הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. Stuck-In The-Pen Member

שוב לפעמים נראה לי שאנשים מדברים יותר מקנאה מאשר ההבנה שלהם
    כי ווס בראון בלם מצויין והוא צעיר ויש לו פוטנציאל עצום ומי שראה את היכולת שהוא הציג אחרי שהוא נכנס
    לכושר יבין את זה לבד אבל מי שמנסה לשנאות אותו זה יהיה הרבה יותר קל

2. Oshea22 Member

עם לא הפציעות שלו ווסלי בראון היה מגיע הרבה יותר גבוה,
    בכלל, אנשים פה שופטים אותו לפי הטעויות שלו עונה שעברה כשחזר מפציעה מאד קשה, ולא רק זה,
    הוא גם לא שיחק כמגן ימני, עמדה בה הוא הרבה יותר טוב(נגד הסקאוזרס לטעמי הוא היה מצוין בעמדה הזאת)
    כואב להפרד משחקן בית, אבל עם הוא לא רוצה לחתום על חוזה אין שום סיבה שנשאיר אותו, כי במקרה כזה נאבד אותו בחינים, וזה באמת יהיה חבל.

3. ArsenalFan Member

שמע, בראון נמצא הרבה זמן בתחתית הרוטציה של פרגוסון ונלחם על מקומו, יכול להיות שהוא מרגיש שהוא שווה קצת יותר מלשבת על הספסל, וזה לא חשוב כרגע אם זה הספסל של יונייטד או של פיטרבורו. הוא לא באמת מאמין שהוא שווה מקום קבוע בהרכב של יונייטד, כי אם הוא היה מאמין בכך בכל ליבו- הוא לא היה דוחה את החוזה ואפילו לא היה שוקל לעזוב. אם ווס בראון יגיע לקבוצה בסדר גודל של ניוקאסל או אסטון וילה, אני לא בטוח שזה עד כדי כך יותר גרוע מאשר לשבת על הספסל באופן ממושך גם בקבוצה שמשחקת בצ'מפיונס ליג. שחקן כדורגל רוצה קודם כל להוכיח את עצמו ולשחק כמה שיותר.

אפסון בלם טוב מבראון לדעתי, אם כי לא באופן משמעותי (שניהם שחקנים עם נטייה גדולה לפציעות, אגב, משהו שהרס לשניהם עתיד טוב יותר)- אפסון הוא שחקן שמשתמש בראש הרבה יותר מבראון ויש לו קריאת משחק טובה יותר. השוויתי ביניהם מסיבה אחת בלבד- שניהם רצו לשחק. אפסון יכל להיות אחלה על הספסל של ארסנל ופעם ב... לקבל הזדמנויות, את זה גם ונגר היה רוצה, והייתי שמח כמו כל אוהד אם הוא היה נשאר, אבל כדורגלנים רוצים לשחק.

אגב, למה אתם אומרים שיונייטד נשארת בלי כיסוי? פרדיננד, היינצה, סילבסטרה ואושיי זה ארבעה בלמים שבמצב נורמלי כולם מקדימים את בראון. ואל תשכחו שלפרגוסון יש שחקנים נוספים שמסוגלים לתפקד כבלמים בשעת הצורך. זה כיסוי די והותר, בראון הוא באמת לא כזה שחקן מהותי בסגל של יונייטד ולהיפטר ממנו בינואר באמת לא תהיה מכה כל כך גדולה להגנה של הקבוצה.

4. ArsenalFan Member

אגב, אל תפסלו את זה שפרגוסון יצא עם הסיפור לתקשורת רק כדי להפעיל לחץ בפומבי על בראון והסוכן שלו לחתום על החוזה.

5. robson Member

לא פוסלים שום דבר, ואני לפחות סומך בעיניים עצומות על סיר אלכס שהוא יודע מה הוא עושה....

