הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. `cr7 Member

אני חושב שכמו אמיר.כל הגלורי הנטרס קמים ומקשיבים לאהודי קבוצות אחרות שאומרים שפרגסון לא פסדר סתם קונה סתם מבזבז כסף.הוא רואה שחקנים טובים - מביא אותם,נותן להם להשתלב שנה שנתיים אם הולך לו אז משאיר בהרכב אם לא זורק ומקבל עליהם כסף - זה הכדורגל.תבינו,ניסוי והפקת לקחים. לפי דעתי פרגסון עכשיו יחשוב פעמיים לפני שהוא יביא איזה קשר לא מוכר כמו מילר ג'מבה או מישהו בסגנון וינסה להביא "שם" מוכר לאולד טרפורד בכדי שנוכל לרוץ חזק שנה הבאה.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם כל...אני אוהב יונייטד עוד לפני שבכלל חלק ממכם נולדתם...אני אוהד אותם עוד מהתקופה
    שקאנטונה שיחק שם..עוד מהתקופה ששירר התלבט אם לעבור אלינו או לניוקאסל מבלקבורן[אם בכלל שמעתם על הדברים האלה אי פעם..] וראיתי משחקים של היונייטד יותר מרובכם אז תירגעו..
    זה שאתם מדברים שטויות ומעריצים עיוורים של פרגסון זאת בעיה שלכם...

דבר שני,משה..תפסיק להיות צבוע וילד קטן..כי שהיו לך ויכוחים פה עם בני והייתי בצד שלך אז
    הייתי אוהד של היונייטד שמבין..ועכשיו שאני לא אוהד של היונייטד...

דבר שני,הייתה לי טעות..התכוונתי לזה שהוא מסתכסך עם שחקנים ולא אוהדים...
    והכוונה לשחקן אחד ענק בשם בקהאם...

CR7 אם הייתה אוהד של היונייטד קצת יותר זמן היית רואה שפעם פרגסון היה מביא שחקנים
    בסכומים זעומים והופך אותם לסטארים..פעם כמעט ולא היו לו פאשלות ובטח לא פאשלות ב-20 ומשהו
    מיליון כמו ורון...

את סילבסטרה הוא הביא ב750 אלף!!!!את סולשיאר הוא הביא מהליגה השנייה הנורבגית...
    עכשיו הוא מביא את ורון ב-20 ומשהו מיליון

ושאלה אחרונה למבינים במיוחד למשה הממש ממש מבין..איך אתה בדיוק קובע שאני לא אוהד יונייטד
    אמיתי?

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב זה אחד בדברים המפגרים שקראתי או שמעתי בחיים שלי..מה הקשר?
    אולי תחליט שזה שאני אוהד מכבי חיפה אז אסור לי לאהוד קבוצה אחרת....
    אני את כיתה ט עברתי ממזמן למרות שאני לא כזה סגור שגם אתה...

4. `cr7 Member

מישהו יודע מה נסגר עם המשחק נגד ניוקאסל..אין שידור בכלל?!

נערך לאחרונה ב: ‏24/4/05
  5. MUFC - 1878 Member

ובטח באיטליה ובספרד אתה גם אוהד קבוצה נכון?

מיבחינתי אפשר לאהוב רק קבוצה אחת ממש בלב שלם. מקסימום קבוצה מח"ול וקבוצהבארץ. אצלי אין קבוצה בארץ ואני לא אוהד תניבחרת.
    אני אוהד מנצ'סטר יונייטד וניבחרת אנגליה וזהו. ככה שכול אחד שאוהד מנצ'סטר באנגליה מילאן באיטליה ריאל בספרד וליון בצרפת ובאיירן בגרמניה הוא מיבחינתי גלורי האנטר.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו. לפני שחלקנו נולדנו. הייתי בטוח שאתה הולך לספר שאתה אוהד מ-1960 או משהו כזה. יופי, אתה אוהד מאמצע שנות ה-90. אני אוהד מתחילתם/סוף שנות ה-80. אז מה? אני לא רואה את זה בתור משהו שנותן לי 'זכויות'.

אפשר לחשוב שפרגי הסתכסך עם בקהאם על רקע אישי. הבעיה, כנראה, היתה שהוא פשוט חשב שהראש שלו בדברים אחרים ולא ביונייטד. מה לעשות, גם זה קורה. אז הוא מכר אותו - זכותו. ממה שבקהאם עשה בעונה האחרונה ביונייטד ומאז שהוא הגיע לריאל, אין לי שום בעיה עם זה.

ותדייק בעובדות. את סילבסטרה הוא הביא ב-4 או 4.5 מיליון. את סולשיאר מהליגה הנורבגית הראשונה. עזוב ליגה, הוא גם היה כבר שחקן נבחרת. כמובן שזה לא מוריד מערך הגילוי והכל, אבל אתה עדיין טיפה מגזים.

והאמת שחלק מהבעיה היא האוהדים. הם התרגלו לרמה כזו של הצלחות שקשה מאוד להביא שחקן משום מקום. פעם לשחקן כזה היו נותנים זמן והכל, גם הקהל. היום, אחרי שתי הופעות לא טובות יגידו שהוא לא שווה כלום ולמה הביאו אותו.

אני לא מעריץ עיוור של פרגוסון ואני מודע לכך שהוא עושה טעויות בשנים האחרונות. אז מה? הוא הרגיל את האוהדים לטוב מדי. הוא טעה, הוא יתקן. אם בעונה הבאה לא נראה שיפור, אני בהחלט אהיה פתוח לאפשרות שצריך להחליף את המנג'ר. כרגע, לא. הוא עשה מספיק כדי לזכות לתמיכה מלאה שלי.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים לב שרשמת מבחינתך..אם כל הכבוד..לא שם על זה יותר מדי..אני לא חושב שאתה יכול לקבוע
    מי זה אוהד,אולי תעשה חוקי נירנברג לאוהדים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

דבר שני...
    לא רשמתי את זה כדי לתת לעצמי "זכויות" אלא רק להראות שאני אוהד שלהם מספיק זמן,בטח
    מספיק בשביל שאני לא אקרא אוהד הצלחות או משהו בסגנון..

