הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. Julian Joachim Member

אבל בכלליות אני מסכים איתך, אין צורך בעוד בלם. אושיי ופרדיננד זה אחלה צמד שבעולם, וגם היינצה כמחליף זה טוב+.

2. THE STRETFORD END Member

תוצאת מחצית מול סלטיק 1:1 ,כריס סאטון בפנדל לסלטיק ואלן סמית בנגיחה מקרן
    יונייטד בהרכב הבא:
    שוער-הווארד
    מגן ימיני-פיל נוויל
    בלם-רוי קין!
    בלם-גארי נוויל
    מגן שמאלי-ספקטור,מגן אמריקאי צעיר ומבטיח(למרות שטעות שלו הובילה לפנדל שלא היה),הצטיין מול באיירן מינכן במשחק הקודם
    קשר ימיני-כריס איגלס-עוד צעיר כישרוני,בישל את השער לסמית,זכורה לו הופעה מצויינת מול לידס בגביע הליגה בעונה שעברה בניצחון היונייטד 3:2 באלנד רואד.
    קשר אמצע-דגמבה דגמבה
    קשר אמצע-גון אושה!
    קשר שמאלי-קיירון ריצאדסון
    חלוץ-בליון
    חלוץ-אלן סמית

joachim
    לא מסכים איתך לגבי ווס בראון,באמת חסר מזל עם פציעות קשות,יש לו פוטנציאל ענק,גבוה,אתלטי,משחק טוב עם הכדור,אני בטוח שעונה אחת ללא פציעות והוא יוכיח את הפוטנציאל שבו,
    הוא עדיין צעיר מספיק בכדי להצליח(25),
    כשישראל שיחקה לפני שנים מספר מול אנגליה במסגרת משחק ידידות(גיל נוער או אולימפית)ווס בראון שיחק ונחום סטלמך ז"ל ניגש אליו לאחר המשחק(בראון נבחר למצטיין)ואמר לו כי הוא יהיה שחקן גדול.
    בראן נחשב אצל חלק גדול מהפרשנים באנגליה כפוטנציאל להיות בלם נבחרת בשנים הבאות,
    לפני 3 שנים הייתי במשחק בו יונייטד ניצחה את צלסי בבריגד 3-0,באותו משחק בראון שמר על האסלינבק שאז היה חלוץ מפחיד הרבה יותר מאשר היום ופשוט ניצח אותו בכל דבר לאורך כל המשחק,
    אבל שוב נוכל לראות אם הפוטנציאל הזה יתממש רק אם לא ימשיך להיפצע!

לגבי זה שפרגוסון עומד מאחורייו ולכן הוא לא מקבל "ירידות"מהעיתונות,החיבוק של פרגוסון לא מנע מהם בעבר לרדת על שחקנים אחרים שהוא טיפח!ככה שאולי גם הם רואים את הפוטנציאל שטמון בו?

3. THE STRETFORD END Member

נגמר 2:1 לסלטיק,ביטי כבש לסלטיק אחרי תיקול לא מוצלח של קין וטעות איומה של הווארד(יציאה לא טובה קיבל בין הרגליים),
    מחצית שנייה עם חילופים רבים של צעירים+פורלאן,גיגס,
    בשבת מילאן!

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

Van Nistelrooy Wins 130th Kentucky Derby

CHURCHILL DOWNS, KY--Longshot Ruud van Nistelrooy shocked the racing world Saturday night, diving for the roses in the 130th running of the Kentucky Derby.

Nistelrooy, who went off at 65-1, struggled out of the gate, tumbling to the sloppy track after only minimal contact. Yet he recovered to become the first ever Dutch winner of the Kentucky classic, diving past 4-1 favorite Smarty Jones to win the garland of roses by a nose.

Manchester United manager Sir Alex Ferguson has already claimed a one-half interest in any offspring sired by the Dutch thoroughbred.

Nistelrooy’s trainers seemed surprised at the trophy. “This result exceeds our wildest expectations. We knew Ruud could run 4 to 6 yards, but none of us expected him to last the full mile and a quarter!”

Van Nistelrooy was gracious in victory. “I could never have accomplished this without my wonderful supporters in Madrid,” he whinnied. “I mean Manchester.”

נערך לאחרונה ב: ‏31/7/04
  5. THE STRETFORD END Member

חזק,חזק מאוד,וואוו,פשייי
    אין ספק ואן ניסטלרוי דומה לסוס,כל הזמן נופל,כובש גולים מאופסייד--למי אכפת כל עוד הוא כובש,בטח לא לפרגוסון אולי לגורג ניקולאס???

6. Julian Joachim Member

רגע, אז אתה מודה שהוא צוללן מגעיל ושאם הוא היה משחק בקבוצה אחרת היית נגעל ממנו?

7. THE STRETFORD END Member

לא,זו היתה תגובה צינית לאחד"האוהדים השרופים" של ארסנל בפורום גורג ניקולאס!

