הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ג'רמיין דפו, ‏2/7/04.

1. NewcastleFan Member

בעזרת ג'יזוס קרייסט.

2. KirkH Member

הבעייה הכי גדולה שלך היא שהמציאות קיימת. הרי כולם יודעים שעכשיו (הקיץ) זה הזמן של אוהדי הספרס. אבל אז באה עוד עונה וכל מה שנשאר לעשות הוא לחכות לקיץ הבא. שלא יגמר לעולם.

אגב, מה מזכיר לך המספר 15? :aaa021:

3. MUFC - 1878 Member

ג'אנס, החתימה שלך לא מפסיקה לרגש אותי...
    ואני מרגיש כול פעם דחף פתאומי להפעיל מדייה פלייר ולשמוע
    football coming home

40YEARS OF HURT NEVER STOPPED US DREAMING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12: :aaa12:

4. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

את כל ההקנטות והטענות על הקבוצה שלנו שמענו כבר מספיק קיצים. העונה ראינו מגמתשיפור, בוא ניתן לזמן להראות לנו מה הוא טומן בחובו עבור טוטנהאם הוטספר.

אגב, באתר הרשמי יש סיפורים נהדרים ותזכורות נפלאות ממשחקים שלנו העונה. מומלץ.

5. קינג לדלי Member

ויין ראטלדג יהיה שלנו בימים הקרובים ואיאן דאווי אישר זאת היום !
    תזכרו טוב טוב מה שאמרתי הילד הזה הולך להיות להיט גדול בליגה וגם בנבחרת הבוגרת ,עוד רכישה גדולה של פרנקי ועוד ילד אנגלי.
    אגב מהתרשמות ראשונה כמו שכל אנשי המקצוע אומרים טום האדלסטון באמת נראה ומשחק כמו בן 35 והוא נראה שחקן איכותי מאוד עם נגיעה פנטסטית בכדור.

6. h2z Member

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלה לא הדבילים שגם השוו בין טוטנהאם לארסנל לפני כמה שנים?

בכל אופן, מבחינה אינדיבידואלית קין פשוט חלוץ טוב יותר, נקודה. יש לו יותר חוש לשערים, התמקמות טובה יותר והוא מהיר בהרבה. לא הבנתי בשביל מה השדה של שותפות עם ג'רמיין, כי גם אם AJ יבוא רוב הסיכויים שהוא יהיה מחליף לקאנוטה. אני גם רוצה לראות יותר ממידו בעונה הבאה.
    אם AJ בא, אז הוא צריך לבוא על חשבון חלוץ כבד, ולא על חשבון רובי קין שמתופקד בעמדה של ג'רמיין. אני עדיין לא פוסל שותפות של דפו וקינו, אבל לפי ההתעניינות בחלוצים, כנראה שקינו באמת בדרך החוצה, וחבל שכך.

8. KirkH Member

השוואה מגוכחת. שיצהיר כבר בהתחלה שהוא נותן נימוקים למה צריך להביא את ג'ונסון ולא ינסה להסתיר את זה בכל מיני הסוואות...

ברגע שהוא כתב שיש שיוויון ביניהם ב"תכונות נוספות של חלוץ (מהירות, נגיחה, דריבל)" אפשר היה להבין לאן נושבת הרוח. את העובדה שג'ונסון לוקח אצלו בתחום "יכולת כיבוש אישית" הוא מבסס בלעדית על העונה האחרונה ובוחר להתעלם מלא מעט עונות נפלאות של קין כולל לא מעט תקופות בזו האחרונה.

הדבר היחידי שאני מסכים איתו הוא שהשילוב בין ג'ונסון לדפו עדיף בהרבה על השילוב בין קין לדפו. אבל זה ממש לא מלמד שום דבר על קין או על ג'ונסון עצמו. אם כבר אז על דפו שלא הצליח להיכנס לנישה של חלוץ רחבה פרופר.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/05
  9. h2z Member

בהנחה שאנחנו בונים על דפו, יהיה מאוד קשה לשלב במערך גם את רובי אם אנחנו לא עולים עם שלושה חלוצים. קשה מאוד להסתדר (במיוחד בפרמיירליג) עם הגנות היריב כאשר אין לך שום משחק ראש. אני מאוד אוהב את רובי ולא רוצה לראות אותו עוזב אבל אני גם יודע שהוא טוב מדיי להיות שחקן מחליף...

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי חצי העונה הדל שלו, אני לא יודע כמה באמת אפשר לסמוך על דפו.
    נכון, הוא שחקן שבמהלך אחד יכול לגרום לך לתפוס את הראש בשתי הידיים ולמלמל "גאון", אבל הוא גם אנוכי מאוד, תוקע את המשחק הרבה פעמים ונוטה להיכנס לתקופות דלות ממש כמו שהוא נכנס לתקופות טובות. מהבחינה הזו, רובי קין חלוץ טוב יותר לדעתי.
    לשים את דפו כשחקן מפתח בהתקפה, עם הרי האגו שלו, בשלב הזה של הקריירה יכול לעלות לנו ביוקר. אהבתי שרובי החליף אותו כדי להרגיע אותו קצת, אבל עכשיו אני כבר לא יודע מה המצב. בכל אופן, לא בריא לחשוב ולבנות את תכנית המשחק כשדפו בהרכב כי גם הוא נפצע ואנחנו צריכים תמיד שיהיה לו גיבוי. מהבחינה הזו, AJ פשוט לא רכש נכון.

11. h2z Member

אז מי לדעתך כן יהוו רכש נכון?

עוד משהו שיזקף לזכותו של א'יג'י, הוא יודע לסחוב קבוצה על הגב. ישנה גם העובדה שהוא שיחק עם ראוטלג' בעונה החולפת - יהיה מעניין לראות אותם משתפים פעולה במדי התרנגולים, מה גם שלא תהיה תקופת "היכרות" אחד עם השני.

12. spurs Member

ארנסן מושע עד הודעה חדשה בעקבות פנייה של צלסי והכרזתו שהוא רוצה לעזוב!
    הלוואי שיורידו לכם את הנקודות על התנאי הללו כי טוטנהאם מגישה תלונה

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/05
  13. NewcastleFan Member

:aaarofl:
    Now what will happen to Spuds Plan:"snapping up the best young talent in the World" ??

Arnsen Comment to the Suspension:"Spurs was to big a club for me to handell"
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/6/05
  14. h2z Member

אם הוא באמת הביע רצון לעזוב אז אני בעד שישחררו אותו. כדאי להפטר מהזבל (בהנחה שהוא באמת חלאה) כמה שיותר מהר. אני אומר להחזיר את פליט! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

15. NewcastleFan Member

לא הבנתי אבל בשביל מה צ'לסי צריכה את ארנסן.בתור סקאוט או בתור מחליף לפטר קניון?

בא נקווה שנציגי התרנגולים הערב בדאבלין יתנו לי קצת נחת.איזה צמד של אנדי ריד.