הדיון הרשמי של טוטנהאם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י ג'רמיין דפו, ‏2/7/04.

1. Robben Member

2. bristolrovers_fan Member

לא יודע..
    נראה לי קצת לא הגיוני לסרב להצעה של 20 מילון
    טוטנהאם לא עשו הרבה שיונויים הקיץ ו20 מילויון יכולים לסדר אותם

3. ג'רמיין דפו Member

אנחנו רוצים לבנות קבוצה לא לפרק אותה ואם מישהו חושב שהסיפור של רודף הבצע שהלך לשחק בצרפת יכול לחזור טועה ומטעה,גם 50 מיליון לא יגרמו לטוטנהאם לשחרר את לדלי. אני מקווה שתוך כמה ימים יביאו סוף סוף בלם וקשר תוקף לקבוצה כי ליברפול כבר עומדת בפתח ונראה שתהיה להם התקפה מעולה.

4. bristolrovers_fan Member

עד עכשיו אני עדיין לא שמעתי אפילו דיבורים על רכישות...

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זאת אומרת? הבאנו את פול רובינסון, שון דייויס ופדרו מנדס, וכן את הצעירים רודריגו דפנדי וזיגלר השוויצרי (שלא הוזכר פה מספיק, הבנתי שהוא היה ממש תותח באליפות העולם עד גיל 19).

בכל מקרה רובי, אם קראת או לא קראת בבלוג שלי, אני חושב שהכי דחוף כרגע לחזק את האגף השמאלי, שבו אין לנו מגן ראוי לשמו, וגם קשר נוסף לא יזיק.

6. eastlands Member

אוהדי טוטנהאם אתם פשוט חולמים על שחקנים שהם גדולים עליכם.
    נכון שקניתם מיספר שחקנים ,וזה יספיק למרכז הטבלה ,אבל שמות גדולים תירגעו אתם עדיין לא מספיק אטרקטיבים,מאבק עם פולהאם וצרלטון ריאלי יותר ,תקטינו ציפיות ואז תוכלו לחגוג כשאתם עוברים את החצי בהייבורי .
    באהבה מימרומי הליין 4-3

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואם זה היה חסר לנו, סיימון דייויס יחמיץ את פתיחת העונה. יופי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

8. bristolrovers_fan Member

זה אני או שרשימת הפצועים של טוטנהאם מתארכת...

9. ג'רמיין דפו Member

פורסט הודיעו היום שישחררו את ריד תמורת 5 מיליון בטוטנהאם שוקלים. סנטיני אמר שהמשחק היום בסקוטלנד מול הריינגרס חשוב מאוד והוא יעלה בפעם הראשונה את ההרכב הכי חזק.

10. bristolrovers_fan Member

באיז שעה המשחק?

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההרכב החזק ביותר, חוץ מדייויס.

ואיסטלנדס, אולי אנחנו מפנטזים על שמות מעבר לרמתנו,לפחות אנחנו לא מביאים שמות שנראים גדולים כבר הרבה שנים מאוד קטנטנים.. ועוד משלמים להם משכורות עתק.

12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוטנהאם ממשיכה לזייך במשחקי ההכנה, והפעם עם 2-0 לריינג'רס, ואם זה לא היה חסר - רובי קין נפצע.

עכשיו, אם זה אכן המערך שסאנטיני מתכנן לנו העונה הוא הולך כך:

רובו

--בונייבסביץ' (WTF?? לא נפטרנו ממנו כבר??) - קינג - גארדנר----

קאר ----------------------------------------------------- ג'קסון

------------------------שון דייויס-------------------------------

---------------ריקטס------------------ מנדס--------------------

---------------קין------------------------- דפו------------------

זה כמובן בלי סיימון המכשף, ועכשיו גם קינו מצטרף. העונה אני עוד יותר פסימי מבדרך כלל.
    ולא, אני לא רואה את השיפור מהעונה שעברה, והתקוות שהגיעו עם ארנסן וסאנטיני מתחלפות לאיטן בפסימיות קודרת. לא, ככה לא נגיע לשום מקום, אלא אם סאנטיני גאון כדורגל.

13. NewcastleFan Member

טוטנהאם גם תזייף בליגה...........הספרס כמעט ולא שידרגו את הסגל מעונה שעברה.עם כל הכבוד לרובינסון ומנדס הייתם צרכים לפחות עוד 4 או 5 שחקנים חדשים ואייכותים.
    היו פה דיבורים על תקציב רכש של 30 מיליון ליש"ט.עד עכשיו אולי קנו שחקניפב 3 מיליון.
    כנראה שסאנטיני חושב שהסגל מספיק טוב.אם הוא לא יתכיל לרכוש שחקניפ בשבועיים שנותרו אז הספרס ידשדשו איי שם באמצע הטבלה אם לא בתחתית.כרגיל יש לומר

14. ג'רמיין דפו Member

די אין לי כח לכל הפציעות האלה. עוד לא התחילה העונה וכבר איבדנו את סיימון דייויס ואת רובי קין. צריך להתקין מזוזות בווייט הארט פיין.טוטנהאם נמצאת במו"מ עם לאנס לרכישתו של אוליביה תומרט שהוא שחקן התקפי,גם מארסיי רוצה אותו.אתמול הפסדנו 2-0 לריינגרס וכאמור איבדנו את קינו כבר בהתחלה,פול רובינסון בעצירות מדהימות מנע תבוסה...זה בינתיים נראה רע.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'נאס, קודם כל - מנדס עלה 3 מיליון, רובו 2, פולופ 2 ודייויס בין 2.5 ל-3. כמעט 10 מיליון פאונד, אבל פוסטיגה הלך ב-5 מיליון.

בכל מקרה, זה נכון - ארנסן וסאנטיני ממש מזייפים, השחקנים שוב לא כשירים, לא מגיע רכש. זה פשוט נראה זוועתי.
    לא יודע מי זה תומרט, אני לא רוצה אותו. אין, לא הולך לנו עם שמות לא מוכחים וזה ידוע. אנחנו צריכים שחקנים רציניים עם כישרון מוכח.