הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ג'רמיין דפו, ‏2/7/04.

1. קינג לדלי Member

מצטער אני לא מסוגל לראות אותנו ולשמוע את דני נויימן. אני אסע לאיסטלנדס ואשמע את השדר האנגלי מהליין,המשחק הזה יותר מידי חשוב והעצבים שלי לא יעמדו לי מול דני נויימן האהבל במקרה הטוב.

2. spurs Member

נסלח אני מקשיב לו מברירת מחדל .איך איסטלנדס קולט את אנגליה לא את ישראל

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אסתפק בנוימן.... או יותר נכון Mute.
    חייבים לנקום בהם על ההפסד בגביע. משחק קריטי מאוד על העלייה לאירופה.

4. קינג לדלי Member

בוייר ודאייר יעדרו והם יבואו עייפים אחרי משחק קשה ביום חמישי הקרוב וחייבים לנצל את זה. ובתשובה לשאלה לאיסטלנדס יש לוויין ולדוגמא באותו יום ראשון יתקיימו שלושה משחקים ואצלו הכל משודר ויש לו אפשרות לבחור איזה שדר הוא שומע את האנגלי מהמגרש או את הערבי מהאולפן...משמומקין !

5. MUFC - 1878 Member

וואלה? עוד פרטים בבקשה, כמו כמה זה עולה?
    יש תערוצים הרגילים של יס לדוגמא או רק מאנגליה?

6. Rudess Member

ה-EASTER נגמר מזמן , חחחח. ה-EASTER הבא יהיה בעוד 375 יום ב-16 לאפריל 2006.

דרך אגב, פאמרו ייעדר 9 חודשים מהמגרשים, כך דווח היום.

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני הולך להפתיע, אבל בהחלט נחסר אותו.
    אז נכון, סטיבן קלי נמצא בתקופה מעולה (השער שלו בשבת היה באמת שער פנטסטי. איזה וולה!), אבל ראינו בשער שספגנו מברמינגהאם שההגנה רכה מדי. נואה הוא חוטב עצים, אבל הוא בהחלט מרתיע כל מה שזז באגף ימין שלנו ומוסיף מאסיביות להגנה.

8. NewcastleFan Member

לשמחתי השגתי כרטיס למשחק.הבעיה-ביציע של הספאדס.יהיה קל לזהות אותי בטלוויזיה - היחיד עם חולצת זברה בקהל של טוטנהאם.או אם יהיו מהומות ביצע של הספאדס בה מעורב אוהד ניוקאסל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx

9. קינג לדלי Member

רק אם תהיה ביציע המערבי לא תחטוף מכות...במיוחד תיזהר לא להיות בפארק ליין מאחורי השער הדרומי. ולגבי השאלות על הלוויין מדובר בהמון תחנות בעיקר ערביות שאחת מהן נקראת ART ויש לה ארבע תחנות שמשדרות במקביל לפעמים ארבעה משחקים מאנגליה !

10. spurs Member

כמעט ואין סיכוי להשיג כרטיסים צלשער הדרומי הרוב סיסן טיקט הולדרס והכריטיסים שנשארקו נחטפים במהירות

11. Hammers Fan Member

מניסיון מהביקור האחרון שלי בליין, אתה לא תחטוף שם מכות, רב האוהדים של טוטנהאם שקטים.

הייתי בלב יציע מלא באוהדים של טוטנהאם במשחק נגד לסטר סיטי בליגה (שבועיים לאחר שטוטנהאם ניצחה אותם בגמר גביע הליגה), רק כדי לראות את טוני קוטי האגדי (שלסטר הייתה הקבוצה האחרונה שלו בפרימיירשיפ) מבקיע את השער ה200 שלו בפרימיירשיפ, ולא חששתי לרגע לקום מול כל אוהדי טוטנהאם ולמחוא כפיים לחלוץ המדהים הזה לאחר שהבקיע את השער שבשבילו קניתי את הכרטיס.

באותה מידה לא הייתי פוחד להכנס לשם עם מדי הבורדו ותכלת אם היריבה הייתה ווסט האם.

12. MUFC - 1878 Member

אבל שאלתי אים אני יכול עדיין לראות ערוצים שיש בYES ולא רק ערוצים ערבים ואנגליים יש אפשרות כזאת?

13. קינג לדלי Member

יש אפשרות כזאת לראות גם יס אבל לשלם . בכל מקרה תברר הכל עם איסטלנדס אם אתה מעוניין בלוויין.

14. spurs Member

תסתכל אין אף קבוצה(חוץ ממילוול)שכל אוהדיה חוליגנים ספארס נחשבים שקטים אבל אם אוהד ניוקאסל יקום באמצע יציע בוייט הארט ליין ויקלל את טוטנהאם אז הוא יחטוף מכות/ניוקאסל יבקיעו וינצחו, בסוף המשחק אנשים יתעצבנו עליו
    עדות לפני 3 שנים לידס באה לוייט הארט ליין לא ישבתי בפארק ליין ישבתי בצדדי לו, לשם נכנס אוהד לידס ולצערו הוא חטף מכות!!
    ולחדשות רובי קין מפריח שמועות על עזיבתו ואומר שהוא נשאר והוא ילחם עם מידו על חולצת ההרכב

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/05
  15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אתה מתגרה בגורל. אני זוכר שהיה אוהד ארסנל מחוץ למשחק שהייתי שממש התחנן ממישהו להחליף איתו ושלא יהיה ביציע המערבי. הוא הגיע עם חולצה אדומה וידע שחבל לו על הזמן.