הדיון הרשמי של מנצ'סטר יונייטד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י King_Beckham, ‏8/6/04.

1. VaN Member

אני ראתי את קלברסון במונדיאל כשחקן הגנתי טוב אבל הוא לא ממש ניראה לי קשור לכדורגל אנגלי... אולי ספרדי אבל ממש לא אנגלי.
    ודרך אגב אולי חוץ מג'ילברטו סילבה וגם הוא לא ממש מככבים בקבוצות שלהם..
    אני התכוונתי לקשר כמוג'ררד שהוא אמנם לא התקפי אבל הוא גם אגרסיבי וקשוח וגם מוסר ממש טוב.. הוא יכול להוסיף המון לקישור של היונייטד העונה.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

המנג'ר הוא אותו אחד שגם הביא את קלברסון. המנג'ר הוא גם אותו אחד שלא ממש נוטה לוותר על שחקנים. הוא זה שקנה את רונאלדו, הוא זה שרצה את רובן ורונאלדיניו וכנראה שגם את חואקין. אי אפשר באמת לומר שהוא מעדיף שחקנים בריטים קשוחים על פני שחקני הברק. יש מקום גם לאלה וגם לאלה. לפי התכנון שלו, היה אמור להיות לנו לפחות עוד שחקן ברק אחד ברמה גבוהה.

קלברסון שחקן טוב, אבל הוא מעולם לא עשה מספיק עם ההזדמנויות שהוא קיבל כדי לתפוס מקום קבוע בהרכב. וכשהקבוצה רצה טוב, אין סיבה לשנות את הקישור בשבילו.

וחוץ מזה, הבעיה הגדולה של קלברסון היא משהו בסגנון ג'ורדי קרויף. הוא נפצע שוב ושוב ושוב. תקופת היעדרות ארוכה, עד שחוזרים לכושר פיזי, עד שחוזרים לחדות... אולי עם יותר מזל היה לו צ'אנס טוב. אבל אם הוא לא מגיע למצב שהוא ממצה את הפוטנציאל שלו, אין על מה לדבר.

רוב הסיכויים שבעונה הבאה הוא יהיה בקבוצה אחרת, בליגה אחרת.

ולגבי מי שהזכיר למעלה את הטעות של שוער יונייטד עם הכדור בין הרגליים... זה היה טאיבי, לא בוסניץ'. בוסניץ' זה ההוא שלא ידע לבעוט בכדור.

3. Manutd21 Member

תראה,
    קודם כל, בוא נתחיל מזה שקלברסון באמת לא מיצה את הפוטנציאל הגלום בו,וזאת עובדה לכשעצמה, אין ויכוח בנושא ואתה צודק.
    מה שאני כן טוען לגבי סר אלכס זה העניין שהוא שיתף אותו באולי 2 וחצי משחקים העונה כשחקן הרכב ראשון. בעונה שעברה (או תחילתה ליתר דיוק) הוא שולב גם כקשר תוקף ואפילו כחלוץ שני באיזה משחק וגם כבש.
    אני ראיתי אותו כמה פעמים מסכן את השער מעמדת הקשר האחורי כולל מסירות מוקשתות לחלוצים,בעיטות מעולות מטווחים מאוד ארוכים ותוסיף לרזומה שלו את גמר גביע העולם האחרון, שבו הוא היה המצטיין במגרש.
    לטעמי הוא עדיין לא אמור להיות שחקן הרכב ראשון- לפחות לא כשפול סקולס מראה יכולות הרואיות בהתקפה ורוי קין ראשון לכל כדור בהגנה.
    יכול מאוד להיות שמה שפרגי "מבשל" עם קלברסון ודג'מבה דג'מבה זה שהוא מסמן אותם כשני המיד-פילדרים הבאים של יונייטד בעידן פוסט-קינו-סקולסי. וזה חשוב לזכור כאפשרות, בעיקר לאור העובדה שכמו שהם נראים עכשיו והדיבורים על הארכת חוזה של רוי קין והיכולת של סקולס אפילו לא קרובים לסמן על סוף הדרך מבחינת סר אלכס פרגוסון ומבחינת יונייטד.

לגבי דג'מבה דג'מבה, דעתי בנושא מאוד חד-משמעית: הוא שחקן טוב,טוב יותר מפלטשר וליאם מילר בעמדת הקשר האחורי, ה"בעיה" שלו,כביכול, מבחינת דקות המשחק היא היציבות של רוי קין. ושאלה יהיו הבעיות היחידות שלנו.

