הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. eyal7 Member

גלשת פה לנושאים שבכלל לא קשורים.

לא אמרתי שדודק וליימן שוערים טובים יותר מהווארד וקארול, לא אמרתי שהם נתנו עונות טובות, אמרתי שהם התעלו על עצמם במשחק החשוב ביותר של הקבוצה שלהם העונה. כן כן, גמר הצ'מפיונס היה עבור דודק המשחק החשוב ביותר ועבור ליימן - גמר הגביע האנגלי.

2. Hammers Fan Member

דודק עשה שטויות אתמול אבל גם ניצח לליברפול את המשחק, מסכים. אבל להמן?

יונייטד הייתה מצויינת בגמר, אבל ההזדמנויות הטובות ביותר שלה הסתיימה בהרחקה מהקו של ליונברג מנגיחה של RVN ושל ויירה מבעיטה של קין, לא זכורה לי הצלה יוצאת דופן של להמן. הפנדל היחיד שלהמן לקח בבעיטות ההכרעה היה כתוצאה מבעיטה רשלנית של סקולס, לא התגמשות יוצאת דופן.

לא משחק גדול, לא עונה גדולה ובטח לא התעלות ברגעים הגדולים- אין הבדל משמעותי בין להמן לקארול/האוורד. גם ארסנל וגם יונייטד חייבות שוער יציב לעונה הבאה.

3. Rudess Member

Lehmann is better than Caroll and Howard. Anyway, you probably didn't remember the awesome save of Lehmann at the first half of the FA cup Final, he stopped the ball with his right leg, I think it was Rooney's shot.

4. Hammers Fan Member

.....אותה הצלה שנפלה ישר לרגליו של ריו פרדיננד, שכבש אך למזלכם היה בעמדת נבדל?

5. eyal7 Member

כן, להיימן.
    9 בעיטות אל עבר המסגרת שלו נבעטו מצד מנצ'סטר יונייטד בגמר, הוא היה שם כדי לעצור את כולם למעט השניים שהזכרת.

בסקיי ספורט הוא זכה לקבל את הציון 9 ביחד עם ויין רוני.
    בביביסי הוא קיבל 8, שוב כמו רוני.
    והנה מה שכתבו עליו שם:
    Jens Lehmann - 8: (STAR MAN) Superb. Made several world-class saves to deny Wayne Rooney. Arsenal's most impressive player by some distance.

6. KirkH Member

מישהו יודע מה מקור ההפלצה של יעקב זיו הבוקר ב"מעריב" בדבר חתימה של שיי גיבן אצל יונייטד עבור 6 מיליון פאונד?

אין לי ספק שמדובר בחצי שמועה שזיו ניפח, אני פשוט רוצה לדעת עד כמה המקור אמין...

7. robson Member

תפסיקו עם השטויות..להמן ליצן יותר גדול מהווארד וקארול ביחד..
    את שתי המצבים הטובים ביותר שהיו ליוניטד בגמר של רוד וקין ייצר להמן ביציאות איומות לכדורי גובה..
    יוניטד צריכה שוער יציב וגם ארסנל וליברפול..שהתארים החדשים שלהם לא יסנוורו אותם..

בקשר לגיבן, לא נתקלתי בידיעה הזאת בשום מקום..כנראה שליעקב זיו יש דיבור צפוף עם פרגוסון..

נערך לאחרונה ב: ‏26/5/05
  8. Manutd21 Member

רובסון אני מסכים איתך, רק מסתייג מדבר קטן.. אני לא יודע עד כמה פרגי חושב כמוך אם הוא מתעתד להשאיר את רוי קארול במועדון. אם כך הדבר, כנראה שהוא יחייה טוב איתו ועם הווארד בשער.
    ובכללי, גם דודק לא שוער רציני, מסכים בהחלט

9. robson Member

שלא יובן לא נכון, לדעתי מקומו של קארול מחוץ ליוניטד לא אכפת לי איפה..
    הווארד יכול לשמש שוער גיבוי טוב בינתיים לא יותר מזה..
    מבחינתי, קודם כל שוער אח"כ כל השאר.

10. man united Member

שלום לכולם!
    כידוע יש בישראל כמה מאות אלפי של אוהדים של מנצ'סטר יוניטד
    מי ששם לב עד היום לא היה משו רציני לאוהדים, כמו אתר, או התארגנות לצפיה משותפת ודברים בסגנון הזה, בזמן האחרון התחלתי ליזום רעיון שהאמתי שהוא כבר הרבה מאד זמן מסתובב לי בראש
    החלטתי ליזום ולהתחיל להקים מועדון אוהדים רשמי של מנצ'סטר יוניטד בישראל, כן כן מועדון אוהדים רשמי ומאושר על ידי הקבוצה עצמה
    חלק יגידו זה לא רציני ואין מצב שזה יקרה, אבל אתם טועים, כי אני מיתכוון לעשות הכל אבל הכל בכדי להרים את המועדון הזה, כמובן שאני יצטרך עזרה מכמה אנשים
    עכשיו לענין עצמו, כל מי שמעונין לעזור ובכלל להכנס בתור "חבר" למועדון (ברגע שיפתח כמובן) שיפנה אלי, בשביל לפתוח מועדון צריך כמות נכבדת מאד של אוהדים, כי עם לא המועדון לא יוכל להתקיים, את הפרטים הנוספים תקבלו שתדברו איתי באופן אישי, אז להלן הפרטים הבאים:
    אי סי קיו: 131788837
    אימל: mayaanimni@012.net.il
    טלפון: 0508358780
    שמי מעין, ומצפה לשמוע ממכם בהקדם האפשרי, תודה

11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאות אלפי אוהדים של מנצ'סטר?
    מה אנחנו?! סין?!

12. man united Member

תתפלא אבל כן, וגם עם הגזמתי במספרים אתה הבנת את הכוונה
    כי בכל מקרה מספר גדול של אוהדי יוניטד בישראל כבר יש

13. Hammers Fan Member

אני לא יודע בנוגע למועדון רשמי (כלומר, מוכר על ידי המועדון עצמו), אבל אני די בטוח שקיימת איזו חבורה שצופה יחד במשחקים וכאלה. גם זכור לי שקיים אתר מאוד מושקע בעברית שהמנהל שלו כותב כאן.

14. man united Member

האמתי שלפי מה שהבנתי אין מועדון רשמי
    ועם יש אז אני הראשון שיברך ואשמח להצטרף גם בתור סתם "חבר"
    אבל בכל מקרה, עם מישו יודע פרטים שיגיד כי זה דיי חשוב לי

15. cityblues beter dead than red

הלו?זה רדיו? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx

אני רוצה בהזדמנות זאת להציע להקים מפלגה חדשה שתקרא השדים האדומים(על משקל הפנתרים השחורים),מאות אלפים אוהדים יכולים להשיג 10 מושבים לפחות בכנסת.
    הפעילים יחלקו סרטים אדומים,יחסמו כבישים ויקראו לממשלה להשיג תקציב לקנית חלקו של גלייזר מהקבוצה.
    אני כבר מדמיין את שרון מסנן:"הם לא נחמדים,הח'ברה האלה",הפעיל הראשון שנתפס עם סליק של צמיגים באזור המאש פאב הוא לא אחר מאשר מיודענו מיכאל הנחמד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx