הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. cazzo Il Capocuoco

מהגאזטה דלו ספורט: לקראת מחר הרד-דבילס הגיעו היום למילאנו בלי גארי נביל ולואיס סהה.
    המוזמנים של פרגוסון:שוערים:האוורד,קארול,ריקארדו.
    הגנה:או'שיה,סילבסטרה,פרדיננד,היינצה,בראון,פ.נביל.
    קישור:פורצ'ון,כריסטיאנו רונאלדו,קין,סקולס,גיגס
    התקפה:ואן ניסטלרוי,רוניי,בליון,סמית.

2. KirkH Member

אני לא רק אומר, אני גם מביא הוכחות. שוב, בפעם המאה, אוהדי יונייטד עדיין מתקשים להבדיל בין פוטנציאל למציאות. רונאלדו אולי יהיה אחד הגדולים בעולם, בעוד שנה, שתיים, חמש (או שאוי אף פעם לא...), אבל הוא בהחלט לא כזה היום, לא חסרים שחקני פרמיירליג שנותנים הרבה יותר ממנו, שוני הוא אחד מאותם שחקנים...

זו הסטטיסטיקה של שני השחקנים האלה בפרמיירליג, שכל אחד ישפוט בעצמו.

רייט פיליפס: 27 בעיטות, 9 שערים, 6 בישולים, נבדל אחד.

הבלרינה: 45 בעיטות, 4 שערים, 2 בישולים, 27 נבדלים.

3. Fuck Gleizer Member

עונה וחצי ביונייטד תואר אחד אחרי שהוא ניבחר לאיש המישחק בגמר הגביע
    רייט פיליפס כול הקריירה בשיטי אף תואר
    רונלדו פורטוגלי רייט פיליפס אנגלי
    מה לעשות שלהגיע לארץ אחרת בגיל 17 זה קצת קשה...

4. KirkH Member

ככה בודקים איזה שחקן יותר טוב? למי יש יותר תארים? לפיל נוויל יש אלף ושניים תארים בארון, הוא עדיין אחד השחקנים העלובים בליגה. אם רייט פיליפס ישאר בשיטי הוא גם יסיים את הקריירה שלו בלי תואר, אבל אם היא הייתה נגמרת היום - היא עדיין הייתה טובה מזו של רונאלדו.

תירוצים יש לפי קילו, זה לא מעניין אף אחד. דיברנו על מי שחקן יותר טוב. לא מי יהיה פעם שחקן יותר גדול.

5. barakrom Member

בולשיט, רונלדו ורוני הם שני הצעירים הכי טובים בעולם. בכל משחק בו הם עולים הם משנים דברים ולבטח הם 2 מה-4 שחקנים הכי יצירתיים בפרמיירשיפ ביחד עם רובן והנרי. הסטטיסטיקות לא תופסות במקום הזה כי בשיטי כל המשחק מבוסס על רייט-פיליפס וביונייטד יש המון כוכבים. זה נכון שרונלדו חייב להבקיע בדאבלפיגר מדי עונה וזה יעשה אותו לאחד משלושת הכי טובים בעולם.
    לגבי חיזוק-הכי חשוב שוער, קטסטרופה מה שקורה לנו בגיזרה הזו וכל שנה אנחנו נדפקים במיוחד באירופה בגלל זה. עדיפות 2-קשר אחורי טוב

6. M.U.F.C Member

בנוגע לרונאלדו, ואני משתדל להיות הכי אובייקטיבי שיש.
    אני מת על ילד הפלא, אבל הוא חייב חייב להבין שלעבור שחקנים זה לא הכל.
    הוא מפוצץ בכשרון, אבל מה שווה לעבור 3 שחקנים כשאתה נופל מול השער? או מוסר ליריב? או בועט לא טוב?
    חייב להיות יותר אפקטיבי.
    אם הוא ימשיך בכושר שלו של לפני המשחק מול מילאן, בחודש האחרון- אין תלונות, בחודש הזה הוא שילב נהדר את המהירות והטכניקה שלו ביחד עם מסירות טובות לרחבה וכמה שערים. כמו שצריך.

7. robson Member

בקשר לוויכוח הקטנטן על מי יותר טוב רייט פיליפס או רונלדו אין ספק שפיליפס יותר אפקטיבי כרגע אבל מבחינת כישרון
    והבטחה לעתיד זה ברור שרונלדו הוא אמור להיות הדבר הבא בכדורגל העולמי.
    בקשר לשוער אני לא הייתי סומך על הווארד לשנים הבאות ולא רק בגלל הטעויות שהבן אדם עשה בשנה האחרונה
    אלא יותר מכיוון שהוא לא שולט מספיק ברחבה וכל הזמן יש לו טעויות בסיסיות של מיקום ברחבה, ויציאה לכדורים.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא שאי אפשר לדעת איך קאמני (או כל שוער) יגיד להתקדמות למועדון שבו הלחץ הרבה יותר גבוה. עשינו את הקטע של לקדם מישהו ממקומות נמוכים משמעותית כמו קארול או הווארד. אולי אנחנו צריכים עכשיו מישהו שמורגל יותר ללחץ.

לבארטז היו בעיות נפשיות משלו, אבל לא כאלה של שחקן שלא בטוח שהוא מספיק טוב למקום שבו הוא נמצא. אנחנו צריכים מישהו עם היחס הזה.

בכל מקרה, גם אם הווארד יוכיח את עצמו, נצטרך עוד שוער ולו כדי 'להשלים את המספרים'.

9. THE STRETFORD END Member

המבחן הגדול של האוורד הוא מחר,משחק טוב שלו יכול להקפיץ את הביטחון של כמה רמות למעלה,

רובסון,
    "יש לו טעויות בסיסיות של מיקום ברחבה, ויציאה לכדורים"

צודק אבל ניתן לעבוד על זה במיוחד כשיש לך נתונים פיזים כמו שלו(לא כמו בארטז למשל),

יש לו כישרון רק צריך ליטוש רציני.

קירק,
    הבנו שאתה לא בדיוק מחזיק כרגע מרונאלדו(ומליגת האלופות....),
    סטטיסטיקה היא יפה אבל לא הכל נרשם בספרים,פיליפס הרבה יותר חזק בקטע הזה כי כמו שרובסון כתב הכל כמעט עובר דרכו בסיטי לעומת יונייטד שם הנטל מתחלק,
    רונאלדו אגב פגש את הקורה לפחות 7-8 פעמים העונה אז גם חוסר מזל מנע ממנו הספק טוב יותר לססטיסטיקה,
    בכל פעם כשרונאלדו לא משחק יונייטד ברוב הפעמים נראית הרבה פחות טוב(כמו בשבת)וזה אומנם לא נרשם בדפים הסטטיסטים אך זו עובדה ברורה לכל מי שצופה במשחקי היונייטד!!!
    אני לא רוצה לראות את פיליפס ביונייטד,שישאר בסיטי,מגיע לו!

10. robson Member

מסכים בקשר לכישרון ולנתונים שיש להווארד אבל נשאלת השאלה האם הקבוצה יכולה עוד לשלם את שכר הלימוד שלו...
    בשנה שעברה הוא שיחק ברוב העונה ואני לא מתכוון להפיל עליו את תיק אובדן האליפות וההעפה המוקדמת מהצ'מפיונס
    אבל אני כמעט לא זוכר משחקים שהוא ניצח בשבילנו, אפילו לבארטז היו משחקים שהוא הביא לנו נקודות במו ידיו.
    הקבוצה צריכה שוער יציב, וירטואוזיות והצלות מדהימות פחות מענינות אותי אבל מצד שני אני גם לא רוצה טעויות כמו
    מול מילאן או מול טוטנהאם כמו של קארול או להבדיל מול פורטו וליון של הווארד...

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם מהראש, הווארד היה ענק בניצחון 1:2 בבולטון בינואר 2004. שורה של הצלות נהדרות שהשאירו את הניצחון אצלנו. אבל כמו שאמרת בעצמך, הצלות וירטואוזיות זה לא מספיק.

12. THE STRETFORD END Member

רובסון,
    "נשאלת השאלה האם הקבוצה יכולה עוד לשלם את שכר הלימוד שלו.."

בהחלט לא!!!לכן המבחן הגדול שלו הוא החל ממחר ועד סוף העונה(לדעתי בכל אופן),אם יכשל אז תיגמר הסימפטיה והרצון הטוב גם מצידי ואני מקווה שגם מצד פרגי.

13. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים. גם אם הוא יהיה די טוב זה לא ממש יעזור לו, הוא כבר דפק ליונייטד את פתיחת העונה, דפק לה את הצ'מפיונז בעונה שעברה, יונייטד יכולה וצריכה לקנות שוער רציני ונראה לי שפרגוסון כבר הבין את זה - שנה שלישית ברציפות שהוא עף מהצ'מפיונז בגלל זה. מה הקטע בלהביא שוער מהליגה האמריקאית?

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן לא צריך להיבחן על פי הליגה שבה הוא משחק. זה כמו לתהות מה הטעם בלהביא את סולשיאר מהליגה הנורבגית.

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, אז תעריך אותו לפי איך שהוא משחק בפריימרשיפ. בכל הערכה שתקבל, מקומו של הווארד בקבוצת הפוטבול של וריאטי ולא בין הקורות של המועדון הכי נחשב באנגליה.