הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. city Member

פרגסון שיחרר כבר המון שחקנים שגדלו ביונייטד.
    חוץ מזה, בכל העולם מוכרים שחקנים שלא רוצים לחדש את החוזה, כיוון שהמועדון לא רוצה לשחרר את השחקן בחינם ומעדיף להרוויח עליו לפני שהוא עוזב. אתה יכול לראות לדוגמה את ליברפול, ששיחררו את אואן, אפילו שהוא שחקן בית ואפילו שהוא השחקן שהאוהדים הכי אוהבים, בגלל שהחוזה שלו עמד להיגמר.
    אם בראון לא הסכים לחתום חוזה חדש אז גם ככה הוא יעזוב בסוף העונה. למה לא להקדים את העזיבה שלו בכמה חודשים ולהרוויח עליו כמה מיליונים ?

2. robson Member

בוא אני אגיד לך למה....
    מכיוון שזה תוקע את הקבוצה ללא בלם טוב על הספסל. למכור את בראון תהיה טעות אלא אם כן אין בררה, והוא
    מתעקש לא לחתום על חוזה חדש.
    מעבר לזה למצוא מחליף טוב לבראון יעלה הרבה כסף, יותר ממה שנקבל על בראון {מכיוון שקבוצות ינצלו את הלחץ למכור אותו ויורידו את המחיר}.

3. city Member

רובסון אתה צודק שיהיה קשה למצוא מחליף זול וטוב, אבל אולי עדיף להסתדר כמה חודשים עם בלם אחד פחות בסגל ולהרוויח עליו מאשר שהוא ישתחרר בחינם בסוף העונה.
    מנצ'סטר יכולה להסתדר בלי בראון ולא חסרים לה בלמים מחליפים. ביחוד עם החזרה של פרדיננד.

4. Stuck-In The-Pen Member

שמע מה שקרה בליברפול זה מקרה חריג באמת אני לא רואה הרבה
    מועדנים גדולים שמוכרים שחקני בית ובטח שלא סמלים
    קראתי על זה שבראון החליף סוכן פרגסון אומר שזאת הסיבה
    אבל בכול זאת שחקנים כמו בראון לא מוכרים{לא רק בגלל שהוא בלם מצויי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx ן}
    כי בסופו של דבר שאתה מוכר שחקנים כאלו אתה מפסיד.

5. robson Member

אז זהו שאנחנו ניתקע בלי בלמים טובים. במקרה שווס יימכר אנחנו נישאר עם ריו, סילבסטרה, והיינצה.{שהוא מגן שמאלי יותר טוב מבלם...}.
    נכון שגם גארי נוויל וקינו יכולים לשחק כבלמים אך הם יותר טובים בעמדות הטיבעיות שלהם....
    אושה לא טוב כבלם, ואני לא רואה מישהו מספיק טוב מהצעירים שיכול כרגע לשחק כבלם ברמה שהיוניטד זקוקה לו....

6. city Member

דבר ראשון בראון הוא לא סמל.
    דבר שני, לפני שנתיים פרגסון מכר את בקהאם, שהיה הסמל, מה שמראה שפרגסון לא מפחד לשחרר סמלים אם הוא חושב שצריך למכור אותם.

ורובסון, נכון שהסגל שישאר למנצסטר הוא לא אידיאלי, אבל אפשר להישאר איתו כמה חודשים עד סיום העונה. שנה שעברה פרגסון הסתדר עם הרבה פחות.

7. Stuck-In The-Pen Member

אנחנו סוטים קצת מהנושא בראון צריך להישאר ביוניטד
    הוא בלם מצויין ולדעתי יש לו פוטנציאל גדול יותר מאשר סליבסטרה ובטח
    יותר מאשר פילפ וגארי האחים אם פרגסון ישחרר אותו זאת תיהיה טעות

8. THE STRETFORD END Member

ווס בראון בלם ומגן ימני מצויין!
    מי שכתב שמתחילת העונה הוא גרוע לא ראה את יונייטד משחקת השנה כי ב3-4 משחקים שהוא שיחק סך הכל הוא היה מצויין!

