הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. THE STRETFORD END Member

לא יודע כמה כסף יש לפרגי לרכש,לא יודע אם דיבר עם גלייזר,לא ידוע כלום,
    העיתונות באנגליה זורקת שמות לאוויר כל שני וחמישי,
    היום הסאן הפציץ שאנחנו מוכנים לשלם 35 מיליון לירות תמורת בופון,הזוי לחלוטין לדעתי,
    אז במסגרת זריקת השמות אני הוספתי את גיבן שנראה לי אופציה טובה ולא הכי יקרה.

2. cityblues beter dead than red

שוער בינלאומי שמתפנה עכשיו ויכול להגיע אליכם:
    לירן שטראובר,ממעט לעשות טעויות :aaarofl: .

והכי חשוב-יכול להביא נוכחות רשמית של חברת פרלמנט ישראלית.

סנוב-בקזינו של שוני גבריאלי במנצ'סטר כבר היית? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

3. Igi Member

רשימת שוערים ריאלית שיתאימו:
    קאמני(אספניול) .
    גיבן - הוגשה הצעה על סך 6 מיליון.
    איסאקסון(שוער נבחרת שוודיה, משחק בצרפת.. שוער מצויין).

ותגידו מה עם קסיאס? האופציה שלו ריאליסטית?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/5/05
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה מאוד, מאוד, להאמין שריאל תעדיף למכור את השוער שלה ולהתחיל במסע חיפוש משלה אחרי מחליף במקום לתת לו חוזה משופר. טכנית, קסיאס יותר הגיוני מבופון. מעשית, זה נראה הזוי באותה רמה.

הילדברנד היה אופציה נהדרת באמצע העונה, אבל בסוף הוא חתם על חוזה חדש. קשה לי לומר שאני מתלהב מאחד מהשוערים מהליגה האנגלית (חוץ מצ'ך), אז צריך כנראה לחפש בחוץ. איסאקסון מצוין לדעתי. ברן יודעים למצוא שוערים.

בקשר לגלייזר, פרגי אמר שהוא דיבר עם 'המשפחה'. אבל כל זה לא מבטיח בשלב זה כלום והאמת שאי אפשר לדעת מה קורה. מצד אחד, גלייזר יהפוך את המועדון לפרטי רק בעוד חודש. מצד שני, המועדון הרי ממשיך בינתיים לפעול וגם ההנהלה הנוכחית אמרה שהיא תאפשר לפרגי להחתים שוער. לא ברור.

הייתי רוצה לומר שיונייטד החכמה לא היתה מודיעה שקארול משוחרר לפני שהיא סגרה עם שוער חדש, אבל לצערי אנחנו בדרך כלל לא כל כך מתוחכמים. אז בין השאר פתחנו את עצמנו לסחטנות מצד מועדון זה או אחר שיודע שאנחנו לא צריכים שוער - אנחנו חייבים שוער, כי נשארנו רק עם אחד.

5. Rudess Member

Almunia :aaa031:

6. robson Member

צריך לזכור שחוץ מהקבוצה מעורב בסיפור גם שוער {קארול} שבוודאי לחץ לקבל תשובה אם מאריכים לו את החוזה או לא..אני לא אומר שהמערכת צריכה להתנהל לפי הרצונות של שחקן זה או אחר אבל אי אפשר להשאיר שחקן באי וודאות בקשר לעתידו כאשר כבר החלטת על הניתוק..

עריכה: דרך אגב ב-ynet פורסם שבוודאות יוניטד תציע 35 מיליון ליש"ט על בופון ליובה שהם חלק ממאה מיליון!! ליש"ט שגלייזר מקצה לפרגי על רכש לקיץ...פשוט לקרוא ולבכות...ליצנים!

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/05
  7. KirkH Member

אני הייתי מעדיף את אנטי ניימי לפני שיי גיבן.

גם מההיבט המקצועי וגם מהכלכלי. סך הכל גם לניימי וגם לגיבן אין עוד הרבה שנים של כדורגל לפנייהם, זה לא איזה פרוייקט עתידי שאמור לסגור את עמדת השוער באולד טראפורד לשנים הקרובות.
    בגלל זה נדמה לי שהרבה יותר הגיוני להביא את ניימי שאמור לעלות בערך חצי ממה שהשמועות מייחסות לשיי גיבן. מבחינת יכולת מקצועית אנטי ניימי הראה קריאת משחק ברמה מאוד גבוהה, הרבה יותר גבוהה מזו של גיבן שהוא שוער של אינסטנקטים נטו. מאחורי הגנה איכותית לא צריך סופרמן, מספיק להיות יציב ולראות שני מהלכים קדימה.

