הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. barakrom Member

זה נכון, ארסנל בנוןיה הרבה יותר טוב קדימה, אצלנו אסים כדוגמת סקולס, קין וגיגס מסיימים קריירה בעוד שנתיים מקסימום ואין מחליף לגיטימי באופק לאף 1 מהם

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת המצב של ארסנל מצוין.
    הפסידה את האליפות ליריבה העירונית, מצויה במקום השלישי בטבלה ( גם אחרי היוניטד ), שוב לא הצליחה להתקדם באירופה, וירידה מדהימה ביכולת לעומת תחילת השנה.
    אין סיכוי שאם היית פונה לאוהד ארסנל לפני תחילת השנה ולאחר תחילת השנה והיית אומר לו את המצב של ארסנל היום, הוא היה אומר שמצבו של ונגר מצוין.

ברק, ליוניטד יש בחלק הקידמי את רוד ואן גול, ווין רוני, לואיס סאהה ואלן סמית', אתה יכול לערוך השוואה בין החוד הנ"ל לחוד של הנרי, ואן פרסי, רייס ודניס?
    ארסנל עדיין לא מצאה את החלוץ שישלים את הנרי, לארסנל ( כמו יוניטד ) יש בעייה חמורה בעמדת השוער, וגם יש לה בעייה חמורה בהגנה.
    העומק של ארסנל בספסל לא קיים בכלל.

אז נכון שליוניטד יש בעייה חמורה בעמדת השוער, ושני שחקנים מזדקנים בעמדות הקישור האחורי והקישור השמאלי, אבל עדיין מדובר על שחקנים ברמתם של רוי קין וראיין גיגס, ולא איזה פורטצ'אן או דג'מבה דג'מבה מזדקנים.

3. Manutd21 Member

אוחיון, ליונייטד אין בעיה בשער, תתאפס קצת...
    מאז שטים הווארד חזר לקחת את המושכות המצב בסדר גמור וההגה נראית טוב מאוד כשהוא בין הקורות.
    יותר טוב לא להמעיט בערך הקבוצה. חסר לנו שוער נורמלי (רוי קארול הוא שוער אבל לא נורמאלי) אבל שוער מצויין אחד כבר יש.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חולק עלייך.
    בשנה שעברה נתתי לטים את כל הקרדיט על החצי שנה הראשונה שלו בקבוצה , הגנתי עליו וטענתי שלא צריך להביא מחליף לטים בקיץ שכן הטעות מול פורטו לא מייצגת אותו.
    לצערי השנה טים המשיך לטעות ולהראות שמדובר על שוער עם פונטציאל גדול אבל עם פונטציאל לא הולכים למכולת, וכשאין לשוער יציבות לאורך זמן ברמות האלה צריכים למצוא שוער שכן יהיה יציב בשער.
    הלוואי וטים היה חוזר ליכולת שלו כשהוא רק התחיל ביוניטד, אבל לצערי הוא זה לא כך.
    אף אחד לא אומר שצריך למכור או להשאיל אותו, ואני בהחלט מעדיף אותו כשוער שני על קארול ( בטח על ריקארדו האפס ) אבל בקיץ צריך לפתוח את החשבון ולהביא שוער רציני ויציב.
    אין לי ספק שאם טים יהיה טוב פרגוסון יתן לו את הצאנס גם בשנה הבאה, אבל זה לא אומר שלא צריכים להביא שוער בקיץ, כי צריכים. סליחה, חייבים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/3/05
  5. barakrom Member

הווארד לא שוער מספיק רציני עבור יונייטד

6. robson Member

רודס אתה סתם מפריח סיסמאות באוויר בלי כיסוי. השחקנים שהזכרת וגם קלישי שלא הזכרת הם לא מהסוג שימשכו את ארסנל לגבהים חדשים..אני מסופק אם הם יראו הרכב ראשון אי פעם חוץ אולי מסנדרוס וססק. חוץ מזה זה כבר שייך לדיון על ארסנל.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמת, שני מיליון פאונד עם פוטנציאל לשלושה.

