אוהדי צ'לסי, להרגיע. כשקירק יוצר חתימות על היוניטד, כשאוהדי צ'לסי יורדים על היוניטד, זה לגיטמי, וכשאוהד יוניטד עושה זאת זה לא בסדר וזה מסמל חוש הומור עלוב? רדו מהעץ. אותי בכל מקרה, זה הצחיק, פעם נוספת. מצד שני, בדיחות על קבוצות אחרות מצחיקים אותי גם בפעם האלף. מה? איפה התלהבתי בצורה יתרה מהרכש של היוניטד? שום רכש העונה הוא לא משהו מיוחד. הרכש היחיד שהלהיב אותי הוא מילר, שמאוד רציתי אותו כבר בשנה שעברה, וכשהבנתי שהיוניטד הצליחו להביא אותו בחינם, שמחתי. היינצה נבחר לבלם הטוב ביותר בצרפת בעונה האחרונה, אבל זה לא אומר כלום לגבי העונה הבאה. אם כל הכבוד לליגה הצרפתית, היא פחות טובה מהליגה האנגלית. ושוב אני אומר, למרות שהיינצה היה בשנה שעברה יותר טוב ממקסס בצרפת, הייתי מעדיף את מקסס בכל סיטואציה. סמית' הוא החתמה שגם ממנה אני לא מתלהב יתר על המידה. בהחלט יש לבחור פונטציאל, ואם הוא ילמד להשתלט על האופי הבעיתי שלו הוא יוכל להיות רכש מעולה, מצד שני בהחלט יתכן שהאופי הבעיתי שלו יגרום לו להיות בינוני ביותר ולא להיות העברה טובה. בנוגע שני הצעירים שהוחתמו (ג'אררד ורוסי). באמת שאני לא מכיר אותם ולכן אני לא יכול להביע דעה. העובדה ששניהם צעירים מאוד ובאו בחינם אכן משמחת אותי, אבל מכאן ועד להכתיר אותם כדבר נבא, מרחק אור. ולמה אני אופטימי? כי לא יתכן שהעונה הבאה תחזור. לא יתכן ששוב נסבול מעונה כל כך מוזרה של פציעות ובעיות. לא יתכן שהכל יתפרק כמו בעונה שעברה. בשנה הבאה אנחנו חוזרים.
יש לי שתי מילים, שאפילו הזכרת בתוכן ההודעה שלך - פיליפ מקסס. אוהדי יונייטד מקריצים פה עובדות פשוט לא נכונות על היינצה. הוא בסגל הנבחרת הארגנטינאית לקופה אמריקה רק בגלל שוולטר סמואל לא הגיע, בורדיסו יצא לחתום באינטר וקולוצ'יני לא כשיר ב-100 אחוזים. בכלל, סמואל, אז'אלה ובורדיסו הם שלושת הבלמים הראשונים של הנבחרת. הוא גם לא היה השחקן המצטיין של פאריס העונה. תפסיקו להמציא נתונים. קניתם בלם של פ.ס.ז' ולא יותר מזה.
אני לא ממציא שום דבר כי אין לי סיבה! לא מכיר את היינצה, כי אני לא עוקב אחרי הליגה הצרפתית, פרגוסון הביא אותו,אני סומך על פרגוסון בעיניים עצומות, לא עוקב אחרי הנבחרת הארגנטינאית והיא לא מעניינת אותי,כן סמואל בהרכב או לא,כן 3 בלמים או לא,לא מזיז לי, אבל מאז שהיינצה עבר אלינו כן אני רואה את הנבחרת הארגנטינאית בקופה אמריקה(רמה ירודה ביותר)כי אני סקרן לראות את מי פרגי הביא והוא עושה רושם של בלם מצויין! מקסס שמקסס,כל שחקן פנוי בשוק מזכירים אותו כמועמד ליונייטד,העיתונים מחתימים ומעיפים שחקנים על ימין ועל שמאל,לי יש אמונה באיש אחד:אלכס פרגוסון והוא לא איכזב אותי מעולם!!! עונה שעברה פרגי התחיל בתהליך של בניית קבוצה חדשה,פעם שלישית שהוא עושה זאת, הוא הצעיר את הסגל בצורה משמעותית בשנתיים האחרונות,דגמבה דגמבה,קלברסון,ליאם מילר,טים הווארד,פלטשר,בליון,אלן סמית סאהה,רונאלדו,פרדיננד, ולא שהדור של סקולס גיגס או ואן ניסטלרוי זקן מי יודע מה, עונה שעברה זכינו בגביע והעתיד הוא ורוד,העונה הקרובה הסגל הצעיר הזה יהיה סגל רחב יותר,מנוסה יותר,טוב יותר, אנשים פשוט לא לומדים אף פעם לא לזלזל בפרגוסון ולא להמעיט בערכו וממשיכים לקשקש כי זהו הוא מעבר לשיא או כל מיני שטויות,אמרו את זה כשהוא מכיר את יוז,קונצלסקיס ואינס,אמרו שיונייטד תתפרק כשקאנטונה יעזוב,ומי צחק אחרון???מי המנגר המצליח ביותר בכדורגל הבריטי??? Now every single one of us Loves Alex Ferguson Loves Alex Ferguson Loves Alex Ferguson Now every single one of us Loves Alex Ferguson
עם הצעדים שהוא עושה בשנים האחרונות לא הייתי סומך עליו ככה. בכלל, כל אמונה עיוורת שכזו היא בסיס להתמוטטות.
