נפלאות. אין קבוצה בליגה לדעתי שלא מתחרטת שלא קפצו על רובו כשלידס ירדה. כולם חשבו שהוא גמור (נו טוב, מי יכול לתפקד בהגנה שהיו בה מייקל דיוברי ורוקה ג'וניור?) והרווחנו.
    קאריק זה היה ידוע - הביע בו עניין לזמן קצר, אחרי זה הוא כנראה התבלבל וחשב שג'ילברטו ואדו גאוני כדורגל וירד מזה.
    לגבי דפו לא ידעתי, זה באמת מפתיע.

11. Robin Member

הוא ניסה להחתים אותם גם באותו זמן אבל קבוצות תמיד רוצות מאיתנו יותר כסף מאשר שהן לוקחות מאיתכם (ראה מקרה ג'ינאס - אתם צריכים אותו בכלל?).

12. spurs Member

אתם צריכים את כל תפוצות העולם שבנוער שלכם שבסוף ישחקו בליגה השלישית

13. קינג לדלי Member

יש לי חשש שההרכב שלנו הקבוע עם שלושה קשרים יותר אחוריים(קאריק,דאווידס,ג'ינאס)יגרום לנו לשחק שבלוני ומאחור ולא להעז.
    במשחק מול צארלטון היינו צריכים לספוג בשביל להתחיל לתקוף .
    מחר אנחנו חייבים לנסות להעז יותר ולתת לג'ינאס להיכנס לעמדות תקיפה כי לנון לבד לא יספיק(אחלה מץ' אפ עם אושיי ואני מקווה שהוא יהרוג אותו כמו שהוא עושה לכל מגן).
    יהיה קשה רצח .
    אני נכנס לכוננות תפילה.

!!! COME ON YOU SPURS

14. קינג לדלי Member

פרגוסון שתמיד חיפש להחמיא לספארס אמר היום : " ראיינתי את מרטין יול והתרשמתי מאוד מהפילוסופיה שלו וההשיגים בהולנד. הוא היה אמור להיות העוזר שלי אבל אז קרלוס קירוש פוטר והחזרתי אותו. הוא עושה עבודה גדולה בספארס. בכלל הפילוסופיה של טוטנהאם תמיד הייתה מצויינת ואני שמח שהם במקום השני.מגיע להם להנות כבר מהצלחה".

נראה לי שפרגי תמיד היה אוהד סמוי שלנו,או שהוא כל כך שונא את הצרפתים..

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיקו מחר בהחלט יספיק לי, עונה שעברה נשדדנו פעמיים - פעם אחת בגלל שטות של אדמן ופעם שנייה בגלל שופט עיוור.