הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אתה מגזים. פרגי עשה מספיק. שנה-שנתיים נוספות ולהחליף אותו. הוא ישמח לפרוש אחרי 20 שנות אימון מפרכות במועדון המסובך בעולם, ונביא מאמן אחר, אמנם פחות טוב, אבל לא כל יום נולד פרגוסון.

2. THE STRETFORD END Member

אני הייתי מעדיף שרובסון יעבוד תחת פרגוסון ביונייטד(פרגי רצה זאת),אני חושב שהוא יהיה הרבה יותר מקורב/קשוב/מבין את השחקנים מאשר קירוש,משהו בסגנון בראיין קיד ואפילו מקלארן,
    מכיר את המועדון ואת הנפשות הפועלות בו כמעט יותר טוב מכל אחד אחר,
    ידע בכדורגל לא חסר לו,צבר נסיון גם כמנגר בליגה וגם ברמה הבינלאומית כעוזרו של טרי ונבלס ביורו 96,קריירת האימון שלו נעה מן הקצה לקצה,הצלחה בבורו ואז כישלון,שוב הצלחה ושוב כישלון,נכשל בבראדפורד(ולא הרבה יכולים להצליח שם במצב שלהם)וחזר לחיים כשעשה את הבלתי יאומן בברומיץ,
    אני מאמין שההצלחה בברומיץ תקפיץ אותו חזרה קדימה.

לגבי פרגוסון,עכשיו אני חותם איתו לכל החיים.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/05
  3. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ממש לא לכל החיים, אני לא רוצה שיהיה לנו מאמן בן מאה, אפילו אם זה פרגוסון. למעשה, אם הוא לא מביא אליפות בעונה הקרובה, הוא יכול ללכת. קשה לראות את יונייטד בלעדיו, אבל כבר ארבע שנים הוא לא מספק את הסחורה. מעט מדי תארים, יותר מדי רכישות כושלות (למעשה, רק כריסטיאנו רונאלדו וריו פרדיננד הצליחו, מתוך יותר מ15), ובכלל, קבוצות כבר לא משקשקות מפחד מולנו.

4. THE STRETFORD END Member

"ממש לא לכל החיים, אני לא רוצה שיהיה לנו מאמן בן מאה, אפילו אם זה פרגוסון. למעשה, אם הוא לא מביא אליפות בעונה הקרובה, הוא יכול ללכת. קשה לראות את יונייטד בלעדיו, אבל כבר ארבע שנים הוא לא מספק את הסחורה"

אתה יכול ללכת כבר עכשיו,ליצן!!!
    אוהד מאן יווווו קשקשן.

5. THE STRETFORD END Member

השוואה של סקאיי ספורט בין קארול לואן דר סאר בעונה הזו:

Roy Carroll vs Edwin Van der Sar

Team Manchester United vs Fulham
    Appearances 26 34
    Minutes On Pitch 2340 2987
    Goals Conceded 16 53
    Minutes per Goal Conceded 146 56
    Clean Sheets 15 7

Saves from Inside Box 29 63
    Saves from Outside Box 27 31
    Saves to Shots ratio 78% 64%
    Punches 13 26

Catches 21 52
    Dropped Catches 1 3
    Catch Success Rate % 95% 95%

וכאלה שחקנים אני רוצה במועדון:

"Norway's new supertalent Kristoffer Haestad - man of the match in his full debut against Italy in midweek, still only 21 years of age was told that he was ideal for Serie A

He would hear none of it - because he dreamt of playing for Man United - and said: "for United - I would play for free."

בטח קרוב משפחה של סולסשיאר.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד, מאוד, מאוד, לא אוהב חישובים שמסתכמים בתשובה האטומה: אם הוא לא מביא אליפות בעונה הקרובה הוא יכול ללכת. זו דרך טיפשית מאוד לקבוע אם מנג'ר טוב או לא.

המטרה היתה גם להביא אליפות כשפרגי הגיע ב-86. והוא לא עשה זאת, שנה אחר שנה. והיו גם קריאות לפטר אותו, אבל ההנהלה הסתכלה יותר מאשר על השורה התחתונה, ידעה שהוא בונה מחדש לא רק את ההרכב הבכיר אלא את כל מערך הכדורגל במועדון ונתנה לו להמשיך.

