הוא הספיק להוסיף קצת מסה העונה בצ'מפיונשיפ??? כי אם הוא נשאר במימדים של הקדנציה הראשונה שלו בפרמייר, הוא לא יתרום לספרס יותר מדי, למרות שעל הנייר הוא משחק בתפקיד שהרוטציה של הספרס בו היא די לקוייה.
הילד גמד, נשאלת השאלה אם הוא גדל קצת לרוחב במהלך השנה שהוא נעדר מהתודעה או לא... אומנם יש לו עוד שנתיים שלוש של צמיחה, אבל לראות אם יש שיפור מעיד על עבודה בכיוון הזה.
מה מקום דיי מוזר לפגוש אוהד טוטנהאם? ............... התשובה היא במועדון בכפר ויתקין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx up the spurs!!!
יותר נכון במועדון לילה בויתקין...החממה למי שמכיר. רובי סוףסוף מראה מה הוא באמת יודע והפתיחה של מידו פשוט חלומית, צמד בבכורה. לא רע בכלל. עוד 3 נקודות. up the spurs!!!
אוי אוי איזה פתיחה למידו , איפה הוא היה ברומא בדיוק? יפה לספרס , אולי בכל זאת בסוף העונה אירופה אחרי הרבה שנים
חבר שראה את כל המשחק אומר שמידו מסתדר מצויין עם דפו שגם הוא היה מעולה. מידו אמנם יותר איטי מקנוטה אבל עם כל המאסה שלו הוא מאוד טכני ודפק כמה פליקים נהדרים לכדור. אני מקווה שזה לא מזל של משחק בכורה...אנדי ריד היה חלש אבל הספיק לבעוט כדור לקורה ולבשל לקינו שער גדול. הראש עכשיו ביום שבת משחק חוזר בגביע מול ווסט ברום בליין חייבים לעלות שלב,חייבים.
ה"סאנדיי פיפל" טוען במהדורת הערב של היום שהשאלה זהה לזו של קאלום דאבנפורט לווסט האם מתחילת העונה צפוייה להעשות גם עם מייקל דוסון. הבלם יעבור לחודשיים השאלה אצלנו כדי להתאקלם לחיים בלונדון ולהתחמם לקראת קבלת האחריות במרכז ההגנה של הספרס. מה דעתכם? אני בעד.
איך אתה מחמיר עם דאבנפורט... הוא בסך הכל ילד, יש לו עוד זמן להתרגל לרמה של הליגה. על דאבנפורט לא דיברו כל כך הרבה כמו על דוסון, ואני חושב שהשאלה תהיה חכמה עבור ווסטהאם, השאלה מה עם טוטנהאם. נאייבט בהחלט לא מזהיר ואני די מתקשה להבין למה יול לא נותן לו קצת דקות ועוד ממהר כל כך מהר לנסות להעביר אותו.