בקטע של פרגסון..העובדות כרגע איתי..פרגסון שנתיים לא הביא תואר רציני והעונה הוא
    אפילו לא התמודד ברצינות על שום תואר שכזה...
    זה נתון לויכוח..אבל זה בכלל לא קשור אם אני אוהד יונייטד ואיך אני אוהד אותם...
    סתם נדחקתם לפינה ולא היה לכם מה להגיד...אז רשמתם שטויות...

8. `cr7 Member

1-1 רוני מלך

9. `cr7 Member

ישששש 2-1 ואס בראון

10. `cr7 Member

ניצלנו..2-1 ליונייטד נגד ניוקאסל.
    אמברוס 1-0 לניוקאסל.(דקה 27)
    הייניצה נשלח לבית חולים בעקבות סיבוב העקב - נקווה שיחלים כמה שיותר מהר.
    רוני בבעיטת וולי אדירה השווה ל1-1.(דקה 57)
    ראין גיגס הרים קרן וואס בראון נוגח 2-1 ליונייטד.(דקה 74)

צהובים:קאר (ניוקאסל) רוני (יונייטד).

11. THE STRETFORD END Member

איזה יופי לראות משחק של יונייטד עם איסטלנד ולנצח,
    אז ניצחנו אבל זה הלך קשה ולא שיחקנו טוב(שוב),
    מחצית ראשונה יחסית בסדר,פלטשר בכמה מהלכים לא רעים וטיפה רוניי אבל אז האוורד מחלק מתנה,
    הרחקה שטוחה וגרועה מגיעה לשחקן של ניוקאסל שמגיע בריצה מאחור נכנס לרחבה יפה וכובש,
    אני לא פעם מגן פה על האוורד והאמת זה מתחיל להימאס,הוא פתח את המשחק לא טוב עם 2 יציאות פזיזות
    ואז קיבל כדור מפיל נוויל ומבלי שהיה עליו לחץ יוצא דופן פישל,יש לי הרגשה שכמו לי גם לפרגי מתחיל להימאס.
    לא פתחנו טוב את המחצית השנייה,היינצה נפצע בצורה מפחידה כשנחת לא טוב על הקרסול,לא התאושש והוחלף(מקווה שזה לא חמור והוא יהיה כשיר לגמר גביע),לא היה נראה שאנחנו קרובים לכיבוש עד שקין מסר כדור ארוך לכיוון גיגס,ניוקאסל הרחיקה ורוניי בשער העונה(אסור,אסור לפספס את הגול הזה)בוולה לחיבור מ 20 מטר,חזיר בר/גאון,
    ווס בראון כבש את השני בנגיחה מקרן(סוף סוף)והמשחק היה גמור,
    קין יצא גם כן עם סחרחורת,
    בסך הכל לא משחק טוב במזג אוויר קייצי במנצסטר,

לגבי ניוקאסל,עלובים,אין לסונס כלים לעשות משהו נורמלי שם,
    סטיבן קאר הוא השחקן הגרוע ביותר שמשחק אולי בפריימיר ליג ועצוב לראות מה נהיה מקלוייברט שעד לפני כמה שנים היה אימת ההגנות באירופה והיום נראה כמו שק תפוחי אדמה!

הלוואי והיה אפשר לשחק נגד ניוקאסל כל שבוע,
    החל מהרגע הזה ועד מחר ב 12 בלילה אני מקרקר כמו תרנגול.

12. robson Member

קודם כל כמה טוב שיש חבר עם לווין..

למשחק עצמו לא משחק גדול של הקבוצה אבל ראו שינוי לפחות ברצון של השחקנים, למרות ששוב מדובר רק
    בניוקאסל האומללה ניצחון הוא ניצחון ואלה שלוש נקודות חשובות במאבק על המקום השני.
    אני חייב להוסיף שכל מי שהעיף כבר את ווס בראון מהקבוצה פשוט לא יודע על מה הוא מדבר, הבחור נתן גם היום משחק טוב
    בלי קשר לשער שהוא בונוס מבחינתו ומשלים עונה לא רעה בכלל...
    נקווה באמת שהפציעה של היינצה לא חמורה והוא יהיה כשיר לגמר.

סטרטפורד:
    "הלוואי והיה אפשר לשחק נגד ניוקאסל כל שבוע,
    החל מהרגע הזה ועד מחר ב 12 בלילה אני מקרקר כמו תרנגול."

אמרת את הכל..

13. `cr7 Member

איזה כיף לכם שראיתם תמשחק ..http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
    מישהו יכול להשיג לינקים לשער של רוניי?!

14. קינג לדלי Member

אני כבר 20 שנה מקרקר כמו תרנגול, הלך לי הגרון !

15. THE STRETFORD END Member

עוד כמה נספחים מהמשחק,
    זה היה השער הראשון של בראון בליגה,אני חושב שהשער האחרון שלו במדי יונייטד היה נגד יובנטוס בניצחון 2-1 לפני כמה עונות.

שוב קרדיט לקהל של ניוקאסל שעשה את הדרך הארוכה בידיעה שאין להם הרבה סיכוי להוציא משהו ושהם לא יראו כדורגל מהליצנים בקבוצה שלהם.

הקהל של יונייטד כרגיל שר שירי גנאי לשירר(כסף,הרבה כסף בבנק)ושירי הלל לניקי באט.