אגב, דייויד בקהאם עושה עבודה יפה מאוד במדריד, עושה רושם שהוא מתחיל למצוא את מקומו שם כקשר אחורי, ולפי התוצאות של הקבוצה בתקופה האחרונה ולפי המשחק מול יובה בליגת האלופות זה די עובד. הוא מתחיל להזכיר נשכחות... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
אריק הפילוסוף: The most important thing for me is that I was who I was. I was myself! I dont think you can plan on when youre going to lose it, or anything like that. What matters when you do lose it, for a good or bad reason, is to try to understand why you do things. But life can be so complicated. Even if you understood why you did something, it doesnt mean you wont go and do the same thing again tomorrow. The best thing you can do is to take a step back and laugh at yourself. A bit of self-derision. The day I did it, I did it. I dont know if it was right or wrong. I dont know if I would do it again but if I found myself in the state I was in at at that exact moment I would do it again without a doubt. ומתיו סימונס החלאה שאריק תקף עדיין מחכה להתנצלות,שימשיך לחכות : By kicking me Cantona showed a complete lack of professionalism and self-discipline. Everyone has lost their temper, myself included. The abuse that I got after the event from Alex Ferguson, from Cantona and the media is inexcusable. Ive got no shame, no embarrassment. So would an apology make a difference to him? Simmons said: Yes, it would because that would mean he was a real man. He doesnt even have to do it in front of a camera or a reporter. He can just come round to my house and no one would even know. As long as we both know. How can he accuse me of saying such a thing? Where has this allegation against me come from? From him. It ruined my life. And that is why it is inexcusable.
בקשר לאיטלקים יש לי משהו להגיד,באיטליה מאוד מכבדים את אנגליה בקשור לכדורגל,המקימים של מילאן עצמה ושל קבוצות גדולות בעולם הלטיני היו אנגלים...אם תשימו לב יש דגל ענק של בריטניה באמצע הפוסה. אז ככה שמה מלהיט אותנו,האוהדים של איטליה,היא התקשורת פה בארץ שמשמיצה את הקאלצ'יו בלי הרף... אז לדעתי זה מה שגורם לנו לשנוא כדורגל אנגלי...בכל מקרה...משהו ישמח פה לתת דיווח על מה שנעשה בקריסטל פאלאס,אתם בטח מאוכזבים?
יהיה טוב מילאן שונאים אותנו ואנחנו אותם המנהל הטכני ברח לי השם בקשר לשמועות שדל מעבר של בקאהם למילאן עוד כשהיה ביונייטד:"דם אנגלי לעולם לא ידרך כאן,זה פשוט הדי אן איי שלהם לא מתאים" זה מישפט של גזען ושל בנאדם חרא
כמה חבל ששוב לא ניצלנו הזדמנות גדולה להקשות על צ'לסי. המומנטום החיובי נפסק ועכשיו נשאר רק להתפלל לחזרתו המהירה של רוד לכושר לקראת הביקור במילאן. אני פסימי אבל לא מפסיק להתפלל, אם יונייטד יפלו שם, אני אישית לא רואה יותר את ליגת האלופות העונה
מה נשאר לנו אם לא לחפש נחמה בדברים הקטנים ולקוות לטוב? יש לנו את הכלים, הפסימיות נובעת בעיקר בגלל העובדה שהקישור שלנו פחות דומיננטי לאחרונה בכל המסגרות. אם הוא יהיה טוב (וגם הוא מסוגל להתעלות על עצמו) ואם שלושת החלוצים שלנו רוני-רוד-סאהה משחקים יש סיכוי מצויין. מה שכן אני לא יודע איך הוא יסדר את המערך שלו כשרוני ורוד בהרכב. זה בטח לא יהיה 4-4-2 אז נראה איפה הוא ישבץ את ווין רוני. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
נראה לי שליונייטד יש הרבה זמן עכשיו להתחיל לתכנן את עונה הבאה. יונייטד חייבת קודם כל שוער טוב, אולי להוסיף שחקן הגנה ובעיקר לעבות ולחזק את הקישור. אגב שוערים, אני כמעט משוכנע שיונייטד ירכשו שוער - מי לדעתכם יגיע? אם אני פרגי אני הולך חזק על סבסטיאן פריי המעולה של פארמה, אולי השוער הכי טוב בשוק. גם טימו הילדרבאנד המצויין מסיים את חוזהו בשטוטגרט ואם נוריץ' יורדת (די ריאלי נכון להיום) לא הייתי פוסל את רוברט גרין המצויין.
