לא אשכח את היום הארור הזה חיפשתי אותך בטלפון במחצית ולא ענית ימניוק היה 3-0 לנו ורציתי לרדת עליך ...בסוף המשחק השאלה שלך עדיין מהדהדת לי באוזן "חיפשת אותי"?...מה שאומר שני דברים:לעולם אל תסגור את הסיפור מול יונייטד,ודבר שני אוהד יונייטד תמיד ינצל מצב לרדת עליך ולקבור אותך...
רובי קין,הצלע השלישית מהכיתה הטיפולית בטוח שדני מילס ודאן שלהם יחד עם שאר הליצנים יביאו גביע לאוהדי סטוקפורט,החום והקופה אמריקה כנראה משפיעים עליו!!!
הייתי מוריד אותו כיתה רק שאין לאן...ככה הוא כל יולי הוא עסוק בלשכנע את עצמו,מה שכן תהיה להם קבוצה של קצבים כמו שהוא אוהב .נחזור לספארס אתמול התחיל מחנה אימונים בשבדיה מרטין יול קורע אותם משבע בבוקר,שני אימונים ביום והם שהתרגלו אצל המאמנים האנגלים לקום ב9 לאכול בייקון ובערב לדפוק 6 בירות קצת מתקשים אבל כמו שיול אמר אף אחד לא מתלונן
מצטער על ה- :aaaoffto: הבא אבל אם כבר הזכרתם אוהדים בעייתים, אני פשוט חייב לשאול שאלה שאני מניח שעדי, בני, ערן, קירק, איתי או כל אחד אחר פה יוכל לתת לי תשובה אלייה. האם אוהדי צ'לסי המשתייכים ל- C18, Combat18, מוחאים באיזשהו אופן על כך שרומן אברמוביץ' הוא נשיא הקבוצה? ולי מי שלא יודע מי אלה, כנסו. (סליחה על הלינק מראש). נתקלתי בפורום מלא הארורים הזה לפני כמה ימים.
גם צלסי וגם ווסטאהם היו ידועות כבעלות אוהדים נאציים(מיעוט יחסי כמובן),זה התבטא בעיקר נגד שחקנים שחורים(אוהדים שחורים כמעט ולא היו,חוץ מאצל מנצסטר סיטי כי מיין רואד האצטדיון לשעבר נמצא בשכונת מוס סייד אשר 99% מהתושבים בו שחורים) ובא לידי ביטוי בעיקר במשחקי הנבחרת(ואני מדבר על שנות ה-70,80),קריאה מפורסמת שלהם למשל היתה:"no black in the union jack" כמובן שהם שהיו חברים באירגוניים הללו,לפני מספר שנים היה בבי.בי.סי סרט בו התחזה כתב הטלוויזיה לחוליגן והתחבר עם אוהד צלסי חוליגן,נאצי וחבריו,דובר גם על אחד מהאירגונים הנ"ל, הם נעלמו מהשטח יחד עם תקופת החוליגנים הקשה, לא שמעתי על מקרה בו אוהדי צלסי קיללו את אברמוביץ על רקע גזעני או על מחאה מסויימת באיזור האצטדיון כמובן, הקמפיין באנגליה נגד גזענות במגרשי הכדורגל והקשורים לכדורגל הוא גדול מאוד וניתן לראות יותר שחורים ביציעים(לא מספיק עדיין)ואפילו מוסלמיים.
סתם תוספת למה שנאמר: אמנם הקבוצות הגזעניות ביותר בשנות ה-80 היו צ'לסי ומילוול, אבל "מעוזים" של ה-National Front (ארגון הימין הקיצוני הלאומני) היו בכל הקבוצות בלונדון, כולל טוטנהאם וארסנל- למרות שבקבוצות בצפון לונדון היו יותר שחורים ויהודים גם כאוהדים וגם כמעורבים בקבוצה. הכל כמובן שאלה של פרופורציה. אני לא מאמין שבסטמפורד ברידג' כיום תמצא מחאה גזענית כלשהי נגד יהודים או שחורים. צ'לסי היה המועדון שנדרש יותר מכל מועדון אחר בפרמייר ליג להעיף את החוליגניזם והגזענות מהאוהדים שלו, והוא נלחם בתופעה הזו בצורה מרשימה.
אני בפעם המי יודע כמה מחזיר את הדיון אל טוטנהאם, והפעם שואל אתכם האם לדעתכם השאלה של קילי יכולה להוות תועלת כלשהי לספרס.?
אני חושב שכן. קילי קונזאלס הוא שחקן נהדר, טיפה מעבר לשיא אבל אין לי ספק שבמצב הקישור הלא משהו של הספרס הוא יכול להיות תוספת מרעננת.
בפרק של הסידרה חוליגנים דיברו עליהם די הרבה, איזה אחד מהם הפך מלשין וסיפק מידע למשטרה על פעולות שלהם במגרשי כדורגל.
כן, קילי היה העונה באינטר. די, נמאס לי שמאז שז'ינולה הלך אין לנו כנף שמאלית נורמלית. נמאס מהשאלות של שחקנים שלא מסתדרים באינטר או איפה שלא יהיה. אני רוצה קשר שמאלי טוב, ושיהיה אצלנו נקודה. זה לא כזה מצרך נדיר.
ד"א גיא זה נכון שטודור בדרך אליכם? ע"פ התקשורת האיטלקית הוא יצא לחתום בלונדון..היו שהעלו ספקולציות על צ'לסי אבל האופציה השנייה היא טוטנהאם.