המחצית הראשונה נגד בלקבורן היתה טובה, ומה קרה בשנייה? יונייטד של פעם לא היתה נבהלת אם 45 דקות הכדור לא היה נכנס. אבל כאן השחקנים נכנסו לפאניקה, התחילו להעיף כדורים קדימה ו... נו, אנחנו יודעים מה (לא) יצא מהם. ושבוע אחרי זה הגיע המשחק בנוריץ' שנראה כולו כמו המחצית השנייה. ולא צריך גם לשכוח את המשחק נגד פולהאם שבקלות היינו יכולים לאבד את הניצחון בדקות האחרונות. בתכל'ס יש נפילה מנטאלית גדולה מאוד בשלושת המשחקים האחרונים. ואני לא יודע מה הסיפור עם רוני. ידעו שהוא יעלה הרבה (היה ברור שזה יהיה אי שם בסביבות 20-30 מיליון ליש"ט). הבהירו לפרגי שאם הוא רוצה ללכת עליו, זה בעצם הסכום שמיועד לרכש ב-2005. הוא אמר בסדר, סוף סיפור. ולמרות שפרגי לא קובע את הסכום, הוא יכול בכל שלב בכל עסקה להחליט שהוא מוותר ומעדיף להשקיע את הכסף הזה בשחקן אחר.
הנפילה המסוימת קשורה יותר להדחה מליגת האלופות לא בגלל שאין סיכוי לזכות באליפות וזה טבעי במיוחד שמדובר ביונייטד עם כל המסורת האירופאית והציפייה להגיע רחוק יותר מהעונה שעברה. שוב אתה מביא דברים שפורסמו בתקשורת כאילו כל מה שמתפרסם זה נכון,יש כל-כך הרבה דברים מאחורי הקלעים שאף אחד אינו יודע עליהם ורק לאחר שנים מגלים את הסיפור האמיתי, פרגי רצה את רוניי בכל מחיר ואסור היה לפספס את ההזדמנות הזו(שהגיעה רק משום שניוקאסל דמיינה שהיא קבוצה גדולה ששחקן כמו רוניי ירצה לעבור אליה), הוא לא כמו שמעולם לא התערב במחיר של קניית שחקן,הלוואי וכן היה מעורב אז אולי רונאלדיניו או רובן היו מגיעים לאולד-טראפורד. ימים ידברו לגבי מי אם בכלל יגיע בקיץ ליונייטד.
מילות המפתח הן "אם בכלל"... אני מאוד מקווה שנראה חיזוק ולא אני לא מתכוון למריו רגיירו אלא לחיזוק אמיתי...אבל אני סקפטי..
במועדון מבינים שהעונה הזאת היא קרנבל לעומת מה שמצפה לנו מקין, גיגס וסקולס בעונה הבאה. התרומה של 3 יורדת בעקביות מדי עונה ובעונה הבאה היא כבר ממש לא תספיק לנו. אין להנהלה ברירה אלא לצרף שוער ושני קשרים
שוער לפני שני קשרים. סימן השאלה היחיד הוא לגבי זהותו של השוער. סרטפורד ורובסון, אני איתכם עם טים הווארד. לדעתי הוא שוער נפלא. שוער שני צריך להגיע בכל מקרה בהנחה ושני שוערי המשנה שלנו יעזבו בקיץ. ברק, אני איתך לגבי השוער ושני הקשרים. אני חושב שפול סקולס איכותי מספיק בשביל לסחוב לנו עוד עונה-שתיים. הבעיה שלנו היא עם גיגס וקין. ולך תביא עכשיו כסף.. רובסון, מאיפה אתה יודע מה שווה רגיירו? איך אתה קובע שזה יהיה רגיירו ולא אסיין או מאלודה?? גם שחקן ברמה של רגיירו יכול להתאים לנו היום. תבין, בנוריץ' הגענו למצב שאגף שמאל שלנו התבטל כליל. קלברסון אמנם יכול לשחק בימין כי הוא הכי טכני (בברזיל לא סופרים אותו כקיצוני בכלל) מהספסל כרגע אבל לא לטווח ארוך. לא בסטנדרטים שאנחנו צריכים על בסיס קבוע. ובמצב כזה אתה מעביר את רונאלדו לשמאל. פורצ'ן לא מספיק טוב. ברק, רונאלדו הרבה יותר אפקטיבי בשמאל כשהוא עובר שחקן דרך האמצע ובועט לשער. צריכים לראות איזה קיצוני טוב אפשר למצוא שיכול לשחק בשני האגפים, בהתאם לשיטת המשחק.
שאלוהים ישמור אותנו משוערים כמו טים הווארד. כמה גביעי אירופה נוספים נחטיא בגלל שטויות שלו ושל דומיו. נמאס, קבוצה רצינית ועשירה כמו יונייטד צריכה שוער יציב לחמש עונות כמו שפגענו עם שמייכל הגדול בכל הזמנים
אני מסכים עם ברק מה פתאום טים הווארד?! זה שוער ברמה נמוכה שבגללו מנצ'סטר איבדה לא מעט משחקים. אותו דבר קרול שרק הורס ליונייטד כל הזמן. ההנהלה במנצ'סטר לפני הכל צריכה להפסיק בלהתקמצן ולהביא רכש , מה זה זה המועדון הכי עשיר בעולם והם מתקמצנים כל הזמן. אין מה לעשות כדי להגיע להישגים הם יצטרכו לשפוך קצת כסף. שיביאו שוער ברמה ולא את טולדו שעושה לא פחות טעויות מקרול והווארד. שמעתי שהיו למנצ'סטר מגעים עם קסיאס וגם עם סבסטיאן פריי הצרפתי , השוער של פארמה. אם הם יביאו אחד מהם סוף סוף אצל היונייטד יראו שוער טוב מאז ימי שמייכל שהוא היה השוער הנורמלי האחרון . שיביאו גם קשר אחורי טוב. קין כבר מזמן רק עסוק באיך לפגוע בשחקנים ולא לשחק , לסקולס יש לו עליות וירידות ופורצ'ון ופיל נוויל בינוניים מאוד. רגיירו יכול לעזור מאוד. בראסינג הוא יציב והוא השחקן הכי נורמלי שלהם , גם יותר מבניון. הוא לא יכול להיות ישר בהרכב אבל כמחליף הוא יכול לתרום קצת. ראיתי את בקהאם משחק כקשר אחורי במדי ריאל נגד בארסה והתפעלתי מאוד מהלחימה והארגון שלו. מנצ'סטר צריכה גם חלוץ סקורר לשם שינוי. ואן ניסטלרוי בכושר הנוכחי לא יכול לתת גול מול שער ריק ורוני בטוח לא סקורר.
אין ברירה, למרות שהכיס התרוקן בגלל רכישת רוניי וסמית' - אפשר למכור את בליון, פלטשר, סהה ועוד 2-3 צעירים ולהשקיע עוד כסף. אין ברירה - רוצים עונה גדולה? שוער ו-2 קשרים (שמאלי ומרכזי) וזה באמת המינימום הדרוש לנו
במוחי עלה רעיון לא רע. אחת התקופות היותר טובות בשנים האחרונות של היונייטד הייתה בזמן שסולשיאר היה על האגף הימני. כריסטיאנו רונאלדו יכול לעשות עבודה מצויינת באגף שמאל. אני חושב שאלן סמית בעל כישורים מצויינים לקשר ימני תוקף, בעיקר אם יעבדו איתו על הגבהות/מסירות. מצב כזה "חוסך" ליונייטד את הצורך בקשר שמאלי, אם אכן יירדו מגיגס.
גיגס חתום לעוד 3 שנים אם אני לא טועה , הוא עשה באגנים אז החתימו אותו ולא נראה לי שפרגוסון ישאיר את גיגס על הספסל בזמן הזה. זה יכול להיות מצב מעניין אבל סולשיאר בגלל הפציעה שלו לא שיחק דקה אחת העונה אפילו וכנראה שהוא לא יפתח את העונה הבאה בהרכב. אם מנצ'סטר רוצה למכור ולקנות תמכור את סהה , מילר וקלברסון שאלה שלושה שחקנים יקרים יחסית ולא משתמשים בהם ויקנו שחקן טוב במקומם.
גיגס לא עושהבאנגים דבר ראשון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx סתם...לא שמעתי על זה שגיגס חתם ובדקתי באתר הרישמי עכשיו לא מוזכר עיניין כזה... אני בעד איקר קאסיאס לשער בתמורה למשהוא כמו 15 מיליון ליש"ט סכום שמורקן אותנו אבל אים נמכור את סאהה ב6 מיליון קלברסון בעוד2-3 מיליון ליש"ט ואני מאמין שההנהלה תוכל להקציב לנו עוד כמה מיליונים אים תיתארגן עיסקה טובה ולקנות שחקן כמו רייט פיליפס או ג'אררד מהשלא ריאלי אבל לחלום מותרhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ככה אני רוצה לראות תקבוצה... שוער: קאסיאס מגן ימני: גארי נוויל מגן שמאלי: היינצה מרכז: ריו וסילבסט ימני קיצוני: רייט פיליפס\ואים לא סולשייר האלוהים שמאלי קיצוני: גיגס מרכז: קינו מיתחת לחלוצים רונלדו כמו בפורטוגל הרבה יותר יעיל רוני ורוד חלוצים סקולס זה כבר לא זה כמה מישחקים על הספסל והוא ישתפר יקבל יותר רצון אולי והוא סולשייר גיגסי וקינו יכולים ליהיות ברוטציה של הקישור עים צעירים שאני מקווה שיעלו מהנוער כמו רוסי ריצ'רדסון לדעתי רונלדו צריך לשחק יותר למעלה ועדיף ביכלל לתת לו FREE ROLL שיסתובבבכול האיזור יבלבל תהגנה ויש תאום טוב בינו לבין הקבוצה הם לא יפריעו אחד לשני לדעתי זה יהיה מצויין אבל אני לא מאמן ואני מבין בטקטיקות לא משהו כולה אוהד אני רואה את זה מנקודת מבט של אוהד אז אים אמרתי שטויות אל תשימו לבhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx אני רק מקווה לראות תשוקה ומילחמה שוב בעיניים של השחקנים לא איכפת לי מתארים כרגע...הגביע יספק אותי שנה הבאה אים נעשה תהליך בנייה מחדש...ששחקנים יתחילו לשחק בישביל הסמל.. פרגי העיף סמלים גדולים מהקבוצה בקאהם אינס קאנצ'לסקיס ועוד הרבה כשהם היו זקנים ולא הגיע להם מקום בהרכב ולפרוש הם לא יודעים אז אולי הפתרון הזה צריך לבוא גם עים גיגסי וסקולס כמהשאני אוהב אותם גיגס השחקן האהוב עלי אבל מנצ'סטר זה הכי חשוב הצלחת המועדון...
הווארד? בטח התכוונת לקארול. הוא באמת ליצן, הווארד שוער טוב, לא מצוין, גם לו יש טעויות, אבל טוב. גם לשמייכל ולבארטז היו טעויות. לי, אגב, היה הכבוד לראות את הווארד בבכורה שלו, מול בולטון באולד טראפורד, מהיציע, ולדעתי הוא עדיין יכול לעזור לנו. ולגבי קארול, :aaarofl:
50 מיליון ליש"ט בקיץ 2001. 30 מיליון בקיץ 2002. 40 מיליון בקיץ 2003+חלון ההעברות בינואר 2004, סכום שיכול בפוטנציאל להגיע ל-40 מיליון בקיץ 2004. מתקמצנים כל הזמן? אולי הגיע הזמן שנסיים את האגדה המטומטמת הזאת? מי שלא יודע, שלא יבלבל את המוח סתם. יונייטד היא חברה ציבורית ובהחלט היו שנים שבהן לא פתחו מספיק את הארנק, אבל אף אחד, אף אחד, לא יכול להתלונן על סכומי הכסף שהמועדון הוציא בשנים האחרונות. וכמה מצחיק, דווקא עד שהתחלנו לשפוך סכומי עתק על שחקנים באופן קבוע, כמו מועדונים אחרים, היינו טובים יותר... אני לא מכיר כל פיפס בפיננסים של יונייטד, אבל אין לי שום תלונה למה שאיפשרו לפרגוסון להוציא בשנים האחרונות. הוצאנו סכומי עתק, המשכורות גדלו פי כמה וכמה (עברו הימים שהשחקן היקר ביותר ביונייטד קיבל 25 אלף ליש"ט בחודש - זה היה רק לפני שש שנים), ואנחנו עדיין רווחיים בסיכומו של דבר. כנראה שהמועדון עושה כמה דברים נכון, אם הוא מצליח להרוויח כסף למרות הירידה שיש לכולם בהכנסות, וגם לא להמשיך לשפוך בלי הפסקה כסף על רכש זה דבר נכון. ברק דיבר על זה שהמועדון יהיה חייב לעשות רכש בגלל המצב של הקישור... אני לא יודע איך לומר את זה, אבל אם נוציא נגיד 30 מיליון ליש"ט, בסיכום השנתי הבא אנחנו יכולים לגלות שבסיכום שנת 2005 עשינו הפסד במקום רווח (12 מיליון רווח בחצי שנתי, נגיד שייצא בול כפול שתיים בשנתי = 24 מיליון. הוצאנו 30... נו, זה ברור, לא?). נראה לכם שיונייטד תעשה דבר כזה? מה גם שזה רק יחזק את גלייזר. וזה בעצם המאבק החשוב באמת. יש לנו סגל גדול מדי בכל מקרה. שני שוערים הולכים - אחד יבוא. לפני שאפשר בכלל יהיה לחלום על רכש למרכז השדה ותחנונים להנהלה, חייבים להיפטר משחקנים נוספים.
סולשיאר אכן היה אמור להיות זה שיכסה על העזיבה של בקהאם אבל לצערו וצערנו הוא כמעט ולא שיחק בשנתיים האחרונות וקשה לי להאמין שהוא יחזור לשחק בצורה סדירה ביוניטד.. בקשר לאלן סמית פשוט אין לו את הכישורים לשחק בצד, הוא יכול לשחק בתור החלוץ המרכזי או זה שמשחק מאחורי החלוץ מעבר לכך קשה לי לראות אותו ממלא תפקיד אחר במגרש...