אני רוצה לדעת מה אתם,אוהדי היונייטד, חושבים על אפשרות שילובו של דייויד בליון הצעיר כקשר ימני/שמאלי תוקף על בסיס של גיבוי לרונאלדו וגיגס ואם דעתכם זהה לשלי בנושא לואיס סאהה, שאם וכאשר יחזור לכושר מחצי העונה הראשונה שלו בפולהאם לפני כשנה-שנה וחצי, יכול לתפוס מקום של קבע בהרכב היונייטד לצד רוד ואן ניסטלרוי.
    תגיבו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/05
  4. THE STRETFORD END Member

קצת חדשות טובות בקשר לפציעות,
    גיגס ייעדר רק שבועיים ולא 6 שבועות כפי שפורסם.
    גם סאהה בדרך להחלמה,גם כן בסביבות שבועיים אולי פחות.
    ואן ניסטלרוי לפי פרגי עושה רושם יהיה כשיר למשחק מול מילאן.

היום בגביע האוורד יפתח בשער,פרגי:
    “I was always going to play Tim in these next two games. Tim had a little blip but is still an excellent goalkeeper.”

ונגר ממשיך להתבכיין על עונה שעברה:
    "Last season’s FA Cup semi-final was my biggest mistake. It was a very physical game against Manchester United and I would have been better to rest more of my players.

“We were due to play Chelsea in the second leg of our Champions League quarter-final three days later and I felt my team were not completely there against Manchester United.

“Now I think we should have said, ‘Come on, let’s qualify against Chelsea’. Then we would have been in the Champions League semi-final, something we have never done before.”

אוי ואוי,המשחק נגד יונייטד היה מאוד פיזי,מסכו הפדופיל מה הוא חשב שנעלה לשחק עם בובות בארבי?
    מעניין שרק עכשיו הוא מרגיש שהקבוצה שלו לא היתה ממש במשחק נגד יונייטד,כן בטח אולי זה קשור לתוצאה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

אף פעם הוא לא מסוגל להגיד הפסדנו וזהו,אפשר להפסיד אבל צריך גם לדעת איך וזה לא פחות חשוב מלנצח!

רונאלדו בראיון לm.u.t.v:

על אי כיבוש שערים:
    "I told the manager then that I could get 10 this season, and I think it is still possible if my bad luck goes away. I need goals for my confidence, and I'm hoping my luck will change."
    "It is still possible if my bad luck goes away. I have hit the post seven times this season already and that has been very frustrating. If I had got those, I would be much nearer the total I promised."

על היכולת:
    "I accept at the moment I'm not having a good spell. I don't think this season has been harder for me. Every player has his good and bad moments and while my form isn't good, I will work hard to get it back. Sometimes I stay back after training to practise a bit more. I am a keen learner and I have been all my life. That will help. It's the same for all the team. We all have bad moments and when we get criticism we have to be strong enough mentally to get through it."

5. cityblues beter dead than red

מאנוטד21-אתה מתקמצן על מקום בדיון שלכם?
    תכתוב יותר צפוף שבכלל יהיה חשק לקרוא.
    בכל מקרה שיהיה לכם אחלה יום אחרי ההשפלה בגביע.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שקלברסון עשה בגמר גביע העולם לא ממש משנה. כולנו יודעים גם מה פובורסקי עשה ביורו 96, וביונייטד זה פשוט לא עבד. כשקלברסון קיבל הזדמנויות בעונה שעברה הוא היה בסדר, לא ממש הציג יכולת שחייבת להשאיר אותו בהרכב.

אני חושב שפרגי בהחלט 'בישל' קישור חדש עם דג'מבה דג'מבה וקלברסון. בישל, והחליט לזרוק את התבשיל לפח. עובדה שהוא מעדיף משמעותית את פלטשר (שהוא לא קשר אחורי), שפתח במשחקים האחרונים וגם בעונה שעברה שיחק הרבה יותר משניהם.

הבעיה של דג'מבה היא לא רק הימצאותו של רוי קין. היא שיש לו נטייה קצת מרגיזה למסור את הכדור ליריב, כמו שהוא עשה כמה וכמה פעמים כשהוא כן שיחק בתחילת העונה. אם יש לנו בעיה, זה שלא הצלחנו לקדם אותו מאז פתיחת העונה שעברה.

כנ"ל האמת לגבי בליון, שהדבר היחיד שיש לו זה מהירות. גיבוי באגף? זה המקסימום שהוא יכול להיות, וגם אז צריך להתפלל שרונאלדו וגיגס לא נפצעים.