קודם כל לפי מיטב הבנתי טימו הילדרבנד חתם על חוזה חדש. לא מזמן ראיתי לראשונה את קאמני הקמרוני של אספניול {חטאתי, ראיתי את הדרבי של ברצלונה..}והוא הותיר עלי רושם אדיר, בנוי מצויין ובעל אינסטינקטים חדים וצעיר מאוד יחסית, בן 21 ועוד יכול להתפתח מבחינת כישוריו. היו שמועות על מעקב של היוניטד אבל רק שמועות...
כן, הילדברנד נשאר בשטוטגרט. רוברט גרין? לא תודה, אני מעדיף להשאיר את רוי קארול אם הוא האופציה השנייה. הליגה האנגלית עמוסה בשוערים בינוניים מאוד. קאמני מרשים מאוד, אבל אני לא יודע כי לא ראיתי אותו מספיק. בכלל, כשמסתכלים על שוער צריך להסתכל כמה שפחות על ההצלות המרהיבות. כל שוער יכול לעשות דברים כאלה. זה הדברים האחרים - שליטה ברחבה, התמודדות עם הגבהות ובו' - שמפריד בין השוערים הטובים באמת לבינוניים. שחקן הגנה לא צריך, אבל אין ספק שצריך להמשיך להתקדם בבנייה המחודשת של הקישור. גיגס, קין וסקולס לא נהיים צעירים יותר. ניסיונות למצוא את הדור הבא עם קלברסון, דג'מבה דג'מבה ומילר נכשלו, אבל צריך להמשיך.
אני לא הייתי ממהר להספיד את העונה הנוכחית מבחינת יונייטד. לכו תדעו מה יקרה מחר, להספיד אנחנו יכולים בכל שניה שנחפוץ.. חיזוק הסגל יתבצע בהדרגה, ובהנחה והתקציב אינו גבוה לא ניתן לבסס את הטענה שהקיץ הזה יתן מענה לכל הבעיות שלנו. סבסטיאן פריי שוער מצויין,קאמני גם ויש עוד שמות שעולים כל שני וחמישי. אלכס פרגוסון יעשה את העבודה שלו, שוער יצטרך להגיע בכל מקרה (בהנחה ושניים יעזבו, חייב לפחות להיות עוד שוער) ואני מתאר לעצמי שהוא יהיה איכותי וברמה גבוהה. מה שכן אלכס פרגוסון יצטרך לקבוע סדר עדיפויות מבחינתו, דבר שיתבטא גם בהיבט הפיננסי (על מי ישקיע יותר ועל מי פחות). לדעתי אנחנו זועקים לקשרים טובים עוד לפני שוערים. אבל זו דעתי, אני רק יכול לקוות שנקטוף מלפפונים איכותיים בקיץ הקרוב.
לגבי השוער,אם האוורד יוכיח את עצמו החל ממחר ולא יעשה טעויות כמו נגד פורטו אז אני מאמין כי פרגוסון ימשיך לבנות עליו גם בעונה הבאה,בסך הכל הוא שוער צעיר עם נתונים פיזים טובים ובסיס טוב,הוא בהחלט יכול להתפתח ולהיות שוער טוב הרבה יותר. קארול הוא בעדיפות שנייה של פרגוסון ולא נראה לי שפרגי בונה עליו לתווך הארוך מה גם שיש יותר מדי סחבת עם המשא ומתן,אם וויגן יעלו אולי קארול יחזור לקבוצה ממנה הוא הגיע ליונייטד. גרין מנוריץ???לא נראה כרגע מספיק טוב בשביל יונייטד! הגנה,אין צורך ברכש נוסף מכוון שמתוך המועדון יש שניים שבהחלט יקבלו צאנס בעתיד הקרוב,ספקטור ופיקה, את ספקטור ראיתי גם עונה שעברה בריסרב וגם העונה במדי הקבוצה הראשונה ואין לי ספק כי הוא בסופו של דבר יתפוס מקום בסגל ויותר מזה,הדיווחים על פיקה ממשחקי הריסרב הם טובים ולא סתם "גנבו"אותו מתחת לאף של ברצלונה. הבעיה העיקרית זה בקישור,האם אפשר לסמוך שקינו ימשיך ביכולת הטובה שלו העונה גם בעונה הבאה?,אם קלברסון יעזוב אז זה פחות שני שחקני קישור בסגל(יחד עם דגמבה דגמבה),על פורטצון אי אפשר לסמוך במשחקים הגדולים גם בגלל שהוא מרבה להיפצע,כמובן שסקולס וגיגס לא יהיו צעירים