רובי, בסיכום המשחק שלך שכחת לציין איזה דיוויד בקהאם אחד, ההגבהות שלו לרחבה מהצד זה...אומנות מושלמת,לא היה ואני בספק אם יהיה מישהו באנגליה,בעולם שהיתה/תהיה לו את היכולת הזו בכל רגע נתון לאורך קריירה ארוכה להוות איום שכזה, כולם יודעים מה הוא הולך לעשות,לאן הולך להגביה ולמי,זה מאוד ואף אחד לא מצליח לעצור זאת, כמובן שהוא זה שבישל את הגול כשהגביה מהקרן, אוי אוי כמה שהוא היה חסר לנו בתחילת הקמפיין וכמה אנחנו משלמים על זה עכשיו אבל,הפוך על הפוך.
מה עם הסרטים שוולקוט עשה על הפנדל סטייל בניון נגד הפועל חיפה בגביע לפני כמה שנים? ממש בוגר, כמעט גרם לכך שמילנר החמיץ.
הצעירה שיחקה לא משהו, הגיע לה שער אחד וזהו. הפנדל, אני בספק שאם שופטים אחרים היו שורקים. מחצית ראשונה פשוט נפלאה של הבולגרים, פטרוב הצעיר שחקן נהדר, דני קיקי הציג יכולת טובה גם. בצד שלנו, מילנר כמו תמיד, הכוכב האנגלי הבא, עם בישול, ושער מפנדל. וולקוט שיחק טוב, שער, נתן התקפת סולו ענקית כאשר העביר 4 שחקנים, בסה"כ כמו שAW forever הוא הוכיח מה הוא שווה, ואיזה כשרוני הוא. מחצית שניה הבולגרים נרגעו, אנגליה תקפה, תקפה, לא הצליח, חוץ מהפנדל שלא היה, אבל עדיין ניצחון הוא ניצחון. כל הכבוד אנגליה. לפחות הU21 לא מאכזבים.
קודם כל, בשידור החוזר היחיד שהראו, קיבלתי רושם שהוא עשה הצגה והשוער הבולגרי בכלל לא נגע בו. אולי הגיע פנדל על המגע של הבלם לפני כן, אבל שוב, הראו את זה אולי פעמיים, אני לא כל כך זוכר. אחרי שהשופט שרק לפנדל, וולקוט רץ לקחת את הכדור וטפח על החזה בקטע של "אני לוקח". מילנר בא אליו ואמר שהמאמן רוצה שהוא יבעט, ו-וולקוט התחיל לעשות תנועות עם הידיים ולא הפסיק לדבר עד שמילנר בעט. המצלמה התרכזה על וולקוט כשהוא על הקו ומילנר ליד הכדור, והוא עדיין דיבר ודיבר, ומילנר הסתובב אליו (כשהוא עומד לבעוט, כששום דבר לא צריך להפריע לו!) וענה לו משהו. אח"כ הוא בעט ו-וולקוט בחוסר התלהבות בא לחבק אותו.
בתוצאות כן. אבל הכדורגל? משעמם אפילו יותר מהבוגרת. אפשר להוציא יותר מהנבחרת הכשרונית הזאת וחבל שפירס לא עושה את זה. אתמול שוב משחק די משעמם, עם הבלחות חד פעמיות של וולקוט, מילנר וגבי. וולקוט גם זרק לפירס אם קראתי נכון את השפתיים- FUCK OFF או שזה היה PISS OFF..ואח"כ גם- WTF is this bullshit?
