הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. בועז Member

wazza נתן כאן דוגמא מצויינת עם בארי.
    אתה חושב שאוהדי וילה מעריכים אותו פחות?

אתה אמור להיות מאושר ונרגש כאשר מאמן הנבחרת מזמין אותך לשחק עבור המדינה שלך, וחייב את זה לעם שלך ולשאר חברי הקבוצה.
    אתה רואה את הדברים ככה, אני חושב שאם הוא היה מגיע מתי שקראו לו, הוא לא היה מגיע כדי להיות שחקן מחליף. אף בן אדם הגיוני לא היה מנסה לשכנע שחקן לחזור מפרישה כדי לשבת על הספסל.
    היו מספיק שחקנים פצועים, וגם בעמדת המגן הימני חסרנו את נוויל.
    לקראגר היה מקום אם היה מגיע והיה מתאמן עם החבר'ה, זה שהוא החליט לדחות את ההצעה שוב ולא רצה לשחק עבור המדינה שלו- גועל נפש.

יש שחקנים שעברו דברים הרבה יותר קשים, שיחקו עם זריקות ופציעות רציניות אבל לא פיספסו משחק של הנבחרת- אז להגיד שהוא לא במעמד של להאבק על מקומו- זה לא מוסיף לו כלום.

2. A. Arshavin Member

בגלל ערב ראש השנה נבצר ממני לראות את המשחק, יש למישהו קישור לתקציר?

3. ERIC_CANTONA Member

4. A. Arshavin Member

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/9/07
  5. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כמו לראות את האריות שוחטים את ישראל בפאב של אנגלים בצ'אנג מיי... חיממו את הלב הלאדס. למרות כל הפציעות הם סוף סוף שיחקו כמו שצריך, לראשונה לדעתי בעידן מק'לארן, הנעת כדור סבלנית, גיוון, יצירתיות, פעם ארוך, פעם קצר, פעם הגבהה, פעם דריבל, יהיה בסדר חברים :aaa12:

אני עדיין לא מעכל את זה שמייקל אואן שוב בעניינים... שלא לדבר על זה שהסקי שוב בעניינים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

6. George Best Member

לא מעט דברים חיוביים במשחק אתמול זה נכון איתי,
    אבל חייבים לציין את הפרק בן 10-15 הדקות שלאחר הבקעת השער הראשון בהם הרוסים שלטו, הבקיעו שער שנפסל שלא בצדק(מגרש ביתי עושה את שלו), ועוד כמה חצאי הזדמנויות, הודות למהירות המרשימה מאוד של סייצ'ב וארשוין הכל כך זריזים, ולא מעט הודות לריו פרדיננד במשחק מאוד לא יציב ושקט.
    חוץ מזה, נבחרת רוסיה היא בחצי רמה/רמה מעל ישראל לטעמי, נבחרת מאוד מאוד בינונית, הגנה חלשה, אפילו הידינק העצום לא מצליח כפי שציפו.

7. ארצ'י באנקר Member

ולמרות שהלב חם והתוצאה מרשימה אני עדיין לא רגוע .
    גם אתמול הרוסים קיבלו יותר מדי זמן ושטח במרכז המגרש כדי
    לבנות התקפות. הרוסים בתחילת המחצית השניה גם הגיעו בקלות
    מפתיעה לכמה מצבי הבקעה. נגד נבחרות יותר מנוסות זה היה נגמר אחרת.
    בסט : השער נפסל לא בצדק? תסתכל על זה עוד פעם.
    רוסיה הרבה יותר טובה מישראל לא חצי רמה ולא נעליים, יש להם פוטנציאל טוב.
    קצת פחות נאיביות ויותר נסיון מצד הרוסים והסיפור שונה לגמרי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/9/07
  8. Claret&Blue Member

איזה לא בצדק? נגיעת יד ברורה של הרוסי בכדור. היה משחק מצוין אתמול, שמח לראות את אואן בעניינים שוב, אנחנו נראים מצוין, ואפילו פרדיננד מראה יכולות של חלוץ עם שער נהדר.

9. Pipe Member

ריו אמנם לא מבקיע שערים כמו טרי, אבל זה לא סוד שהטכניקה שלו היא ברמה אחת מעל רוב הבלמים בעולם, והדוגמא שממחישה זאת אפילו יותר מהשער אתמול זה השער מול ליברפול ב2-0 בשנה שעברה.