8. Manutd21 Member

ברק, אוחיון
    תאמינו לי שגם אני הייתי רוצה שיונייטד תהיה קבוצה מצויינת עם שחקני הרכב ראשון שיכולים להתחרות עם מילאן וצ'לסי
    אבל אין מה לעשות, אין תקציב, ומה לעשות, טים כן שוער רציני ושניכם תרשמו את מה שאני אומר עכשיו:
    יהיה שוער שני בלי קשר לטים
    אבל אם טים לא יעשה טעויות עד סוף העונה בעונה הבאה הוא ימצא את עצמו שוב בין הקורות, לצערכם או לשמחתכם.
    אין מה לעשות, הוא שוער טוב, היו לו ירידות בתחילת העונה (זה עדיין היה דפוס מחשבה גרוע לייבש אותו חצי שנה(!) על הספסל) אבל הוא יראה בדיוק מי הוא ומה הוא שווה.. והוא שווה, תאמינו לי, הוא אולי לא יציב ולא שרוך כמו פטר צ'ך למשל, אבל הוא אתלט יותר טוב מנו ויש לו אינסטינקטים מצויינים ומיקום טוב.
    על החסרונות הוא יתגבר עם הזמן, הוא שוער מצויין, אנחנו צריכים עוד שוער טוב במינימום כסף ואפשר לסגור את הבסטה.
    אני אפילו הייתי מביא שוער שלישי או סטיל או את רוברט-זיילר מהנוער ואת הכסף שנעשה על ריקארדו וקארול נבזבז על שוער טוב. ושוב- במחיר סביר !!
    (שוער זה כמובן לא כל הקבוצה כמו שאתם כבר אמורים להבין)..

ברק, אין סיכוי שמה שאתה באמת צופה ומצפה אכן יקרה, תבין, זה לא שאני רוצה אחרת, גם אני הייתי שמח לצרף עכשיו קשר אחורי ברמה של פטריק ויירה או קיצוני ברמה של חואקין/אריאן רובן/רונאלדיניו ליונייטד.
    אבל אין כסף, מה לעשות, אלכס פרגוסון עשה את השיקול שלו עם ווין רוני.
    יכול להיות שתפוח האדמה הזה שווה את הכסף, אנחנו צריכים להמתין 5 שנים ולראות איפה הוא עומד.
    מה שבטוח- בבחירה הזאת פרגי ויתר על פרמטרים נוספים במשחק הקבוצתי שלו, על שחקים איכותיים אחרים (לפחות 2-3 שחקנים מצויינים) שהוא היה יכול לקנות בכסף הזה.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלת הווארד תלויה בשוער שנביא. אני לא רואה את פרגוסון מביא שוער משנה קלאסי אלא שוער מבוסס. ואם זה באמת יהיה מישהו כמו סבסטיאן פריי או אנדרס איסאקסון, תשכח מהאפשרות שהם יבואו כדי לשבת על הספסל בזמן שהווארד פותח בהרכ..

ריקארדו וקארול מסיימים חוזה ולא נקבל עבורם פרוטה. אני מניח שהשוער השלישי באמת יהיה סטיל. הילד הגרמני? ילד, עזוב אותו בינתיים...

10. barakrom Member

זה באמת כבר משגע אותי. בכל עיתון כלכלי כתוב שיונייטד היא הקבוצה הכי עשירה בעולם. לדרקטוריון ברור שבלי שוער נורמלי, מחליפים מתבשלים לעמדות הקישור האחורי והשמאלי, אין לנו מה לחפש בצ'מפיונס. זכינו בו בעבר רק כי הקשר הימני, האחורי והשמאלי היו בשיאם והיה לנו שוער מספר 1 בעולם. מה לא ברור? למה מחכים? יש דברים יותר דחופים לעשות בכסף שלנו? נו באמת...

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז שהעיתונים הכלכליים יתחילו לחשב מחדש את המושגים שלהם. נכון, צ'לסי היא לא המועדון העשיר בעולם, אבל יש לה את רומן אברמוביץ' ולכן יכולת ההוצאה שלה גדולה הרבה יותר משלנו. גם ריאל לא העשירה בעולם, אבל השד יודע איזה דברים אפלים קורים שם. היא כבר נכנסה לחובות ענק בגלל הוצאות מוגזמות ו'חולצה' משם באורח פלא. אנחנו לא נגיע למצב הזה שנצטרך הצלה.

אנחנו העשירים בעולם? אנחנו הרווחיים בעולם. ההכנסות (נטו) בחצי שנה האחרונות היו 12-13 מיליון פאונד. אם זה לא ישתנה בחצי שנה הקרובה, וזה יכול ללכת לכאן או לכאן, נגיד שזה מסכם את ההכנסות בשנה ב-25 מיליון ליש"ט. אבל גם בונים יציעים חדשים ב-40 מיליון ליש"ט. בקיצור, מאיפה הכסף?

אנחנו מועדון במצב נפלא. האצטדיון המודרני והמחודש שלנו שייך לנו ואנחנו מרוויחים כספים (ועם כל הכבוד ל'נפילה', יש מעט מאוד קבוצות שלא היו רוצות להיות במצב שלנו) מדי שנה. אבל כל זה לא אומר שאפשר לפוצץ 40-50 מיליון ליש"ט על רכש כל שנה. תעשה את זה, תהיה לידס.

גם אם נוציא כל פרוטה שנוכל לסחוט מחשבונות הבנק לא נוכל להתקרב להוצאות של אברמוביץ' בצ'לסי. עובדות החיים.

12. barakrom Member

כן, אבל במחיר החיסכון של עיסקאות מפוקפקות-בליון, קלברסון, שוערים גרועים, ניתן היה לקנות 1,2 איכותיים. ואגב, לבושתי-קינו ואושיי היו 2 האירים הכי גרועים אמש בר"ג. קין נראה ממש כאילו משחק בהליכה ולא מצליח להגיע לכדורים, העבירה שלו שנשאה צהוב על בניון היתה עקב אי יכולתו להגיע למקום בזמן, אבוי לנו

13. Manutd21 Member

איזה איכותיים ברק?? איזה איכותיים???
    בליון וקלברסון סוגרים לך אולי 4 מיליון אחרי המכירה הכי מוצלחת שיכולת לדמיין...
    מה תוכל להביא בכסף הזה????????
    התשובה פשוטה: אתה תביא עוד קלברסון או עוד דג'מבה-ליאם מילר-בליון כזה, שיבוא כבר כאנגרדוג והסיכויים שיצליח הם 20% שיצליח ו-80% שיסיים כמו דג'מבה דג'מבה.
    בחייך...
    הקבוצה תישאר כמו שהיא גם בעונה הבאה, תהיה תחרותית ולא תצליח לזכות בתארים כמו השנה, אלא אם כן יהיה לנו איזה גביע הליגה.

התקווה הגדולה שלי לרכש היא הקיץ הבא, שבו יש לנו 5 פרי אייג'נטס, ש-3 מהם זה סקולס-גיגס-קין
    תוסיף את אושה ופורצ'ן ואולי משהו יזוז בקבוצה...

אבל אין ספק בדבר אחד:
    השחקנים שאמורים לבוא לקבוצה כדי שהציפיות שלי ושלך ושל כולנו לזכיה של מנצ'סטר יונייטד בליגת האלופות ובליגה ולאיום על קבוצות כמו צ'לסי, בארסה ומילאן, חייבים לעלות סכום מאוד נכבד של כסף.
    משהו כמו 7 מיליון יורו במינימום עבור שחקן בודד. כזה היה היינצה למשל. והיינצה היה מציאה אדירה של אלכס פרגוסון.
    אין מה לעשות, אתה רוצה לדבר במונחים של קבוצה דומיננטית בליגת האלופות אז אתה צריך באדג'ט של 50 מיליון ליש"ט (ריאל,צ'לסי,מילאן,יובה וברצלונה) שאותו אתה "תפרק" רק על רכש.
    ואתה זה אין לנו לדאבוני.
    ואנחנו באמת צריכים 50 מיליון כי אם על רוני הוצאנו 27 מיליון למשל, השמועות כוללות גם את אסיין, שכל הצלחה שלו וכל שלב שהוא וליון עולים מקפיץ את הערך שלו בעוד 2 מיליון יורו. כרגע זה בערך 20 ואתה לא בטוח אם הוא יצליח או לא בנוסף לכל זה...

בקיצור חביבי, מלפפונים איכותיים קונים בכסף, לא בציפיות.
    וכסף כרגע אין לנו.
    זה המצב.

נערך לאחרונה ב: ‏27/3/05
  14. barakrom Member

אם זה כך, נמשיך ליפול בשמיניות הצ'מפיונס ולהשקיף על צ'לסי שרק תלך ותגדיל את הפער מאיתנו

15. Maor321 Member

אתה לא יכול לדרוש כל שנה טראבל. אין מה לעשות, יש שנים כאלו גם. אנחנו צריכים לברך על כך שבתקופות קשות אנחנו עדין נמצאים בטופ.