עכשיו במקום לקפוץ בראש כדאי לקרוא מה פרגוסון אומר:
    "We've made the boy an offer and he's turned it down."

"It's his decision. He can please himself - there are no more talks planned that I'm aware of. We'd like to avoid the situation where he leaves on a free transfer. If he wants to stay we would love that. But if he wants to look elsewhere that's up to him - there's nothing you can do with modern-day footballers."

He has changed his agent - I don't know why."

"He's got an agent that has given him advice that I do not understand. I think the problem is with the agent, not the player."

פרגוסון לא רוצה למכור את בראון כי הוא לא טוב,או כי ההנהלה אומרת,הציעו לו חוזה חדש,הסוכן החדש שלו כנראה רוצה לעשוק את יונייטד כמו שכולם בדרך-כלל עושים ואולי סוף סוף יונייטד החליטה לעשות לזה סוף!

בראון אם יהיה חכם יבין שעדיף לו לקבל את מה שהציעו לו כי:
    א.מן הסתם הוא לא יהיה עני עם החוזה החדש.
    ב.כל אחד שעובר ממנצסטר יונייטד זו ירידה ברמה.

אני לא רוצה לראות את בראון עוזב,גם פרגוסון לא ושנינו לא רוצים מן הסתם בגלל סיבה מקצועית.
    ההנהלה לא רוצה שבראון יעזוב ללא תמורה כספית.
    כמו שפרגי אמר הכל תלוי בבראון,
    אם בראון יחליט שיותר כסף חשוב לו יותר מאשר לשחק ביונייטד אז תודה על כל מה שנתת ולהתראות ובצלחה אבל לא בבית ספרנו!
    אין שחקן שגדול יותר מהמועדון,גם לא ווס בראון!

אגב גם רוי קארול סירב לחתום על החוזה החדש שהציעו לו,לי נראה שהוא פשוט מבין שאופציה ראשונה הוא מעולם לא יהיה ביונייטד ואולי לאחר ההופעות הדי מרשימות שלו סך הכל ביונייטד בשנתיים האחרונות אם יעזוב יש לו סיכוי למצוא קבוצה מהפריימיר עם מקום מובטח כשוער ראשון.

9. city Member

טוב אין לי כוח לכתוב יותר על בראון.
    בוא נסכים שצריך להשאיר אותו בקבוצה אבל לא בכל מחיר, ואם הוא לא יסכים לחוזה החדש שמציעים לו אז צריך למכור אותו לפני שהוא עוזב בחינם.

10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע. אני ממש לא הייתי רוצה את בראון בטוטנהאם. הוא פחדן וחסר ביטחון, וראו את זה באינספור הטעויות שלו עונה שעברה.

11. Stuck-In The-Pen Member

אני פשוט לא מאמין לדברים האלו שאנשים אומרים על וואס בראון
    בתקופה של רבע גמר ליגת האלופות וואס בראון חזר מפציעה
    ולקח לו זמן להיכנס לכושר אנשים העבירו עליו ביקורת שאני לא יודע
    איך הוא בכלל הצליח לעלות למגרש!
    ולא רק שהוא עלה תוך 4-5 משחקים הוא היה האיש שלנו בהגנה.
    והיו התקפות שאם הוא לא היה 'במקום הנכון בזמן הנכון' היינו חוטפים בראש
    הוא בלם מצויין יש לו ביטחון יש לו שקט נפשי וכול קבוצה שלא תרצה אותו
    זה כנראה בגלל שהיא מקאה

12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמאס מלהפוך למחלקת הפורשים ממנצ'סטר. לא רוצה את בראון פה, הוא גם בכלל לא שחקן טוב. נכון, ההגנה שלנו על הפנים והכל, אבל עדיין אני מעדיף לראות את אנדי האף ואת יוז על פני בראון. אני אפילו מעדיף לראות שמה את אליוט.