לא מבין איך מועדון מסכים להחזיק שחקן כמו מייקל אואן, הרי ניוקאסל משלמת לבחור משכורת שמהווה את הסכום הכי גדול ששולם אי-פעם לשחקן כורה פחם, אואן איבד את הטאץ', אומנם פעם בכמה משחקים יש לו הברקות כמו השער המרהיב מול ישראל, פעם בכמה משחקים הוא נוגח ומביא ניתורים שמזכירים תקופות יפות, אבל מייקל איבד 50% מהחדות שלו, זה ניכר בכל משחק של המגפייז, איפה אואן של פעם ואיפה אואן של היום, רק בדבר אחד הוא מתמיד - פציעות. אני לא מאשים חלילה ולו בטענה אחת קטנטנה את אואן, מה הוא אשם, אבל אני מאשים מועדון שמחזיק כזה שחקן. מרטינס ווידוקה בהרכב, אלן סמית' ואמאובי כגיבוי, לשחרר את אואן למועדון הפראייר הבא שיסכים לשלם עליו ובעיקר לו המון כסף ולהביא מחליף. אואן כבר לא ילד, יש בליגה ובאירופה עשרות חלוצים טובים ממנו.העבודה שהוא ממשיך להיות שם חם ולקבל כל כך הרבה קרדיט זה רק בגלל היכולת המדהימה שלו בעבר. אבל שוב - איפה אואן של פעם ואיפה אואן של היום.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx כל פעם שאני רואה את השם הזה אני חושב לעצמי , מה היה קורה אם הוא לא היה עובר לריאל ... אגב , עם הפציעות של רוני ואואן , מי אמור לשחק עם קראוצ'י בחוד ?
שום דבר מיוחד. כבר בעונות האחרונות בליברפול תחת הוייה הוא התחיל לאבד את הטאץ'. בעונת 2002/2003 הוא היה בינוני ובעונת 2003/2004 הוא היה קטסטרופה.
כשאואן כשיר לאורך זמן הוא עדיין מספק את הסחורה. בוודאי שהקריירה שלו דעכה לאחר שעזב את ליברפול למרות הצלחה גדולה ולא מוערכת מספיק בריאל מדריד, כי פציעות עוצרות ומשנות שחקנים,במיוחד כשמדובר בשחקנים מהירים,זה המקרה גם אצל אואן ולאחר כל-כך הרבה פציעות וניתוחים ברור שהוא לא האיילה של פעם אבל בעוד חלוצים אחרים פחות כישרונים הסתמכו בקריירה שלהם בעיקר על מהירות לאואן יש מה להציע גם מעבר, אומנם לא החלוץ מהטופ העולמי כבעבר אבל עדיין התיזמון,הסיומת,המיקום שלו נותנים לו יתרון על פני אחרים(שוב,כשהוא בריא) זה לא קל להחזיר את החדות מייד לאחר פציעות,לפעמים זה לוקח זמן,מעבר לזה ההבנה בינו לבין שחקנים חדשים בשבילו,שיתוף הפעולה גם זה לוקח זמן ונעצר כל פעם מחדש(זה מה שקורה בניוקאסל) ואין מה להאשים את ניוקאסל,הם רכשו אותו לאחר תקופה מוצלחת בריאל מדריד והם הוכיחו ומוכיחים נאמנות לשחקן פצוע,והם משלמים על זה בעיקר כשהוא נפצע במדי הנבחרת,מזל רע, עכשיו זה התפקיד של אלרדייס איך לשלב את אואן,יותר או פחות,הרכב או מחליף.
לא יודע מה לכתוב , איזה יום מסריח ,אני עצבני וחסר סבלנות מתפלל ומייחל לעזרה ישראלית ,ומיצד שני -פוק אופ מקלארן ,לך לעזאזל ,אני לא אשכח אך 5000 אנגלים שרו לו בישראל -אין לך מושג . כן בדיוק אין לו מושג ,לנון שיחק ברגף שמאל משחק שלם ,ואולי הכל לטובה ,אנחנו ננוח בקייץ ,והאנגלים יעבדו קשה ,בלחשוב איך אני עופר מכפר סבא רוצה לזכות פעם אחת בחיי בגביע העולמי ,המחיר הוא מנוחה בקייץ ,כפרות על שוויץ ואוסטריה ,אני עדיין מאמין שהדור הזה שוה גביע עולמי , ולעזאזל מקלארן אמרתי .
יש לי תחושה טובה. אני יוצא לר"ג. בדרך אני יעצור וימלא ו'ינר על ניצחון של רוסיה רק כדי להפסיד בהימור. היום יהיה מבחן בוזגלו האמיתי. ירחם השם.
אני סובל מאסטמה קשה ואני מקווה שעד הערב זה ישתפר. בדיוק כמו המצב של אנגליה. יאללה אין ברירה. !!! IN SHPUNGIN WE TRUST