דווקא אני חושב שמייקל בראון שחקן טוב(כמו רוב האנשים באנגליה שלוחצים על זימון לנבחרת). טוב גומרים את הויכוח הזה(לבנתיים).
אני אסכם: אנחנו מועדון סוג א עם כדורגל סוג ב ועתיד סוג א. נכון גם אני לא שונה מאוהדי טוטנהאם וגם אני חושב שמתישהו בימינו נחזור לגודלנו הטבעי ונתברג בצמפיונס ליג. למה? כי אנחנו טוטנהאם הוטספר.
מה כל כך נעלבתם? יש כיום שלוש קבוצות סוג א' באנגליה: צ'לסי, ארסנל ויונייטד. לא הייתי מתנגד לדחוף גם את ליברפול פנימה בזכות ההסטוריה והמסורת המפוארת, אבל חוץ מזה כל השאר זו ליגה אחרת לגמרי. מה שניסיתי להדגיש שטוטנהאם, בניגוד לכל שאר הקבוצות במעמד הזה עדיין מתכחשת ומנסה באופן די מוזר לעשות שרירים של קבוצה שמינימום רצה לגמר ליגת האלופות, שזה די מגוחך בעיני. ואיך בדיוק הכנסתם את הפטישים שלי לתמונה?! השחקן הכי גדול שקושרנו אליו זה אוליבייר ברנארד... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
תבין, ראיתי לא מעט השמצות, כנראה שהרבה אוהדי ספרס מפתחים תכונה של לגונן על הקבוצה. בכל אופן, אין לי שום דבר נגד הפטישים ואני מעדיף אותם אלף מונים על הצרפתים או צ'לסקי. קייס קלוזד, נאמרו כאן לדעתי דברים שאנשים לא התכוונו או לא חושבים באמת. טוטנהאם בדרך לרכוש את מוניר אל חמאדואי, קשר-חלוץ מרוקאי בן 20 מאקסלסיור, עדיין לא ברור אם הוא מגיע לבוגרים או לריזרבס. אני מאוד לא מרוצה מהתנהלות הרכש בחלון ההעברות הזה. במקום אסים כמו ראוטלדג', ואן בומל, ריד, רבאק אפילו מידו, קיבלנו שחקני ריזרבס (ליברסקי והאלפרדסון), ועכשיו מסתפקים בבחור האלמוני הזה... שלא לדבר על זה שכנראה פתחנו מושבה ערבית, קודם נייבט, רצו את מידו ועכשיו אל חמאדואי? וערן, אגב אמרנו פטישים, מה קורה עם מאוריציו טאריקו?
מידו כבר שחקן קבוצה לא? אקסלסיור איזה קבוצה זאת מאיפה? נכון יש לנו תכונה של לגונן על הקבוצה כי הארסנלים מתעלקים עלינו המיליונרים רק התחילו לפני כמה שנים להתעלק עלינו אז אנחנו מפתחים גינון על עצמנו(המרס פאן אםהיו יורדים על קבוצה שלכך באופן שיטתי ללא היית מתגונן?)
אקסלסיור זו קבוצה הולנדית, הקבוצה ה-3 בגודלה של העיר רוטרדאם ומעין קבוצת בת של פיינורד השולטת בעיר. גם לי נדמה שבספרס לוקחים את עניין הבנייה לעתיד קשה מדי, ואני חושב שלכולנו ברור שמכל ה"פוטנציאלים" הכבירים שנחתו העונה בליין גג 3 יעלו ויצליחו בקבוצה הבוגרת (רטו זיגלר כבר נחשב להצלחה). מביאים כל הזמן ילדים מכל רחבי העולם במקום להחתים שחקנים בעלי שיעור קומה או לפחות בעלי יכולות מוכחות ברמות הגבוהות של הכדורגל... ככה הם רוצים להיות קבוצה סוג א'?! מגלה כשרונות כמו ארסן ונגר יש רק אחד, ומרטין יול לעולם לא ישתווה לו.
חוץ מאל חמדאווי שחתם לשלוש וחצי שנים גם מידו הושאל מרומא ל18 חודשים. שוער צכי בן 30 הושאל גם כן כדי לגבות את רובו,ראדק סרני שמו.
א.את הכשרונות הצעירים מביא ארנסן, ואת הקבלות שלו אי אפשר להכחיש. פ.ס.וו אחת ממייצאות הכשרונות המובחרות של השנים האחרונות. ב. בגדול, כל עוד משלבים בין השניים לא אכפת לי. יש גם רכש, רכש טוב, ועוד יגיע, אבל לפתח את הדור הצעיר זה דבר חיובי (ולא יקר במיוחד), כך שזה לא משנה לי.
הייתי אומר שזה יום חיובי ביותר לטוטנהאם הוטספר. קודם כל ההחתמות. אל חמאדואי עלה ממה שהבנתי כ-200,000 אירו, ממש לא סכום אסטרונומי, ומידו הפרובלמטי הגיע בהשאלה - כך שאם יהיו בעיות איתו תמיד אפשר להחזיר אותו, ויחד עם זאת הוא גם חתום לעונה הבאה. ואם זה לא הספיק, סיימון דייויס סגר 90 דקות בניצחון של הריזרבס, ונראה שהוא חוזר לכושר. כל הכבוד סיימון!
טוטנהאם החתימה את הקשר הפיני של אוקזר טימו טאייניו בן ה25 אבל הוא יצטרף לקבוצה רק בקיץ. ארבעה חתימות ביומיים...
בליץ החתמות! יש סיכוי שואן בומל יגיע לקבוצה? שמישהו יתן לי ספירת שוערים. אני זוכר את אלא(שעדיין בקבוצה):רובינסון פולופ רבץ איירה פורקאסט . יש עוד
חבל שקומץ מסויים של אנשים מוצא לנכון להעביר את הקנאה שלהם בכדורגל שלנו לאמירת מיני משפטים שנכונים בעת ובראשונה אודות קבוצתם. בקשר לרכש שלנו, מידו במידה וקאנוטה עדיין פצוע, צריך לטעמי לפתוח בהרכב על פני רובי או אפילו לשלב את רובי באגף ימין. מישהו יודע משהו על טיניו הפיני חוץ מזה שהוא קשר ושיחק באוקזר?
טאייניו קשר שיכול לשחק קידמי וגם אחורי והוא כבש 4 שערים בשבעת המשחקים האחרונים שלו בנבחרת פינלנד. אל חמדאווי חלוץ שמשחק ליד חלוץ מרכזי ובהולנד יש לו העונה 11 שערים ב14 משחקים ובעונה שעברה כבש 17. ההמלצה שלי להיכנס לאתר ה NEWS NOW ושם יש את כל מה שכתוב באינטרנט על הספארס או על כל קבוצה באותו יום כולל פרופיל של טאייניו.
בקשר לניוז נאו, זה אצלי במועדפים כבר כמה שנים אם אני לא טועה... חזרה לכדורגל, האם העובדה שהחתמנו שני חלוצים בהכרח מסמנת על עזיבה אפשרית של אחד ה"ותיקים"? אני מאוד מקווה שלא אבל אם צריך להמר אני אומר שרובי יהיה הראשון לעזוב אפילו שאין עדיין שמועות לגביו.