13. ArsenalFan Member

עם כל הכבוד לכל הדיבורים שלכם על כך שהוא שחקן בית, לווס בראון יש כנראה תוכניות אחרות בראש- לשחק! אז יופי ש"כל אחד שעובר ממנצסטר יונייטד זו ירידה ברמה" או שהוא לא יהיה עני, וזה נחמד שפרגוסון מאשים את הסוכן שלו (נראה לי יותר כמו מכירת דמגוגיה לעיתון מאשר סיבה אמיתית לכך שהוא דחה את הצעת החוזה), אבל ווס בראון הוא קודם כל כדורגלן צעיר למדי עם שאיפות והוא רוצה להגשים אותן- לא כשחקן ספסל. בראון הוא לא המקרה הראשון ולא האחרון בסגנון הזה (הזכרתם לא מזמן את מת'יו אפסון...), כל שחקן רוצה בראש ובראשונה לשחק כדורגל באופן קבוע ואם בראון לא מסוגל להגשים את זה במנצ'סטר יונייטד- הוא יילך למקום אחר, ובטוח יהיו קבוצות שיתעניינו. הוא מסתכל מעבר לחודשיים קדימה ורואה שבטווח הארוך אין לו מקום ביונייטד מלבד הספסל. בטח שפאגי רוצה אותו, מה אכפת לו להחזיק אותו בסגל בתחתית הרוטציה?

לגבי בראון עצמו- בלם גדול הוא לא היה מעולם וגם לא יהיה, הוא חסר יציבות ועושה לעיתים קרובות מדי טעויות. בקבוצת פרמייר ליג מהדרג הבינוני הוא בהחלט יכול להצליח גם לאורך זמן.

14. THE STRETFORD END Member

עם כל הכבוד לך ולווס בראון והרצונות שלו לשחק קבוע צריך לזכור שזו מנצסטר יונייטד,למעטים יש מקום כמעט מובטח בהרכב ובראון הוא לא אחד מהם למרות שהוא שחקן מצויין(בטח שיותר טוב מאפסון שאתם מרבים לדבר עליו כל הזמן).
    אבל נקודה חשובה ביותר,ווס בראון עבר 3 פציעות קשות ביותר ב 4 שנים אחרונות,כל פציעה אחת שלו גמרה ללא מעט שחקנים אחרים את הקריירה אז עם כל הכבוד לרצון שלו לשחק קבוע בהרכב של יונייטד פרגוסון לוקח בחשבון שבראון הוא שחקן עם עבר עשיר של פציעות וכבר "נדפק"בגלל זה לא מעט בעבר!
    לכן יש יותר ב5 בלמים/מגנים בקבוצה שנלחמים על מקום בהרכב,פרגוסון לא צריך להיתקע בלי כיסויי בגלל שבראון רוצה לשחק או כל אחד אחר.
    שוב הוא לא רוצה שבראון יילך,הוא מעריך אותו מאוד מבחינה מקצועית,האוהדים אוהבים אותו כי הוא שחקן מקומי שצמח במועדון אבל כל זה לא מספיק,צריך שגם השחקן ירצה להישאר ולהלחם על מקומו.
    לדעתי להיות משולב ברוטציה של פרגוסון במנצסטר יונייטד עדיף על פני הרכב קבוע בקבוצה בינונית בלי שאיפות מעבר לממוצע בליגה ואם את זה בראון לא מבין בעיה שלו!

15. robson Member

בסופו של דבר נראה לי שהוא מעדיף להרוויח קצת יותר ולשחק בקביעות, ואתה יודע מה סטרטפורד? אני יכול להבין
    את זה, היום לא כל מי שהוא שחקן בית אוטומטית הופך לפנאט על הקבוצה שלו..... לא מצדיק אותו, אך כנראה שהוא יותר מעוניין להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות וזאת זכותו.
    אני מקווה שאתבדה, אך גם אם לא מאחל לו דרך צלחה בכל אשר יילך, כמו שכתבת שחקנים גדולים ממנו עזבו...