7. Rudess Member

אני זוכר שפרגוסון אמר שבליון יהיה טוב כמו הנרי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. Rudess Member

לאוהדי בקהאם, ציטוטיו הגדולים של הדוגמן:
    ציטוטיו של בקהאם

אחד החזקים:
    "My parents have been there for me, ever since I was about 7"

9. THE STRETFORD END Member

פרגי לאחר המשחק עם אקסטר:
    "I apologise to the fans. They did not deserve that," he said.

"In my 18 years at this club that was the worst performance we have ever produced in the FA Cup.

"It is hard to get your head around it. We are all very disappointed. If someone had told me before the game it would be 0-0 I would probably have hit them.

"I know we played some young players but that is not an excuse, we expect more of them than that.

"Maybe I should have brought on Paul Scholes and Alan Smith at half-time. If I had been pleading guilty to a murder charge those would be my mitigating circumstances.

"The only positive thing we can take out of the game is that we are still in the competition. This is Exeter's day but I will play a much stronger team in the replay and we will not make this mistake again."

ההרכב במשחק היה:
    Howard, Phil Neville, Brown, Pique, Spector, Eagles,Djemba-Djemba, Jones, Miller, Bellion, Richardson

דיברתי עם חבר שהיה במשחק שאמר כי איגלס ניסה לעשות כמה דברים לא רעים,פיקו היה יציב בהגנה,דגמבה דגמבה סביר וכי להאוורד לא היתה כמעט עבודה.

כמו שכתבתי בעבר ריצאדסון קיבל כבר מספיק הזדמנויות וללא ספק הוא אין לו עתיד ביונייטד,הוא פשוט לא מספיק טוב.
    ליאם מילר מאכזב מאוד,לא מזכיר במאומה את השחקן הגדול שמרטין אוניל דיבר עליו אבל עדיין אני לא שופט שחקנים בעונה ראשונה ומקווה שהוא יוכיח שיפור משמעותי עם הזמן.

השאלה עכשיו היא האם פרגי יתן צאנס פחות או יותר לאותו הרכב גם נגד צ'לסי ביום רביעי כפי שאמר בעבר או שהתיכנון שלו להציב הרכב חזק יותר נגד אקסטר בגומלין מלמד על דבר דומה ביום רביעי?

10. Manutd21 Member

קודם כל, לידידי אוהד מנצ'סטר סיטי שהעיז ודיבר על השפלות בגביע....
    כדאי מאוד מאוד שלא תדבר על השפלות. אם אני הייתי צריך לאהוד קבוצה באירופה שהיא קבוצת מרכז טבלה כמו סיטי הייתי כבר מעדיף להתעסק בבאולינג ולא בכדורגל או מקסימום בכדורגל ישראלי.
    אתה אוהד חבורת אפסים שאין מה לעשות,היא הצל של העיר מנצ'סטר,תרצה או לא.
    אז עזוב, לשנוא את יונייטד אתה יכול גם בלי לאהוד את סיטי, רד מזה.

לגבי אמיר ע, אחי, אני לא ממש מצליח לרדת לסוף דעתך בנושא קלברסון ודג'מבה דג'מבה.
    יכול להיות ואפילו סביר להניח שאני טועה, אבל בוא נראה אם קלברסון יחזור לשחק בהמשך משחקי ה-FA CUP.
    דארן פלטשר וליאם מילר מועדפים שניהם על פני שניים לטעמי עדיפים, אבל לך תדע מה פרגוסון רוצה לראות מהקבוצה שלו... אני אופטימי בשבילם ומקווה לראות אותם שוב משחקים כי אני באופן אישי תומך בשיטה של מאמנים כמו ארסן ונגר וסם אלרדייס שמכשירים שחקנים בקבוצות שלהם ולא מביאים שחקנים שעולים קצת יותר כסף מהממוצע,כאלה שכבר "הוכיחו" כביכול, את עצמם.
    אפילו אם יש לנו כסף, רכש הוא לא הצד החזק שלנו בשנים האחרונות,צריכים לתת יותר סיכויים למי שיכולים להשפיע. אני חושב שכל שחקן בתורו ביונייטד מקבל הזדמנות להוכיח מה הוא שווה, ההרגשה שלי היא שפרגי לא מיצה עם השניים האלה.
    בהנחה וגבריאל היינצה הוא הרכש המוצלח ביותר של פרגי בשנתיים האחרונות יחד עם לואיס סאהה (שניהם השתלבו יותר על בסיס קבוע כמעט בהרכב) אני מעריך שפרגוסון אולי קצת הססני איתם (דג'מבה וקלברסון) אבל קח בחשבון אפשרות שהם עדיין לא אמרו את המילה האחרונה. סקולסי וקינו טובים מדי, אני לא רואה שחקן כלשהו שיתפוס את מקומם עד שיפרשו לגמרי מפעילות.