יותר עם השנים לכן הבור בהחלט נמצא באמצע גם בחלק ההגנתי(מחליף לקין)וגם בחלק היצירתי(כמה אפשר לסמוך בעיקר על סקולס) בצדדים יש כרגע את גיגס,רונאלדו וגם אלטמן סמית ופלטשר יכולים לשחק שם(אישית את פלטשר אני רוצה לראות רק באמצע). התקפה,קראתי אתמול שבחים של פרגי על רוסי האיטלקי,יחד עם הרבעייה שכבר יש בחוד אני לא רואה חלוץ נוסף שמגיע כרכש. משהו כמו 10,000 אדומים(ולא של מילאן)צפויים להגיע היום ומחר למילאנו,יש כבר פירסומים על הפאבים שבהם השדים האדומים יקחו פיקוד, ההרגשה שלי טובה(למרות חסרונו של גארי נוויל),גם אם המשחק הראשון היה מסתיים בתיקו 0(מה שהיה משקף את אותו משחק) זה היה אומר שהיינו צריכים להבקיע בחוץ בכדי לעלות,אנחנו כמעט ותמיד מבקיעים,גם בחוץ ולכן שער אחד פותח את המשחק מחדש בהנחה שההגנה לא תיתן מתנות כמו בשער של קרספו או כמו בעונות אחורה(פורטו,לברקוזן). כבר חזרנו ממצב קשה יותר נגד יובנטוס ב 99,אני חולם על התפוצצות חיובית, אם אנחנו לא עולים אזי זה כישלון גמור עונה שנייה ברציפות לא להגיע אפילו לרבע הגמר(זה מתאים לקבוצה של הפדופיל), לא משנה מה יהיה we'll never die!!!
הווארד שומע שיכול להיתפתח מצויין. אבל יש לו בעייה של חוסר יציבות מה שנובע מחוסר ביטחון...כול טעות קטנה שלו מערערת לו תביטחון וזה מוביל לעוד טעיות... השוער של אספניול יצא לי לראות פעם אחת ולא שמתי לב למשהוא מיוחד בו חוץ מהגיל אבל אני סומך על הדברים ששמעתי והגיל ביכלל מצויין, אז יש לי ציפיות לראות אותו ביונייטד. השער בהחלט מקום לחיזוק בהגנה ממש לא, אנחנו לא צריכים שום רכש קישור צריך שחקנים שיהוו את הדור הבא שכבר מתחיל ליפעול ביונייטד ואני ישמח לראות שחקן כמו רייט פיליפס בא ולאט לאט מתחיל לצבור דקות ולהיכנס לקצב אבל יקח לו עונה אחת לפחות ליהיות מחליף... סטיבי ג'י אנדראה פירלו גאנרו גאטוסו הם חלק מהשמות שהייתי רוצה לראות בקישור הדפנסיבי ביחד עים קינו עונה הבאה... בהתקפה למכות את לואיס סאהה ולהכניס קצת כסף לקופה... לא צריך לרכוש יותר חלוצים עונה הבאה יהיה את סולשייר את בליון כשהוא מחליף הוא די יעיל את רוסי שיכול לקבל היזדמנות...
קודם כל, די מוזר לראות את השם של שוני בכלל עולה בת'רד הזה. הייתי בטוח שזה סוג של טאבו. אישית, אני לא חושב שזה נבון להביא שחקן מהיריבה העירונית לקבוצה. לא הייתי רוצה לראות את זה קורה בקבוצה שלי. ספציפית לגבי רייט פיליפס - אני לא יודע מה אתה ראית, אבל בעולם המציאות לשון רייט פיליפס יש היום מקום בהרכב של מנצ'סטר יונייטד הרבה לפני רונאלדו...
אוי נו באמת אתה אומר שהוא טוב יותר מרונלדו? פחחחח אחלה שחקן אבל לא ברמה שלו בכול מקרה אני גם לא רוצה לראות שחקני יריביות באים לקבוצה אבל במיקרה שלו זה שונה כי לא ניראה לי שיהיה לו איכפת לבוא ליונייטד... שחקנים כמו רובי פאולר מימנצ'סטר שיטי גם בתקופת השיא שלו בליברפול לא רציתי שחקנים כמו ווירה הנרי ברור שלו אבל רייט פיליפס? למה לנו לשנוא אותו? הוא אחלה שחקן ויכול לעזור חוץ מזה זה לא שהוא פתח אלינו תפה או אמר משהוא נגד מנצ'סטר בסך הכול רכש...