6. THE STRETFORD END Member

אני חושב שבראון קיבל ויקבל אם ישאר הרבה יותר הזדמניוית לשחק מאשר אפסון אם היה נשאר אצל וונגר.
    בראון לא נמצא בתחתית הרוטציה להיפך,פרגוסון מחזיק מאוד מבראון,בעבר בנה עליו להיות שחקן הרכב(במיוחד אחרי מכירתו של סתאם ובראון בעונות שלאחר מכן אכן היה מיועד לשחק בהרכב אך נפצע שוב ושוב פציעות שבדרך כלל השביתו אותו לעונה שלמה)ואמר לא מעט פעמים כי אם הוא יהיה חופשי מפציעות הוא יהיה הבלם האנגלי הטוב ביותר!
    אני חושב שכיום כשפרגוסון משתמש באושה יותר ויותר כקשר מאשר שחקן הגנה וגם אם לאו לבראון גם בגלל הנסיון יש עדיפות על פניו,גם כי הוא יכול לשחק כבלם וכמגן ימני.
    אם בראון יעזוב זו תיהיה מכה ליונייטד כי הוא שחקן בית שכבר צבר נסיון,שחקן מצויין שקיבל אמון מפרגי שוב ושוב למרות הפציעות,
    וכל שחקן לגיטמי ביונייטד שעוזב זו מכה,הסגל פחות עמוק,יש פחות תחרות.

7. Stuck-In The-Pen Member

ברוטציה לכולם יש הזמנות שווה ומסודרת לשחק בגלל זה היא נקראת ככה

נערך לאחרונה ב: ‏2/10/04
  8. robson Member

סיר פרגוסון הודיע שרוני יפתח היום מול הבורו באולד טראפורד למרות שהוא חשב לתת לו מנוחה לאחר ה90 דקות בצ'מפיונס.
    את שאר ההרכב נדע מאוחר יותר....
    בקשר לפרשת בראון והחוזה, אז ווסלי הודיע שהוא רוצה מאוד להשאר באולד טראפורד, והצ'יף גיל ייפגש עם הסוכן
    שלו היום בערב לנסות לסגור את החוזה החדש. כנראה הכל נסוב על כסף....בעיקר על רקע העובדה שמתבררת
    שווס הוא בעל השכר הנמוך ביותר בקבוצה, "רק" 15 אלף לשבוע והוא רוצה יותר, וכנראה הרבה יותר.
    אבל אני אופטימי ואני מאמין שהוא יישאר בסופו של דבר.
    בקשר לקארול אני קצת פחות אופטימי מכיוון שהוא נחוש כנראה לעזוב על רקע העובדה שהוא רוצה להיות השוער הראשון
    וכל הדיבורים על קודוצ'יני מצ'לסקי לא עושים לו טוב מכיוון שכנראה זה ידחוק אותו להיות שוער שלישי ביוניטד....

9. Stuck-In The-Pen Member

ווס בראון הוא בין השחקנים עם המשכורת הכי נמוכה
    ודוקא קארול נראה לי יחתום בגלל שבשנה האחרונה הוא ראה שהיש לו אפשרות אמיתית
    להפוך לשוער הראשון אז אין סיבה שהוא לא יחתום

10. robson Member

בכל אופן קראתי היום בone שהמיליארדר האמריקאי מלקולם גלזר שמחזיק ב19.2% מהמניות של היוניטד מתכוון לרכוש את המועדון בסכום של 650 מיליון ליש"ט. לא קראתי את הידיעה הזאת בשום מקום אחר {לפחות לא באתרים שמהם אני מתעדכן}כך שהכל בספק אבל אני לא מאמין שהם סתם ימציאו את זה. בכל אופן בעת שהותי בארה"ב באוגוסט {טיול...} התוועדתי לעצומה שהפיץ ארגון אוהדי מנצ'סטר יוניטד בארה"ב { Manchester United's army of US} שבו הם יוצאים כנגד ניסיון ההשתלטות של גלזר על היוניטד ובו נכתב:
    "It's time for American reds to stand up and be counted," said JD
    Deitch, a US-based member of Shareholders United and co-ordinator
    for the fledgling American campaign.

"We have seen what happens across the sporting world when large
    investors like Malcolm Glazer get involved.

