נבחרת כמו הנבחרת האנגלית שמתיימרת להגיע ליורו בקיץ וגם לקחת אותו צריכה לנצח את המשחק הזה למרות כל הקשיים, הפוטנציאל של הנבחרת הזאת הוא ענקי. בהצלחה חבר'ה.
אני בכל זאת חושב שאנגליה תנצח, מכמה סיבות: 1. מנטאליות: עם כל הכבוד לחבר'ה מהליגה הרוסית (שפורחת) ולאלכסנדר קרז'אקוב ומוראט איזמאלוב שמקבלים דקות באירופה, השחקנים האנגלים מגיעים אופטימיים- הם שוב יהיו ביורו. וויין רוני חזר לכבוש בנבחרת, סול קמפבל חזר לשחק בנבחרת ומקלארן פתאום לא לחוץ. 2. כושר: מה לעשות, הרוסים (ובעיקר הבלמים, ברזוצקי ואיגנאשביץ') הם ענקיים, אבל גם חלק מהאנגלים לא בדיוק ליליפוט. מה גם, שאם אין הבדל הגובה, הרי שהאנגלים, באופן טבעי, בעלי כושר יותר טוב- המשחק באנגליה פיזי, מתקני האימון טובים יותר (ומאפשרים התאמנות נכונה יותר) והעובדה שרוב שחקני הנבחרת האנגלית משחקים בהרבה יותר מפעלים מהרוסים: ליגת האלופות וגביע אופ"א (הכוונה, עד שלבי הנוקאאוט של המפעלים), הגביע האנגלי, מגן הצדקה, גביע הליגה האנגלי והליגה האנגלית, ששווה אולי ליגה ברוסיה שנמשכת שנה שלמה. 3. קאדר שחקנים: אין מה לעשות, הסגל האנגלי פשוט מוכשר יותר מהסגל של הקולגות. בחוד האנגלי משחקים וויין רוני (הזריז והאלגנטי) ומייקל אואן (שאת הטכניקה שלו זכינו לראות בכמה רגעים גדולים). בחוד הרוסי משחקים פוגברניאק (אחד שלא יכול לשחק מחוץ לרחבה) ורומן פאביצ'נקו (אם אני לא טועה בשם). ההסתכלות על שחקני החוד מספיקה לנו. שון ווייט פיליפס וג'ו קול מהירים כמו שד, ארשאבין אולי מהיר, אבל מוראט איזמאלוב בחיים לא יעצור את שון בצד ימין. 4. שוער: נכון, פול רובינסון הוא לא השוער האולטימטיבי, אבל בשער הרוסי משחק השוער השני של זניט סנט פטרסבורג, מוליכת הליגה (שכחתי את שמו). שוערים שניים שזוכים לראות את השוערים הראשונים משחקים טוב כמעט לא מקבלים דקות. נראה לכם שבזניט חושבים על שיקולי הנבחרת? לכן, יוצא, שלמרות שרובינסון שוער לא טוב, הוא בכל זאת יותר טוב מהשוער הרוסי. ועם הסיבות האלו, אני מקווה שהאנגלופילים בינינו יחייכו גם ביום חמישי בבוקר. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx :aaa12: ד"א, אם אני הייתי מקלארן, אני הייתי נותן לגארת' בארי לבעוט כדורים חופשיים.
קצת כדי להיכנס לאווירה: 4 מתוך 4,000 (!!!) האמיצים שנסעו לכפור הרוסי קיבלו שם מכות מחוליגנים ואושפזו בבי"ח. יש לי הרגשה שעוד יהיו בלגאנים שם היום וגם אחרי המשחק, ולמען האמת יש לי הרגשה שגם במהלך המשחק המגעילים האלה ינהמו כלפי השחקנים השחורים שלנו. יאללה שיתחיל כבר :aaa12:
חבר שלי מאנגליה נסע לשם, בהחלט אין שום דבר שמתחרה עם אוהדים אנגליים שמטיילים ברחבי העולם אחר הנבחרת הכושלת שלהם.
שהייתי היום בטוטו, המון אנשים הימרו על תיקו ועל ניצחון של רוסיה, לא משנה כמה ניסיתי לדבר אף אחד לא רצה לדבר על ניצחון של אנגליה, אמרו שמספיק לה תיקו ובבית היא תיקח את קרואטיה. אני חושב היום 2-0 היום נגמר. אנגליה מנצחת אני מקבל 3 קופסאות סיגריות, אנגליה מפסידה אני צריך לתת 1, עד כדי כך המצב גרוע בתחנה אצלנו...
סוף סוף מקלראן מבין שלפאט פרנק אין מקום ל11 הראשונים . ג'רארד ביחד עם בארי באמצע שווה צמד מנצח . רק שימשיך ככה . ! ! ! COMON ENGLAND