לפי מה שהבנתי פרגסון תכנן לפרוש לפני שלוש שנים אני חושב שגמר ליגת האלופות היה בגלזגו. הוא תיכן לקחת את ליגת האלופות באותה עונה, באיצטדיון הביתי שלו, ולפרוש. הוא גם בנה את הקבוצה באותה עונה לליגת האלופות ופחות לליגה האנגלית (הביא את ורון אם אני זוכר נכון). הוא לא הצליח, ולכן דחה את פרישתו. ופוקסיונר הוא לא. מגיע לו מה שהוא השיג. כמה שכואב לי להגיד את זה...
זה שטויות הוא לא היה צריך לפרוש אחרי 99 כי הוא עוד היה המאמן הכי טוב בעולם והשיטות אימון ורכישת שחקנים שלו עדיין היו הכי טובות ולא היו לו מתחרים... עכשיו הוא כבר לא הכי טוב אפילו לא בליגה האנגלית שיש כרגע לפחות 3 מאמנים יותר טובים ממנו ותכלס הוא סתם מפריע ליונייטד בינתיים לזכות בתארים רציניים...
באופן כללי זה אולי נכון, חוץ מהבעיה הקטנה שהוא הודיע שהוא נשאר וחתם על חוזה חדש משהו כמו חודשיים-שלושה לפני שהפסדנו ללברקוזן בחצי הגמר.
הפדופיל שלכם ווינר נכון? מיתמודד קבוע בשלב חצי גמר ליגת אלופות מצליח תמיד לקחת אליפות שנתיים ברצף... מפסיד לנו העונה 3 פעמים... שתוקקקקקקק תעשה טובה חלאס לזיין תשכל עים פסיכולוגייה בגרוש שלך פרגי עלק לוזר...היית חולם שהפדופיל יהיה לוזר כמוהו, ליצן.
חחח מיכאל הרגת אותי יאללה תרגעו כבר אם הויכוח המטומטם הזה. פרגסון לא יכול להיות לוזר כי הוא ב18 שנה לקח כל תואר אפשרי וכמה פעמים כל אחד. אז חלאס כבר להגיד הוא לא מפרגן הוא לא פה הוא לא שם. הוא מאמן גדול - נקודה.
חסר לך מילה אחת...היה...הוא היה ענק...הוא איבד את הטאץ שלו כמו שבגיל 35 רוב השחקנים מאבדים את הטאץ שלהם...
מה בגלל ששנתיים אין לו אליפות אז כבר החלטת שהוא איבד את הטאץ' שלו? יש לו גביע אנגלי,הוא בגמר השנה,הוא הפסיד למילאן - קבוצה שכנראה תהיה בגמר ליגת האלופות (כך שזו לא בושה),ניצח את ונגר 3 פעמים העונה. מה אתה חושב שקבוצה יכולה לשלוט בליגה כמו הליגה האנגלית ולקחת כל שנה אליפות?
לא, אבל תראה את הרכש שלו. אם פעם הוא הביא את סולשיאר מהליגה השניה בנורבגיה, אז עכשיו הוא קונה שחקנים סוג ג' במיליונים. פורלאן, ורון, ליאם מילר, דג'מבה דג'מבה, והרשימה ממשיכה... אבל מה אכפת לי.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx שימשיך ככה...
סיטי צודק..עכשיו הוא מסתכסך עם האוהדים...קונה סתם שחקנים במיליונים ואחרי עונה זורק אותם תראה איך פורלאן פורח בויאריאל.... וזה לא רק זה..אתה באמת חושב שעונה הבאה אנחנו נאבק על האליפות?אני לא...
לפחות יש פה אוהד יונייטד אובייקטיבי שלא מעריץ את פרגוסון בצורה עיוורת. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
אתה אובייקטיבי תענה לי? וונגר ווינר וסר אלכס פרגסון לוזר? איפה אתה חיי? ואתה עוד לא חיי בישראל..איך אתה כול כך עיוור? או לא אובייקטיבי...אז תיראה לנו לא אובייקטיבים חבוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx חוץ מזה הוא לא אוהד יונייטד סתם גלורי האנטר. לפי מה אני מבסס תתענה שלי לפי זה שיונייטד לא הקבוצה היחידה בעולם שהוא אוהד בטח יש לו קבוצה אהודה בכול ארץ...
אנשים, מישהו יודע באיזה ערוץ משודר המשחק של מנצ'סטר היום? נ.ב. reignman הוא לא אוהד אמיתי ולכן יש לקח את הדברים שלו בפרופורציות הנכונות.
אה, הוא לא אוהד אמיתי..... טוב.... בסדר... המשחק משודר בארץ לדעתי בערוץ 1, פה הוא משודר ב-SKY SPORTS1.
מסתכסך עם האוהדים? הה? קונה שחקנים במיליונים ואחרי עונה זורק אותם? כמה פעמים זה בדיוק קרה בשנים האחרונות? זה קרה עם טאיבי (תודה לאל, גם להודות בטעות מהר זו מעלה, אגב), דג'מבה דג'מבה נמכר אחרי שנה וחצי (שוב, תודה לאל). פורלאן היה ביונייטד שנתיים וחצי וזה פשוט לא הצליח. לא יודע למה. לא יודע אם לא הצלחנו להתאים אותו למה שאנחנו צריכים או את עצמנו למה שהוא צריך, לא יודע אם פשוט יותר קל לו במועדון עם מעט לחץ כמו ויאריאל, או שפשוט נוח לו יותר בליגה הספרדית כמו שקרה להרבה דרום אמריקנים. אבל שחקנים לא נזרקים מ יונייטד כל כך מהר. הם בדרך כלל מקבלים לפחות שנתיים להוכיח את עצמם ואם לא הולך, אז הם נשלחים החוצה. מה, לתת לשחקן צ'אנס חמש שנים כושלות עד סוף החוזה שלו זה דבר טוב לדעתך ?! אם לא נעשה רכש משמעותי בקישור, לא, אני לא חושב שניאבק על האליפות. סביר להניח שנהיה בדיוק באותו מקום שאנחנו עכשיו. אז מה, צריך לחולל מהומות? להכריז על משברים? לבצע מהפכים? זה שקוראים לנו יונייטד לא אומר שמגיע לנו משהו. צ'לסי וארסנל עבדו קשה (נו טוב,בייטס עבד קשה במציאת אברמוביץ' ומשם זה יחסית קל) כדי להגיע לרמה גבוהה מאוד של כדורגל. ואנחנו עכשיו מתחתן. לא אסון גדול.