בקשר לקראגר,
    מנקודת המבט של אוהד הקבוצה, אני מסכים עם סטרטפורד. אמנם הוא לא פרש מהסיבות של סקולסי או גיגס שהבינו כי פיזית קשה להם לשחק בזירה הבינלאומית והחליטו להקדיש את כול כולם לקבוצה, אלא מסיבות אחרות ו"אנוכיות" יותר (אם הוא היה בלם פותח הוא אפילו לא היה חושב על זה), אך עדין, אני כאוהד שמח כשאחד השחקנים בקבוצה שלי לא משחק בזירה הבינלאומית (אברה וסאהה השבוע למשל) או פורש ממשחק בינלאומי (גיגסי), בלי קשר לסיבות שלו(אלא אם כן זו פציעה חס וחלילה), פשוט כי זה מקטין את הסיכוי שלו להפצע ונותן לו עוד קצת מנוחה, לכן אני משוכנע שאוהדי ליברפול לא בדיוק הפגינו ברחובות כשהוא פרש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/9/07
  10. eastlands Member

הבנתי שלפרדיננד היה משחק איום ונורא , למרות השער הנחמד , רבותיי נבחרת אנגליה ,היא נבחרת
    עם כישרון עצום ,הגנה מעולה ,קישור הכי עמוק באירופה- סטיבי,פרנקי,הרגריבס,בארי,שוני,ג'ואי,בקהאם ,בנטלי ,לנון ,דאונינג .
    גם בהתקפה יש פוטנציאל ,כשרוני ודארן בנט יהיו כשירים .
    בעמדת השער אנחנו בבעיה זמנית ,אבל הבעיה הכי גדולה ,היא כמובן בעמדת המאמן , יכול להיות שנמשיך להצליח עם הלפת ,אבל הכל אילתורים ,או קי אז הוא נסע לניוקאסל לראות את אוון ,ופגע בינגו עם הסקי ,וכל הכבוד שזה הצליח עם ישראל ורוסיה ,אבל אני לא רואה את האריות מניעים כדור ,מבלי לאבד את הסבלנות ולהעיף ,לכיוון המטרה ,ברור שנגד נבחרות איכותיות ,מייד נתחיל לרדוף אחריהם ,ותמיד ,אבל תמיד נפסיד להם בהחזקת כדור ,ככה זה היה בעידן סוון ,ואין שום הבדל עד כה בעידן הלפת ,להוציא את העובדה שסוון מאמן עם אופי חזק יותר ,בכל הקשור למנטליות והכנה פסיכולוגית ,את הברדק שעשו שחקני בורו ללפת ,לעולם לא יכולים לעשות לסוון .
    באנגליה לא לומדים מלקחי העבר ,הסיבה העיקרית לכל משחקי הזוועה שבהם הודחנו ב20 שנה (מלבד מזל בפנדלים ) לא מיושמת וחבל , לא יתכן ששחקנים כל כך מוכשרים יעיפו כל הזמן חצים קדימה ,ובאויר ועוד כשיטת משחק ,את המשחק המהיר קדימה יש לשחקנים באופי האנגלי שלהם ,ועכשיו הזמן גם להניע כדור ,ואז אנחנו נהפוך לנבחרת הטובה ביבשת , זכיה ביורו הקרוב ? אפשרי ,זה כדורגל ,אבל הכל איתורים וחבל .

11. ManUtd Fan Member

אני מציע שצריך לחכות עם הסקי, לדעתי עדיין אי אפשר להגדיר אותו כפגיעה בול של מקלארן, על אף שהוא בהחלט בדרך הנכונה. אם כל הכבוד לישראל ולרוסיה, זה לא בדיוק מדד. כולנו יודעים מה ישראל שווה, ורוסיה נתנה הרבה מאוד שטחים לאנגלים מה שאיפשר להסקי לשחק טוב יותר. בכל אופן, נחכה למשחק נגד קרואטיה ולמשחק בסיביר, על אף שעד אז (בלי לנחס...) ויין רוני יהיה בריא.
    אני צריך לאמר משהו נוסף, אנגליה צריך להפסיק עם הבעיטות לעבר החלוצים, יש להם את השחקנים המתאימים בשביל החזקת ועשיית התקפות טובות, יפות ומסודרות יותר. משום מה האנגלים לא מנצלים את זה, ואין לי מושג למה. אני מקווה מאוד שזה יסתפר עם הזמן.