בקשר לרכישות הכושלות, אני מניח שהיינצה ורוני ברשימה הזו, וגם סמית' והווארד (לא הצלחות ענק אבל בהחלט לא כישלונות). רקורד הרכש שלו בשנים האחרונות מוצלח פחות מבעבר, ואולי מערך הסקאוטינג שנחלש אשם בזה, אבל בקיץ האחרון ראינו שלוש רכישות טובות מתוך ארבע (והרביעי גם כך היה בהעברה חופשית).

בקיצור, צריך להסתכל על הכל בצורה הרבה יותר רחבה.

7. MUFC - 1878 Member

בוא נחזור לנושא העברות,
    מי השחקנים המקושרים אלינו בצורה רצינית לא לפי צהובונים רק?
    חוץ מפארק

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

איינדהובן אישרה היום שיונייטד הגישה פנייה רשמית בעניין של פארק.

חוץ מזה, האמת, לא זכורים לי שמות שעלו בימים האחרונים. כולם היו מרוכזים כל כך בעניין של השוער.

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה פארק? שחקן טוב, אבל לא טוב מספיק לפתור את בעיית האגפים של היונייטד.

10. KirkH Member

פארק משחק במרכז המגרש. לדעתי הוא לא ממש קשר אחורי ולכן אם יגיע זה יהיה כדי לשחק לצד רוי רין ולא במקומו, מה שאומר שתפקידו של הג'ינג'י חוטף מכה לא קטנה.

על פי המהדורות של סקיי ניוז יונייטד קיבלה אישור מהנהלת פ.ס.ו לדבר עם הקוראני.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרכז מגרש או אגף ימני, אבל הוא בהחלט לא שחקן דפנסיבי ולכן מחליף לרוי קין הוא לא. מחליף לסקולס או אופציה נוספת באגף, לעומת זאת, כן. מן הסתם במקום קלברסון שניסה למלא בשנתיים האחרונות כמעט אותו תפקיד בדיוק אך ללא הצלחה יתרה.

אני גם מניח שאם נביא את פארק, ריצ'רדסון אכן לא יהיה ביונייטד בעונה הבאה אלא יושאל שוב.

12. MUFC - 1878 Member

לפי SKY רוי גארדנט פוטר. ראיתי עכשיו.

אחותו הצולעת של גלייזר יצאה בהודעה לעיתונות :" אני רוצה שהצבא המאנקוייני יפתח לי תחת וי*יין לי תצורה, מלקום גילה לי בסוד שהוא מפנטז על בן לאבן בתוכו"

פשוט בושה, בהנאדם רוצה להרוס את המסורת של המועדון טוטאלית. מתי הוא יבין שגם תארים לא יגרמו לאוהדים לאהוב אותו כול עוד הוא משמיד כול דבר שחשוב לאוהדים.

הדבר הבא שהוא יעשה זה במקום פיסלו של סר מאט באזבי המנוח ישים "M" גדולה כמו בכניסה למקדונולדס. בעע

13. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לגבי גלייזר- אני לא יודע עד כמה הוא מעורב בהחתמת ואן דר סאר, אבל למרות שהוא גועלי, רואה רק כסף בעיניים ואני עדיין שונא אותו, עושה רושם שרכש הוא דווקא יודע לבחור.
    לגבי פארק- אם אני לא טועה, הוא זה שכבש את שער הניצחון נגד פורטוגל במונדיאל. אני חושב שהוא יוכל להועיל, אבל כשחקן רוטציה ולא כשחקן הרכב קבוע.
    לגבי ואן דר סאר- ברוך הבא! רק שלא יהיה כמו הווארד-פתיחה מבטיחה והמשך קטסטרופלי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/6/05
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה לעזאזל הקשר בין גלייזר לרכש?! הוא לא בוחר שחקנים, הוא לא יודע מי זה ואן דר סאר. נראה למישהו שפרגי נותן למישהו להחליט מי יהיה בסגל שלו?!

בקשר לרוי גארדנר, הוא -התפטר- לא פוטר. ויש הבדל...

15. MUFC - 1878 Member

ולדעתך לא הופעל אליו לחץ..?

הוא נידחק מיתפקידו אחרי גלייזר לא היה לו בעצם שום תפקיד כבר