לגבי התיקו מול אקסטר, פרגי יעמיד הרכב חזק יותר במשחק הבא ואנחנו נעבור אותו. לא צריכים להיכנס לפאניקה בגלל זה.

לגבי צ'לסי, מישהו רוצה להתייחס????
    אז אני אתחיל, לואיס סאהה חוזר, לדעתי אמור גם לפתוח כי הוא החלוץ הטוב ביותר כיום בסגל (מלבד ואן ניסטלרוי), אושה ופורצ'ון כנראה גם כן, אחד מהם לטעמי יקבל דקות כדי לאפשר להיינצה המצויין מנוחה, הווארד ישחק וכמעט כל ההרכב עומד לרשות סר אלכס (למעט גיגס ורוד הפצועים).
    אני אופטימי, לנצח אני לא יודע אם ננצח,אבל יש לנו גומלין בבית שבו גיגס ישחק אז אפשר להיות אופטימיים לקראת תצוגה סבירה גם בסטמפורד ברידג'.

בכל מקרה, כבר השבוע נתחיל לשמוע על "מהלומות תקשורתיות-פסיכולוגיות",כך אני קורא לזה, שיחליפו ביניהם ז'וז'ה מוריניו ואלכס פרגוסון, אז תהיו מוכנים ותהנו מכל רגע.

שבוע טוב לכולנו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/1/05
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא ממש סגור על זה שפרגוסון הולך לעלות בהרכב הכי חזק שלו שאפשר לדבר על גיגס (גם לגומלין). זה יהיה הרכב חזק כמובן מאשר זה ששיחק נגד אקסטר אבל עדיין לא הכי חזק.

קלברסון יחזור בהמשך משחקי הגביע? זה תלוי בהגרלה. אם נקבל הגרלות קשות הוא לא ישחק כי הוא פשוט לא שחקן הרכב. יש לו מזל גדול שהוא לא שיחק נגד אקסטר. לדעתי יש כאלה בין אלה שהיו בהרכב היום שגמרו את הקריירה ביונייטד עם המשחק הזה.

אתה לא ממש יכול להשוות בין מילר ופלטשר לדג'מבה כי הם ממש לא אותו סוג שחקן. אם כבר מילר מול פלטשר מול קלברסון.

השיטה של ונגר נחמדה וטובה והיא לא משהו שאנחנו לא עשינו, אבל כשאתה מביא שחקנים לא מוכרים בזול לפעמים יוצא לך אחלה רכש (סולשיאר אצלנו בעבר, קולו טורה בארסנל) ולפעמים יוצא לך נפל שלפחות לא עלה לך הרבה. אנחנו כרגע נמצאים למרבה הצער בתקופה של נפלים. אין לי כל כך הרבה מה לומר על מערכת הסקאוטינג שלא סיפקה לנו יותר מדי דברים חיוביים בשנים האחרונות - לפחות לא בכל הקשור לשחקנים הבוגרים יותר שאמורים לתת תוצרת. יש תקווה עם הצעירים כמו פיקה ורוסי.

"אני חושב שכל שחקן בתורו ביונייטד מקבל הזדמנות להוכיח מה הוא שווה" - אמרת דבר נכון לחלוטין. אבל לא דג'מבה, לא קלברסון, לא בליון ולצערי בינתיים גם לא מילר הצדיקו את ההזדמנויות שלהם. אולי פה ושם, אבל לא באופן רציף. ויש כמה וכמה שחקנים שקיבלו היום הזדמנות להוכיח מה הם שווים ואין לי ספק שאם זה תלוי בפרגי, בעונה הבאה הם יוכיחו במקום אחר. הספיק לקרוא את הדברים שהוא אמר כדי להבין שהוא יצא מהמשחק הזה עם כמה תובנות לגבי "איכות" שחקני הסגל הרחב שלנו.