בניגוד לגיבן שהוא באנקר בנבחרת אירלנד כידוע, אנטי ניימי פרש מהנבחרת ואמור לתת את כל כולו לקבוצה בה ישחק.

נערך לאחרונה ב: ‏28/5/05
  8. Very_Ruud Member

אל תשכחו את פול רובינסון,שהוא שוער נפלא.
    שלפי דעתי, הוא בהחלט עדיף על גיבן או על כל ליצן אחר.

9. cityblues beter dead than red

קראתי בשבת את הכתבה על גלייזר.
    האמת...עוררתם בי רחמים.
    משפט אחד שאמר אחד הגלורי'ס:"אנחנו לא יכולים להחליף קבוצה,אנחנו לא יכולים לאהוד פתאום ולאהוד את מנצ'סטר סיטי".
    ותגידו,אתם חושבים שהבלוז של מנצ'סטר צריכים אותכם?אנחנו גם ככה רוב בעיר,אמא'לה זה מה שחסר לי,שיבואו לאיסטלאנדס סינגפורים.

אבל מה שמשקף הכי טוב את הכתבה ואת הלך הרוח הבוגדני והצבוע של הגלורי'ס היא ההדגשה על מצב שבו אוהד אחד אומרשהם יחרימו את המאמצים ולא יקנו חולצות של הקבוצה שחמש מטר ממנו קונה אוהד אחר חולצה של ווין רוני.

ושתדעו דבר אחד...התבדחתי שכתבתי שעוררתם בי רחמים-אין דבר שאשמח לראות יותר מהתרסקות הקבוצה של הצד האפל.

מלקולם הוא תכול http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/usa2.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/usa2.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/usa2.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/usa2.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/usa2.Xxx
    GOD BLESS AMERICA

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/05
  10. robson Member

ביאליק, תמיד יהיו "אוהדים" שישברו את החרם אבל הרוב המכריע של אוהדי הקבוצה {גם הסינגפורים, ודרך אגב מה אתה ואני אם לא סינגפורים?..מה אתה גדלת שתי מטר ממיין רואד?..} יתמידו בחרם ובמאבק לגרוש גלייזר גם אם הוא נדון מראש לכישלון..
    ודי כבר עם השטויות של "רוב תכול במנצ'סטר"..בדיחה, את החללית שלכם אתם לא מצליחים למלא..
    אני במקומך הייתי דואג לקבוצה שלך, קבוצה עם עבר דלוח, הווה אפור ועתיד מדכא...

11. cityblues beter dead than red

ועתיד מדכא... [/QUOTE]
    היכונו לביאת המשיח

נערך לאחרונה ב: ‏29/5/05
  12. MUFC - 1878 Member

למה יש לכם ציפיות?
    אבל בסדרכגודל הציפיות כך גם גודל האכזבה, אתם תיתרסקו עונה הבאה

מילים שלך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

13. THE STRETFORD END Member

cityblues
    "אבל מה שמשקף הכי טוב את הכתבה ואת הלך הרוח הבוגדני והצבוע של הגלורי'ס היא ההדגשה על מצב שבו אוהד אחד אומרשהם יחרימו את המאמצים ולא יקנו חולצות של הקבוצה שחמש מטר ממנו קונה אוהד אחר חולצה של ווין רוני"

גם האוהד "שחמש מטר ממנו קונה אוהד אחר חולצה של ווין רוני" לא שבר שום חרם והוא לא בוגד או צבוע כי כל מי שקנה מוצר של יונייטד מחוץ למגרש קנה את זה מרוכל קטן ועצמאי ולא מאיזה סניף נוסע של המגה סטור ככה שהחרם לא נשבר בקנייה של החולצה של רוניי!

אור רכלבסקי היה כנראה להוט מדי בכתיבה שלו ובחיפוש אחר דוגמאות או משמעויות שלא קיימות ובגלל זה לא הבין את הדבר הפשוט הזה,
    ואתה...רק חמור קופץ בראש.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

או, שהאוהד שהתראיין הוא אוהד שרוף, וזה שלידו סתם גלורי האנטר מיקרונזי או איפהשהו שם בסביבה.

15. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומי אמר לך שימכרו אותו, עכשיו כשהוא בין מקבלי המשכורות הגבוהות אצלנו?