"It doesn't matter who they are or where they are from. Inevitably
    the priority becomes maximising the return on their investment and
    that means taking money out of the club and putting it in their own
    pockets.

"The long-term success and stability of a team is best served when
    true supporters own shares.

"Supporters don't take money out, they re-invest. The only dividends
    we want are championships."

בכל אופן אני יודע שגלזר שהוא גם הבעלים של קבוצת טמפה ביי מליגת הפוטבול המקומית, שנוא על אוהדי אותה קבוצה ונחשב מושחת במיוחד, ואני כולי תקווה שהמהלך שלו לא יצלח.

11. eastlands Member

שקט היום בפורום , אז אני אספר לכם על המישחק ברפש. בורו הגעו עם ילדים והניעו כדור
    והביכו מיספר פעמים את הגנת המיליונים , לאחר השער הניפלא של בורו (כדור רוחב שעבר 3 שחקני הגנה והאחרון בינהם כמובן נוויל המתוק) הגיעו מיספר דקות שבהם השופט אישר ליו...ד לרצוח ,היתחיל עם תאקל וצהוב לקין המלכלך, ואז רונלדו איגרף ילד של בורו ללא תגובה ורוני בעט ללא כדור וחילק עוד צ'פחה לשחקן בורו שנאנק , במחצית השניה השופט כבר עלה עם חולצה אדומה ועזר לזבלים ליתקוף ,ואז הרגע ששינה את המישחק מנדייטה לבד מול שער פתוח , השוער כבר נפל אבל מנדייטה העיף כדור מעל המשקוף, עוד מיספר קרנות לזבל( לפחות 3 מהם שייכים לשופט) . השיוויון הגיע וגם אז השופט עדיין לא נירגע והוסיף 4 דקות שבסיומם תוספת של עוד דקה .
    סהכ מישחק טוב עם מצבים, רונלדו כרגיל ליהטט וכיכב ,היינצה שיחק האבקות עם הידים , ורוני גילה את הצד המכוער שלו (יש לו ממי ללמוד) , הרפש ממשיך להיתרחק מהצמרת , וכניראה יחפש להוציא תיסכול בליגת הכוסיות הארופית ,
    רשימת הקניות בינואר ,לפחות 100 מיליון על אוסמן , יוצאים לפגרה ובקרוב ארסנל מגיעה לרפש ביי ביי לזבלים תהנו בפגרה (פרגוסון לא משחרר את שחקניו לנבחרת, אוליי יצלח גם לבטל את המישחק מושחתים)

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

yeah, i see manure kicked boros ass.

pfff, louzy f***

13. Stuck-In The-Pen Member

תנו לי לנחש אתם לא אוהדי יוניטד אלה ההפך
    וממתי יוניטד קבוצה מלוכלכת????
    אני יודע שצ'לסי משחקת הגנתי, ארסנל בעבר נחשבה כקבוצה הגנתית
    אבל יוניטד תמיד היתה קבוצה התקפית
    לא הצלחנו לנצח את בורו בבית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/04
  14. cityblues beter dead than red

מה חדש בליגה האנגלית?
    שוב היונייטד נעזרים בשופטים?לא יכול להיות,השופטים לא מושפעים מקבוצת המיליונים.
    אז מה קרה בעצם? צ'רלטון איבדה 3 נק' בגלל הרצון של איגוד השופטים האנגלי לקצת "תחרות"?
    שופטים-תפסיקו להתחנף לסקוטי המתרומם הזה כי לא תקבלו גם ככה סיבוב על הסוס שלו.
    דבר אחד חיובי הסיטי ינסו לעשות בשבילכם-לעצור לפחות את צ'לסי.
    ובזה לא יעזור לנו שום שופט,אולי אפילו להיפך.
    ותבינו דבר אחד-אף אחד לא יקח מארסנל את התואר השנה
    ואני עדיין מחזיק לכם אצבעות שגם השנה תצאו בלי שום תואר
    מאחל-תכול אמיתי

15. ג'רמיין דפו Member

מאחל תכול אמיתי? מוכר לי...מעניין ממי למדת...