רובי, איך קראת בסוף לילד? כן, זאת אכן פצצה, אני עוד בשלב הבחירות של התכניות לסופ"ש (מחר בערב חזרה לצבא), ופתאום אני לא יודע בכלל מי מאמן לי את התרנגולים. אם היצפלד יבוא לליין אני שולח לו חבילה של נקניקיות זוגלובק ושישייה של בירה טובה.
הדבר האחרון שטוטנהאם היתה צריכה עכשיו זה חוסר יציבות ולאו דווקא על כר הדשא, זה מקל בגלגלים של הכרכרה החדשה של ההנהלה. דווקא אחרי הודל ופליט ואי השקט שהיה בתקופתם, מאוד תמוה העיתוי של סאנטיני ערב משחק,אם הסיבה זה היחסים הלא טובים או חילוקי דעות(חריפים אשר יהיו) עם צוות האימון/הנהלה אז זו חובבנות שלא מוסיפה לו כבוד, אם זה משהו אישי/משפחתי חמור אז מובן בהחלט. לגבי מועמדים להחליפו,כל מיני שמות יופיעו מחר בעיתונים,השאלה שצריכה להישאל זה מי המועומד המתאים ביותר להמשיך את הקו עליו הלכו בליין יחד עם סאנטיני, לדעתי מארטין אוניל מעומד מצויין,אין לו כבר למה לשאוף בסלטיק ובליגה המשעממת ביותר בעולם, ספרס מתאימה לו כמו כפפה ליד כרגע,מועדון גדול שרוצה להיבנות מחדש(מקצועית),בלי ציפיות לתארים באופן מיידי. הוייה,כל קבוצה שתביא את הליצן הזה הדין שלה יהיה שעמום אחד גדול וזה לא מה שספרס מחפשת. רובסון,לא נראה לי שיש לו עוד חשק לנהל קבוצת כדורגל אחרי הזובור ששירר עשה לו. ראניירי,לא מציאותי כרגע. מישהו נוסף שחשבתי עליו זה היצפלד,כמו אוניל גם הוא יכול להיות פיתרון לא רע בכלל.
אתה צודק מאוד סטרטפורד. המחשבה על הוייה מעבירה בי זיעה קרה, לא כי הוא משעמם, עזוב את זה. הוא לוזר ברמות ורק ייקח אותנו אחורה. לצערי, עם הנהלה כמו שלנו לך תדע. אני באמת, באמת לא מצליח להבין מה היה כל כך דחוף לסאנטיני להתפטר ערב לפני משחק. אם אתה רוצה להפסיד פשוט תפתח עם דין ריצ'ארדס בלם....
אם זה היה תלוי בי הייתי הולך על מרטין אוניל שהוכיח ובגדול בסלטיק שהוא מומחה לבניית קבוצה. אסור לשכוח שסלטיק כשהוא קיבל אותה הייתה מפורקת ומפוררת לחלוטין והכחולים שלטו בעיר, הוא הפך את היוצרות ומשאיר שם קבוצה טובה {בקנה מידה סקוטי כמובן..}. אסור גם לשכוח את העבודה המצויינת שהוא עשה בלסטר, שמאז עזיבתו הלכה מדחי אל דחי. למרות שדי קשה לי להאמין שאם אוניל סרב לליברפול איזה סיבה תהיה לו להסכים להצעה מהתרנגולים.. חוץ מזה, אני לא מכיר את המרטין יול הזה אבל מה יש לכם נגדו?..
למה רק בקנה מידה סקוטי? הבחור לקח את סלטיק מרחק נגיעה מתואר אירופי (גביע אופ"א) וסלטיק הפכה לחברה קבועה ומאוד לגיטימית בליגת האלופות. אתה לא יכול לצפות שהוא יהפוך את סלטיק לברצלונה, אבל הוא עדיין מצליח מאוד. בכל מקרה, אולי הוא עדיין מחכה שפרגוסון יפרוש...
איזו נמושה צרפתית! (תאמינו לי חסרי כושר מנהיגות כל הצפרדעים האלו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ) יום לפני משחק? 13 משחקים בתוך העונה? Talk about bad timing... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx זה יכול להיות הדבר שיהרוס לחלוטין את העונה לספרס, יגרום זעזוע מיותר בתקופה לחוצה גם ככה ואווירת חוסר היציבות והוודאות במועדון תגבר, או שזו תהיה ברכה במסווה במידה שמנג'ר רציני כמו סר בובי יתפוס את הכסא החם בליין וישליט קצת סדר בבריכת האגו הגועשת הזו... אבל כמו שאני מכיר את ספרס כבר שנים, היא שוב תלך באותה דרך כל כך מוכרת: מנג'ר זמני, תוצאות עלובות, התקעות בין תחתית למרכז טבלה, עד שימצאו את עצמם שוב בעונת המלפפונים מודיעים שהם מתעניינים בדווידס, רונאלדו, מוריינטס ושאר החברים לקראת עונת הזהב שתקח אותם לצ'מפיונז ליג...
דווקא היו לו חיים טובים בלונדון.בית יפיפה בהאמפסטד הית' היוקרתי.מכונית יוקרתית והוא ואף נראה מבלה במקומות יוקרתיים.לא חראם צפרדע?
אז ככה, התפטרותו של הצרפתי אכן שנויה במחלוקת, אבל מכיוון שאתם לא יודעים מהי הסיבה האמיתית לעזיבתו, אני מציע לכם בינתיים לא לקטול אותו. אני בטוח שירוצו שמות רבים של מועמדים לתפקיד המאמן, החל מהגרמני, דרך רובסון ואולי אפילו צרפתי אחר (הויה). אני מסכים עם רובסון, שהאיש המתאים ביותר לטוטנהאם, הוא מרטין אוניל. כבר אמרתי בעבר, אני מעריך מאוד את העבודה שלו בסלטיק, ורואה בו את המחליף של פרגוסון. אבל כאן נשאלת השאלה(ועדי דיבר על כך מקודם), אם אוניל סירב לליברפול למה לו להסכים עכשיו לטוטנהאם? אוניל סירב לליברפול מסיבה אחת, הוא רוצה להחליף את פרגי ביוניטד. לי לפחות, יש הרגשה חזקה שבקיץ פרגי ינחית את הפצצה, ויפרוש. למה? כי לפני שאוניל סירב לליברפול, הוא דיבר עם האנשים הקובעים ביוניטד, ורק לאחר מכן סירב לליברפול. כלומר, אוניל יודע משהו שאנחנו כניראה לא יודעים, אחרת הוא לא היה מסרב לליברפול. ההנחה שלי(בגלל שאני בספק שאוניל יסרב לקחת את ליברפול בשביל תפקיד שיתפנה תוך 3-4 שנים) שאוניל יודע מתי פרגוסון יעזוב את היוניטד, והוא מוכן לחכות עד שזה יקרה. אם זאת, יש שינוי גדול אצל אוניל מתחילת השנה. בתחילת השנה (כשההצעה מליברפול התקבלה), אוניל אימן קבוצה(סלטיק) שהייתה קבוצה שהגיעה שנתיים לפני לגמר גביע אופ"א, ושנה לפני לחצי גמר גביע אופ"א(לאחר שהדיחה את ברצלונה של רונאלדיניו, והרשימה בליגת האלופות כשעפה רק לליון). כלומר, נראה היה בתחילת השנה הנוכחית שסלטיק הולכת לעשות קפיצת המדרגה באירופה. כלומר, לאוניל היו את הסיבות לסרב להצעות מקבוצות אחרות, אלא אם ההצעה שתתקבל היא הצעה מפתה במיוחד. היום, סלטיק, למרות שהיא בדרך לאליפות נוספה בסקוטלנד, דורכת במקום. היא לא עושה את ההתקדמות הרצויה באירופה(דבר שבולט במיוחד כשהיא בבית עם אריות כדורגל כמו מילאן וברצלונה), והבוסים של אוניל לא משחררים את הכסף כדי שהוא יוכל לעשות את השינוים שהוא רוצה. במילים אחרות, אם בתחילת השנה רק הצעה מפתה במיוחד(יוניטד) הייתה גורמת לאוניל לעזוב את סלטיק, היום יכול להיות שהוא יהיה מוכן להסתפק גם בטוטנהאם. אבל שוב, תלוי(ושוב, הכל ספקולציות), האם באמת אוניל קיבל רמזים מהיוניטד שפרגוסון עומד לפרוש והוא יהיה המחליף, כי אם כן, גם היום כשהוא מעוניין לעזוב את סלטיק, יכול להיות שהוא יחכה עד לקיץ.
לא חסר כאן משהו? חצי גמר גביע אופ"א - יש... גמר גביע אופ"א - יש... מה לגבי זכיה??? לא חושב שאפשר ללמוד משהו על הקמפיין הזה של סלטיק באירופה, לפחות לא בשלב הזה. ספק אם יש מנג'ר בעולם שהיה מוציא יותר ממקום שלישי מהבית שסלטיק קיבלה העונה בצ'מפיונס - בטח ובטח כשמילאן ובארסה באו לוהטות כבר מפתיחת העונה. ככה שאתגר בסלטיק - עדיין יש לו. לא חושב שיש שמץ של קשר בין משרת המנג'ר של יונייטד לדחיה של ליברפול בקיץ. מה גם שכבר לפני סוף העונה שעברה סטיב ברוס ומקלארן סומנו כיורשים של סר לוזר לא פחות מאוניל ככה שאף אחד בין כה וכו לא הבטיח לו את התפקיד. אוניל לא רצה להפר את החוזה שלו מול סלטיק בקיץ ואני בספק מאוד מאוד גדול אם הוא יהיה מוכן להפר אותו כעת, בקושי חודשיים וחצי בתוך העונה.
סלטיק כבר שנים דורכת במקום באירופה,זו קבוצה שבאופן כמעט קבוע לא עוברת את שלב הבתים בליגת האלופות(וזה בכלל אם סלטיק מגיעה לשלב הבתים). יש מצב שכמו שמשה אומר אוניל יקבל את התפקיד במנצ'סטר למרות שזה נשמע די הזוי..
כן, הרי סלטיק כל שנה מגיעה לגמר גביע אופ"א, ותמיד היא שיחקה בצ'מפיונס ליג באופן קבוע. אלו שטויות במיץ, או'ניל ייזכר כאחד המנג'רים הגדולים בתולדות סלטיק, ולגבי מה שקורה בסלטיק השנה צריך לזכור שהיא איבדה את הכוכב הכי גדול שלה (הנריק לארסון) ונפלה לבית שהסיכוי שלה לעשות בו משהו היה אפסי מלכתחילה. לגבי מה שמשה אמר, זה מאוד קלוש. או'ניל רוצה בינתיים להישאר בסלטיק בכל מקרה. יכול להיות שהוא יעבור ליונייטד בעתיד, אבל הסיבה שהוא דחה את ליברפול לא קשורה ליונייטד וההמצאה הזו שהוא קיבל רמזים מיונייטד בכלל נראית לי ביזארית. פשוט נוח לו בסלטיק בינתיים, והוא עוד לא סיים שם את העבודה. הסיכוי שהוא יעבור לספרס נראה קלוש מאוד, למה לו לעשות צעד כזה...?
מארטין אוניל עוד לא מחליף את פרגי ביונייטד כל-כך מהר,קודם כל פרגוסון לא עושה סימנים של פרישה אלא להיפך. דבר שני מעומד רציני לרשת את פרגי בסופו של דבר נמצא כרגע לידו על הספסל-קירוש, בדרך יש גם את מקלארן וסטיב ברוס,שניהם מעודפים ע'י רוב האוהדים עוד לפני אוניל. אוניל ככל הנראה לא ישאר עונה הבאה בסלטיק,השאלה היא האם יסיים את העונה בגלאזגו?
זה בסדר מותר לבכות. אני חושב שהגיע הזמן שתחליף את החתימה שלך "BIGGER AND BETTER THAN EVER"...........