אני לא אוהד יוניטד, אבל אני זה שעדכן את הפורום לבי בחירתו של היינצה כבלם הטוב בצרפת בעונה האחרונה, ואני עומד מאחורי זה. אכן מקסס היה יותר טוב באירופה, אבל היינצה היה יותר טוב בליגה. בקשר לנבחרת ארגנטינה, אני זוכר משחק שלו במוקשמות המונדיאל כשסמואל ובורדיסו היו, והוא שיחק. נאור, חולם בהקיץ.
חחח, מקסס אפילו לא נבחר לבלם הצרפתי הכי טוב בליגה. ולגבי היינצה, אף אחד עוד לא ראה אותו משחק, כי בקופה הוא לא בהרכב, ותקצירים של הצרפתית זה לא נחשב.
מעניין מאוד Gianzola?היינצה לא משחק בקופה אמריקה!!! האמת לא מפתיע אותי השטויות שאתה כותב,כבר התרגלתי לכך, ראיתי את שני המשחקים של ארגנטינה נגד אקוודור ונגד מקסיקו ומי היה שם בהרכב לצד אזאלה אם לא היינצה בכבודו?(לא ראיתי נגד אורגוואי אז לא יודע אם שיחק או לא)!!! הוטספר,על איזה שנים אתה מדבר שהוא עושה שטויות???עונה שעברה גביע,עונה לפני זה אליפות,הביא סוף סוף שוער ראוי שיחליף את שמייכל,הביא את השחקן הצעיר החם ביותר באירופה,הצעיר את הקבוצה,העלה עוד שחקנים תוצרת בית לקבוצה, העבר מלמד לא להתווכח עם הצעדים שלו אז אין סיבה גם הפעם!!! אתה כנראה כתבת על הצעדים של פרגוסון וחשבת על הצעדים של טוטנאהם,לא נורא קורה!!! Small town in arsenal, You're just a small town in arsenal, A small town in arsenal, You're just a small town in arsenal....
והנה, מפתיע, ארגנטינה לא שומרת על שער נקי. אני לא רואה קופה, אבל הנחתי שלצידו של אז'אלה ישחק וולטר סמואל, וטעיתי. ואין לי בעיה שניכנס אחד בשני, בכל אופן, אתה חוץ משירים על קבוצות שונות שלמדת בתקופתך הקצרה באנגליה, לא יודע לדבר בכלל. תתחיל לדבר על כדורגל, ועל הקבוצה שלך, בדיון על הקבוצה שלך, ואל תנסה להשמיץ קבוצות יותר טובות מהקבוצה שלך, אלא בדיון שלהן. יום נעים.
Oh Manchester (oh Manchester), Is wonderful (is wonderful), Oh Manchester is wonderful, It's full of tits, fanny and United, Oh Manchester is wonderful. Oh Merseyside (oh Merseyside), Is full of shit (is full of shit), Oh Merseyside is full of shit, It's full of shit, shit and more shit, Oh Merseyside is full of shit.
איזה שטויות? חואן ורון, טים האווארד (לא מעניין אותי מה תאמר, זה לא שוער של קבוצה שרוצה להיות אלופת אירופה), קלברסון, דג'מבה דג'מבה, לתת לפורצ'ן לראות דשא, לקנות את לואיס סאהה במחיר שהוא לא ראוי לו, דייגו פורלאן, להעיף את הבלם הכי טוב שהיה לך במשך שנים כדי לקחת קשיש העונה לשם לורן בלאן, להסתכסך בפומבי עם הסמל מספר אחת שלך ואחד הקשרים הטובים בפרמיירשיפ רק כדי להביא ליצן פורטוגלי במסווה של ילד ערס, לריב עם ההנהלה על סוס ולפוצץ את העניינים מאחורי הקלעים. יש לי עוד. זה מספיק?
לטים האוורד היתה עונה ראשונה מצויינת,אז קיבל גול באשמתו נגד פורטו זה אומר שהוא לא שוער??עדיף על פני בארטז או בוסניץ! עוד פעם חואן ורון?תגיד לי היה מישהו שהימר שורון השחקן הטוב ביותר בליגה האיטלקית והמנהיג של נבחרת ארגנטינה לפני שהגיע ליונייטד כי הוא יככשל??. עוד פעם בכמה כסף קנו את סאהה או כל מי שזה לא יהיה?סאהה חלוץ איכותי,פרגוסון חושב כי הוא יכול לתרום ליונייטד,ניצוצות חיוביים של שיתוף פעולה עם ואן ניסטלרוי הצלחנו לראות אז מה הבעיה??? למכור את סתאם גם לדעתי היתה טעות אבל כמו בכל מקום עבודה כשהבוס לא רוצה את אחד העובדים ולא משנה מי העובד אז הבוס עושה לפי הבנתו,לורן בלאן הגיע ליונייטד הרבה מעבר לשיא אבל עד היום ווס בראון גון אושה וסילבסטרה מדברים על כמה הם למדו מהנסיון העצום של בלאן שזכה באליפות אחת עם יונייטד אז מה הבעיה??? בקהאם,שחקן ענק שפרגוסון עצמו גידל,אבל לצערי,ויקטוריה המכשפה הרסה את הפרח,טוב שהוא הלך,כל השמלות,התספורות,חטיפת הילדים,המכוניות,הפרסומות,התמונות בעיתונים,הוליווד,הבגידות,כל השטויות מסביב בקהאם לא קשורים יותר ליונייטד,בקהאם הפך להיות ההפך ממה שפרגי גידל,כל השטויות הללו המשיכו עם בקהאם למדריד ולנו יש רק שקט מזה!!!פרגי רוצה שחקני כדורגל ולא פרסומות מהלכות,כך גם היה עם דוויט יורק שהכדורגל כבר לא היה אצלו בסדר העדיפויות העליון ומי שילך בדרכם אין לו מקום ביונייטד!!! ליצן פורטוגלי במסווה של ערס,אתה כנראה מתכוון לפוסטיגה!!! ואני יכול להמשיך.....
לא תשכנע אותי - האווארד עושה המון טעויות והוא לא אחראי. חוכמה גדולה, להשוות אותו לבארטז שהוא השוער הכי לא אחראי בעולם (למרות שהגיע אליכ כאחד הטובים בעולם), שלא לדבר על בוסניץ'. גם פרגי הודה שהייתה טעות לשחרר את סתאם.בעונה שבלאן היה אושיי כמעט ולא שיחק - מה בדיוק הוא לימד אותו? בקהאם אולי הפך לכוכב פופ, וגם אני לא מת על מה שויקטוריה עשתה לו, אבל הוא עדיין שחקן מצוייין. רק מנג'ר תאב אגו כמו פרגי ייכנס למלחמות על דברים כאלה. פוסטיגה כבר לא אצלנו.
פרגוסון מעולם לא אמר כי זאת היתה טעות לשחרר את סתאם,מאיפה הבאת את השטות הזו? תיהיה רציני,איפה אושה ראה את בלאן?בעונה הראשונה של בלאן(אותה עונה שסתאם עבר ללאציו)אושה כבר היה שחקן סגל קבוע ,ישב רוב הזמן על הספסל ושיחק בעיקר כמחליף, בעונתו השנייה של בלאן(יונייטד זכתה באליפות)אושה כבר היה רוב הזמן שחקן הרכב,זוהי למעשה היתה העונה שבה הוא פרץ לתודעה. אם אני לא ישכנע אותך לגבי האוורד אז לא נותר אלא להווארד עצמו לעשות את המלאכה,נראה מה יהיה בעתיד,אני חושב שהוא קנייה מצויינת. בקהאם שחקן מצויין אין ספק ויותר מזה אבל!ב 2 העונות האחרונות שלו הוא היה בירידה,במיוחד במחצית העונה האחרונה שלו יחד עם יכולת מעולה של סולסשיאר בצד ימין גרמו לו לשבת על הספסל, החיים מחוץ למגרש הם אלה שבסופו של דבר גרמו לפרגי למכור אותו,ואתה יודע מה את אותו הדבר אפשר לראות אצל בקהאם גם במדריד,הוא האשים את מדריד בכושרו הירוד ביורו אבל גם פרז נשיא מדריד אמר את האמת כי אתה(בקהאם)היית עסוק בטיסות חוזרות ונשנות לאנגליה,אתה זה שבאמצע העונה נסעת לסקי באלפים(למרות שלא יכל לשחק נגד מארסיי באותו שבוע בגלל הרחקה,יכל להשאר לנוח בבית), עוד אמר כי פיגו היה בכל האימונים של מדריד גם ב 3 השבועות האחרונים של העונה ואיפה אתה היית??? פרגוסון רוצה שחקני כדורגל שהראש שלהם יהיה מרוכז אך ורק בזה,אצל בקהאם היו יותר מדיי דברים מסביב שפגעו גם בבקהאם וגם בקבוצה ולכן הוא כבר לא ביונייטד! האגו לא מעניין את פרגי אלא תארים ואת זה יש לו בשפע! אני יודע שפוסטיגה כבר לא בספרס, מי שחושב שרונאלדו(ערס או לא ערס) לא שחקן לא מבין בכדורגל,נקודה