ממה שהבנתי הכל סגור חוץ מכמה פרטים שקשורים לסוכן שלו, כולי תקווה שזה מה שיפיל את העסקה. אני לא סובל את המשחק שלו. צחקנו עליו בברנלי, היום לכולנו רק נשאר לבכות. אגב, סטרטפורד אנד, זהו רכש או השאלה?
Hammers Fan זו העברה חופשית Hotspur למה סתם לקשקש?מה הקשר בין הפציעה של גיגס או פורטצון שצדוויק שחקן כנף ימין!!! הוא קיבל הזדמנות ולא הרשים יותר מדיי,הושאל ב-2 האחרונות גם לברנלי גם לרדינג וגם לאנטוורפן וגם שם לא השאיר את חותמו אז אתה מצפה שיחליף את בקהאם? ממזמן כבר לא נמצא בתוכניות של פרגוסון,בליון,רונאלדו,קלברסון,סולשיאר יכולים לשחק בצד ימין,צדוויק לא נמצא קרוב לרמה שלהם! אם יש קבוצה שמקדמת צעירים זו יונייטד!אז תתרכז בקבוצה שלך טוטנאהם או מילאן או ברצלונה או מכבי ת"א או מי שזה לא יהיה,קשקשן!
גיאנזולה בקשר לנפיחות תשים קרח ותלחץ כל הלילה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wave.Xxx
חתיכת צעירצ'יק שכמוני, שונא סרטי בורקס. תשמע, לפי צורת הביטוי שלך, לא הייתי אומר שעברת בר מצווה. אבל אני אמשיך להאמין שאתה מבוגר מכולם פה, חתיך מכולם פה, גאון יותר מכולם פה ובעיקר, יותר מכולם פה. באמת מתאים לך לאהוד מנצ'סטר יונייטד, ובבקשה, תמשיך לצטט משפטים מסרטי בורקס, זה רק מחזק את הטענה שלי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx
מחר משחק ידידות באולד-טראפורד נגד איינדובן כחלק מטורניר Vodafone Cup מכירת כרטיסים תיהיה בכניסה לשערים לכל המעוניין, Take me home, United Road, To the place I belong, To Old Trafford, To see United, Take me home, United Road... "אבל שילמנו את האגרה רחל שילמנו את האגרה"
לדעתי אלן סמית היה פשוט מעולה נגד מילאן.הבלמים הגדולים של מילאן לא הסתדרו איתו וכל כדור ראשון היה שלו.הם גם נאלצו לכסח אותו שוב ושוב,נראה לי שביונייטד המשחק שלו יעלה ברמה(הלואי). דרך אגב שמעתי היום שלידס לא יכולה למכור את הבית עד" שאח של גברי לא יתחתן"
Boca Juniors-ארגנטינה Urawa Red Diamonds-יפן המשחק שלהם יחל היום ברבע לשבע שעון מקומי מחרתיים יונייטד נגד הדיאמונס ואיינדובן נגד בוקה
פול סקולס הודיע על פרישה מהנבחרת! בהחלט מפתיע, בתור אוהד נבחרת אנגליה חבל לי כי אין ספק שהוא השחקן האנגלי הטוב ביותר שיש, היתה לו קריירה יפה בנבחרת עם הרבה רגעים יפים וטובים,חבל שנטולת תארים, ירדו עליו הרבה בגלל שלא כבש שערים ב -3 השנים האחרונות ועשו לו עוול כי התרומה שלו היא הרבה יותר מכיבוש שערים! אבל הקבוצה תמיד אבל תמיד לפני הנבחרת לכן זו בשורה מצויינת ליונייטד, בלי טיסות למשחקי ידידות חסרי משמעות,עם מנוחה בקיץ! He scores goals galore, He scores goals, He scores goals galore, He scores goals, He scores goals galore, He scores goals, Paul Scholes, he scores goals....