12. cityblues beter dead than red

אדון מאנוטד(איך שתקרא לקבוצה-יהיה מגוחך)שלום.
    בלי לפגוע בכבודך,אתה עוד ילדון(21 אני מבין),שאני התחלתי לאהוד את הסיטי,היא היתה בגדולתה.
    אני אמנם הייתי ילד,אבל הוריך טרם נפגשו שזה קרה,ככה שאני לא צריך אישור ממך כדי לאהוד את הסיטי.
    לגבי השנאה ליונייטד,זה משהו שהפך ממושרש לאובססיה תהומית לאחר שהכרתי את האוהדים המסורים(עאלק) של האדומים.
    הקבוצה האמיתית של מנצ'סטר תהיה תקועה לכם בגרון עמוק עמוק ולא חשוב כמה שנים תספרו לנו.
    ברגע שיגיע מליונר מארה"ב (שיקנה בסוף את הנכס הכלכלי שלכם,כי זה מה שאתם-עסק לכל דבר)הוא יעשה סקר שוק ויגלה שרוב האוהדים שלכם מרוכזים באזורים האמידים של לונדון-עילה טובה להעביר את הבית לעיר אחרת(כמו עושים בנ.ב.א).
    בכל מקרה ילדון,לקבוע לי לשחק באולינג או לרוץ למחוזות אחרים-תשאיר את ההצעות שלך לאחרים.
    אז תשאיר לי את האהבה הגדולה שלי גם עם האכזבות וגם עם השמחות.
    והשנה-בעקבות גילויי השמחה של עמיתך סטרטפורד,לנו יש הרבה סיבות לרקוד-ואנו נתחיל ביום רביעי.

13. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,ח.נ.ביאליק וכל שאר אוהדי הסיטי האומללים!

מנצסטר סיטי הוא מועדון קטן ועלוב,אף אחד באנגליה או באירופה לא באמת סופר אותו,מועדון שלא זוכה בשום תואר כבר 29 שנים,מועדון שהאצטדיון החדש שלו לעולם לא מלא,
    עכשיו אתם יכולים לזיין את השכל עד מחר כי אנחנו מחשיבים הצלחה אך ורק ע'י זכייה בתארים אז נשאלת השאלה מה רע בכך?הרי כל המהות בספורט זה לנצח,להיות הטוב ביותר,להיות מקום ראשון,
    הניצחון הוא חשוב ביותר אך גם הדרך והדרך שלנו היא הדרך הנכונה!

עלק מועדון גדול,אף שחקן בעל שיעור קומה לא חושב אפילו להגיע לסיטי(חוץ מאנלקה שהיה מסומם כשחתם שם ומאז כל חודש הוא יוצא בהצהרות כי הוא רוצה לעזוב למועדון גדול),
    רק שחקנים גדולים שנמצאים הרבה אחרי השיא כדוגמת שמייכל או פאולר ומקמנמנמנמנן מגיעים אליכם וצוחקים כל הדרך אל הבנק.
    עלק הקהל הגדול במנצסטר,מעניין שהאצטדיון החדש כמו גם מיין רואד לא היה מלא עד אפס מקום ברוב השנים ושניהם יותר קטנים מהאולד-טראפורד.

29 שנה בלי אף תואר!אפילו לוטון,קובנטרי ווימבלדון זכו בתארים בשנים הללו,פאקינג בלקבורן זכו באליפות,
    והגיעו לאירופה בזכות ולא כמו סיטי דרך כרטיס הקבוצה ההוגנת עונה שעברה(וגם אז עפתם ע'י קבוצה מפולין שאף אחד בפולין לא שמע עליה אפילו)

עלק מחלקת נוער מפוארת,חוץ משון רייט פיליפס(שגם הוא יעזוב ככל הנראה בעונה הבאה)מי בדיוק צמח והגיע לגדולות אצלכם בשנים האחרונות?מי בעתיד יעשה זאת?ג'ואי בארטון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

עכשיו אפילו באולדהם צוחקים עליכם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

אנחנו אולי לא ניזכה בכלום העונה אבל אם זה ומר לא לזכות בכלום אבל לשחק כמו שאנחנו משחקים בתקופה האחרונה אז אני רגוע כי בסופו של דבר כשמשחקים כדורגל טוב גם התוצאות והתארים יבואו,
    יונייטד עם עתיד כמו רוניי,רונאלדו,פלטשר,סמית,ואן ניסטלרוי.......

אם לא אוהדי היונייטד שמחברים שירים על סיטי אף אחד לא היה יודע שאתם קיימים בכלל,קבוצה זניחה מעיר שמזוהה כולה עם יונייטד וכל ילד איש ואישה בעולם כולו כששומע על מנצסטר הוא חושב יונייטד!!!

14. barakrom Member

בשבת אנחנו באנפילד, שישמור עלינו השם כמו שאנחנו נראים...

15. Maor321 Member

הגיע הזמן לסאהה סוף סוף, יום שבת באנפילד זה המשחק שלו צריך להיות.

כולם מוזמנים למאש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx