למה פרובוקציות אני לא מבין?... Jermaine Jenas, אתה אולי מנסה להתנער מה"ישראליות" שלך אבל אתה הכי ישראלי שיש!!
המילואים ניצחו 5:2 את דרבי קאונטי 4:0 במחצית הרכב:סרני,דילוסקי,האלפרדסון,גקסון ריילי,בוניווקביץ,לימברסקי,ייטס,ברנרד,אל חמדוואי,מלקולם על הספסל:סינלה,איירה פרייס,הלר,קיראיקו כבשו ברנרד שלושער אל חמדוואי והאלפרדסון
החדשות היום מדברות על כך שאברטון מכינה 10 מיליון לישט לקנייתם של רובי קין וסיימון דייויס ואני אומר הלואי ! לקינו כבר מחפשים מחליף(דינדאן וקאלו מאוקזר על הכוונת)ולסיימון כנראה כבר מצאו אז סכום כזה יתקבל באהבה.
לדעתי מבחינת הספרס אכן מדובר על צעד מבורך, שני שחקנים שאומנם התחברו מצויין לאוהדים - אבל התרומה שלהם פחותה משווים הכלכלי. אבל על סכומים שכאלה אברטון ידברו רק במקרה של עלייה לצ'מפיונס ככה שלא הייתי מדפיס להם עדיין חולצות כחולות. גם ברמינגהם מדברים על עוד קיץ של רכישות. רובי קין ואמיל האסקי אמור להיות שילוב קטלני.
לדעתי צעד זה חצי מבורך את סיימון דייויס אפשר לזרוק כי יש לנו את ראטלודג אבל את קין????????.לא מידו לדעתי לא מספק את הסחורה ופרדי קאנוטה הוא לא סקורר רציני אז כל עוד אין מחליף ראוי באמת ולא איזה אלמוני מאוקזר אני לא רוצה לראות את קינו מחוץ למועדון
אותם סימנים שהראו שאדגר דווידס יחתום בקיץ האחרון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
בקצב המדהים שהוא כובש הייתי מציע לספרס לקחת בחזרה את שרינגהאם, אישית לא היה אכפת לי שיחזור ליונייטד גם כן,גאון כדורגל.
כל מילה זהב. אכן גאון כדורגל, שמצדי יכול לחתום כאן ועכשיו על חוזה לעוד 10 שנים אצלנו- מי יתן והאגדה המהלכת הזו תהפוך למנג'ר החדש שלנו! ואגב, הכובע מאוד טעים לי... לגבי ראוטלדג', קודם שפאלאס תרד ליגה, אחר כך תתחילו לתכנן את המעבר שלו לליין.
לוותר על סיימון עוד מילא, למרות שלאחרונה הוא חוזר לעצמו ולדעתי יהיה מעולה לרוטציה. את קין יהיה לי מאוד עצוב לראות עוזב, כך או כך. אחד השחקנים האהובים עליי, לנצח.