12. THE STRETFORD END Member

boazinio
    "אתה אמור להיות מאושר ונרגש כאשר מאמן הנבחרת מזמין אותך לשחק עבור המדינה שלך, וחייב את זה לעם שלך ולשאר חברי הקבוצה"

עזוב,אלו נאומים לאומה בשעת מלחמה,אנחנו מדברים על שחקן שמעולם לא היה שחקן הרכב בנבחרת,מעולם לא היה מחליף ראשון בעמדה שלו,
    הוא היה שייך כמה שנים לסגל הרחב של הנבחרת,שיחק פה ושם ובמצב שלו היום הוא לא חייב שום דבר לאף אחד למעט הקבוצה שלו שמשלמת לו את המשכורת,
    וזה לא שהוא היה שחקן ההגנה האנגלי היחיד שנשאר לאנגליה,
    חוץ מזה,מבחינה מקצועית,טוב מאוד שהוא לא נמצא בנבחרת.

איסטלנד,
    ב 2 המשחקים האחרונים היה שיפור בכל הנוגע להנעת כדור,היו גם דקות טובות כאלה נגד גרמניה במשחק הידידות,כמובן שזה לא קנה מידה אבל צריכים לעבוד על זה שהמודל הזה ימשיך הלאה גם במאני טיים,
    כתבת רשימה מכובדת של שחקנים מהמוכשרים באירופה,אף אחד לא ישכנע אותי שאי אפשר לגרום להם לשחק כדורגל בנבחרת כמו שהם עושים בקבוצות שלהם,
    הלוואי והשילוב של מקלארן עם ונבלס שאולי מתחיל עכשיו דרך חדשה יצליח יותר היכן שהנבחרות של אריקסון נכשלו,גם מבחינת סגנון המשחק.

13. George Best Member

סטרטפורד,
    "חוץ מזה,מבחינה מקצועית,טוב מאוד שהוא לא נמצא בנבחרת."

מה טוב בזה?
    רמה אחת מעל כל בלם להוציא את טרי וריו(בזמן האחרון הראש שלו יותר מדי בהתקפה.גם בנבחרת, וגם ביונייטד, וראינו לא מעט טעויות שלו גם בליגה וגם..אתמול, מזל שלא שיחקנו מול נבחרת חזקה יותר, אחרת היינו סופגים שער אחד לפחות בגלל פרידננד),
    2 רמות מעל ווס בראון אהובך, רמה אחת מעל לדלי "הפצוע" קינג, ג'וני וודגייט ושאר התחלופות באשר הם.
    אני אחזור על מה שאמרתי כל כך הרבה פעמים בנושא פרישת קראגר - מוצדק מבחינתי, אחד הבלמים הטובים בעולם, אומנם יותר אפור מהשמיים בלונדון בחורף, אבל יציב להפליא, לוחם גדול, והסיבה הראשונה לכמות השערים המועטת שסופגת ליברפול בשנים האחרונות,
    צודק, עדיף לו להתרכז בקבוצה שלו, מה הוא צריך להוכיח בגיל שלו שהוא עדיף על ווס בראון, ג'ונתן וודגייט ואחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏14/9/07
  14. Claret&Blue Member

פרישה של שחקן מנבחרת בזמן שנותר בו עוד כוח ויכולת לתרום לה אף פעם לא תהיה מוצדקת. בלתי אפשרי. איפה הימים שרק זימון לסגל המורחב של שלושת האריות נחשב לכבוד הגדול ביותר בכדורגל?

15. George Best Member

ואיפה הימים שכסף לא היווה פקטור כזה עצום עבור שחקנים בבחירת הקבוצה, במיוחד אצל בוגדים סטייל פיגו ואחרים?
    תהיה בטוח שקראגר רוצה לשחק בנבחרת הרבה יותר ממה שאתה חושב, אבל שאתה מוכיח משחק אחרי משחק, עונה אחר עונה שאתה אחד הטובים באירופה, ועדיין מעדיפים כל מיני פצועים ובינוניים סטייל וודגייט, קינג ווס בראון על פניך, אז עדיף לך לחסוך את הזמן ולהתרכז במה שיותר חשוב - בקבוצה.
    אתה מאמין שאם קרא היה מקבל את הראוי לו בנבחרת, הוא היה פורש?