יש הבדל עצום בין השחקן האירופאי לשחקן האנגלי בכל מה שקשור ל"צלילות",
    לצערי השחקנים הזרים הביאו את התרבות של ליפול ולעשות הצגות לכדורגל האנגלי שהיה נקי מזה כמעט כליל,הם גדלים עם זה,יש כאלו שעושים את זה בצורה קיצונית יותר ויש כאלו שפחות.
    פורטו לקחה גביע אירופה ובדרך צללה רוב הזמן(במיוחד נגד יונייטד,גם סלטיק בעונה שלפני התלוננה על זה כשיחקה נגדה),האיטלקים והספרדים מובילים בתחום,
    אחד הצוללים הידועים ביותר(קיבל גם בראש מהעיתונות האנגלית על כך,במיוחד אחרי ההצגה שעשה העונה מול פורטסמות בהייבורי בתיקו 1:1)הוא פירס(גם אשלי קול ) אבל מה גורג ניקולאס מעדיף להתעלם ממה השחקנים בקבוצה שלו עושים,

גם ביונייטד יש כאלו שעושים זאת לצערי ואוהדי יונייטד(והייתי עד לכך)צועקים בזמן המשחקים לשחקנים שלנו לקום כשהם נופלים סתם,בפאנזינים שלנו היו הרבה מאמרים ותגובות על הנושא ועל כך שאנחנו לא רוצים לראות את רונאלדו או ואן ניסטלרוי או מי שזה לא יהיה,הרי היו לנו שחקנים כמו נורמאן וואיטסייד או מארק יוז שהיו מקבלים פיצוצים על ימין ועל שמאל והיו ממשיכים הלאה ועל כך היתה גאוותנו,

אני לא חושב שואן ניסטלרוי עושה הצגות יותר מאחרים,

כולי תקווה שהמחלה הזאת תעבור מהליגה האנגלית ותיהיה שייכת לשאר הליגות שהמציאו את זה!

8. ArsenalFan Member

אני רק אזכיר לך דבר אחד, The Stretford End: כשאתה רשמת כאן הערות לקבוצות אחרות וירידות על שחקנים, מנג'רים וכו' זה היה בסדר ובאת בטענות שככה זה צריך להיות, אבל כשבני רושם דברים כאלו, אתה בוחר לזלזל ולכתוב שאוהדי ארסנל בפורום הם "אוהדים שרופים" (מי שמך בדיוק לקבוע? או שאולי ניזכר לרגע מיהם אוהדי "הקבוצה האהודה ביותר בעולם"?). וזו לא הפעם הראשונה.

קח את זה בחשבון, ואני מבקש ממך ומחברייך להפסיק בנימה המתנשאת. עכשיו.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, בגלל שהתבלבלתי בין השם הפרטי לשם המשפחה של שחקן ארסנל מתחילת שנות ה-70 בשאלת טריוויה. רואים שאתה בנאדם מאד חכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx .

10. THE STRETFORD END Member

שכל אחד ירשום מה שהוא רוצה בכלל אין לי בעיה עם זה,להיפך מסננים פה יותר מדיי הודעות!
    שכולם ימשיכו חופשי לרדת על שחקנים מנגרים אוהדים ולכל אחד יש זכות להגיב איך שבא לו!

ולגבי אותו"אוהד"שלא ידע מי זה צרלי גורג או צרלי ניקולאס,מי שלא יודע טיפה מינמלית מההיסטוריה של הקבוצה שלו(וצרלי גורג וצרלי ניקולאס זה באמת המינמום)בסטנדרטים שלי ושל חבריי הוא לא נקרא אוהד,
    מה לעשות!!!ומכאן הזילזול!

11. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני כן יודע מי זה (אחרת מן הסתם לא הייתי אומר את שם המשפחה שלו). מעולם לא אמרתי שקוראים לו "ג'ורג' ניקולאס", וגם אם התבלבלתי בשמות זה לא אומר שאני לא יודע "טיפה מינימלית" מההיסטוריה של הקבוצה.

12. ArsenalFan Member

א. זלזלת כאן בכל אוהדי ארסנל, לא באיש אחד. ציטוט מדויק:

אני בטוח שאם היו אומרים על אוהדי מנצ'סטר יונייטד שכולם אוהדי חולצות יפניים או אוכלי סנדוויצ'ים, היית נפגע.

ב. הסטנדרטים שלך לא חשובים בכלל. זה פורום פתוח לכולם, כולל אלו שלא שמעו בחייהם על צ'רלי ג'ורג', ואתה מתבקש לא לזלזל באנשים. וזו התגובה האחרונה בנושא.

13. THE STRETFORD END Member

היום ב 8 שידור ישיר מול מילאן בפוקס ספורט
    כנראה עם הרכב יותר מנוסה,

השיר הבא איננו מכוון לאף אחד מחברי הפורום!
    סתם שיר אהבה של אוהדי יונייטד:

He's only a poor little gunner
    His face is all tattered and torn
    He made me feel sick
    So I hit him with a brick
    And now he can't sing anymore!

14. THE STRETFORD END Member

לוק צאדוויק עובר לווסטאהם,שחקן שציפו ממנו להרבה יותר,מהיר,רץ טוב עם הכדור,שליטה טובה,מבנה גוף צנום מדיי ולא מספיק טוב בשביל יונייטד,היה מושאל לברנלי וגם שם לא התפתח למעבר לבינונייות,
    נזכור ממנו לטובה שער נגד לידס באלנד רואד בתיקו 1-1 לפני מספר שנים.
    אולי בלונדון יילך לו יותר?

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'אדוויק שחקן מצויין. העזיבה של בקהאם יכלה לפתוח לו את הדלת להרכב, למרות שאני לא בטוח כמה טוב הוא באמת עבור החולצה הראשונה של יונייטד. לסר אלכס היו לא מעט הזדמנויות לשים אותו בהרכב כשגיגס היה פצוע והוא לא עשה את זה והעדיף את הדחליל העונה לשם פורצ'ן.

אי אפשר לומר שנתנו לו מספיק הזדמנויות. יכול להיות שמנצ'סטר כבר לא מקדמת צעירים כמו פעם??