הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. 亚历山大帕托 Member

קאפלו זה לא סתם הימור. הוא מוציא את המקסימום מכל חומר שחקנים שיעמוד לרשותו. כמו שנאמר בכל כלי תקשורת, אם ממנים מאמן טופ ועדיין נכשלים, הבעיה היא לא על הקווים. כמובן שזה מתייחס רק לנבחרת האנגלית, כי אם עד עכשיו כל הזמן היו מאשימים את המאמנים, אז אחרי כישלון עם מישהו כמו קאפלו יצטרכו לחפור עמוק הרבה יותר כדי להגיע לבעיה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/12/07
  2. פול סקולס Member

אני זוכר שמקלארן הכניס מישהו במקום ג'ו קול הפצוע באחד המשחקים (אם אני לא טועה הוא היה מספר 15)
    אתה בטוח שגארת' בייל הוא וולשי? לא ידעתי..

3. King Kenny Member

בייל הוא וולשי ב-100%.

אני שמח מהמינוי הזה, סוף סוף מאמן מהטופ העולמי, ווינר גדול.
    נכון שלרוב הקבוצות שלו לא משחקות את הכדורגל הכי אטרקטיבי העולם, אבל ממתי אנגליה משחקת כדורגל אטרקטיבי? מה גם שהכדורגל שלו לא כזה לא אטרקטיבי.
    הבעיה היחידה היא השפה, הוא חייב ללמוד מהר אנגלית כי כמו שאמרתי כבר הוא לא יוכל להסתדר כל הזמן עם מתורגמן. לפחות יהיה עוזר אנגלי ועוד אחד כמו פירס.

4. MaorUFC Member

לא נרה לי שקאפלו הוא הטיפוס להתחיל לשתף צעירים בנבחרת.
    אני גם די בטוח שכשהוא הגיע הבהירו לו שצריכים כאן תוצאות ודחוף, כי הראשים הבאים שיערפו יהיו אנשי ההתאחדות ולא המאמנים.

5. SeRgInHo Member

מישהו הזכיר פה שהחיסרון של קאפלו זה שלרוב הוא נכשל במשחקי נוק אאוט, והאמת אני קצת מודאג מזה... מצד שני, מאמן נבחרת צריך להיות טקטיקן לא קטן, ובזה אף אחד לא יכול על דון פאביו...
    מה שכן, אני מחכה בקוצר רוח למשחק הראשון של הנבחרת תחת הדרכתו, ויותר מזה אני רוצה לראות את הסגל שהוא יבחר. מקווה שליצנים סטייל רובינסון לא יהיו שם ברדיוס של 50 ק"מ.

6. King Kenny Member

הוא נכשל במפעלי נוק אאוט כשהוא פועל בעוד מסגרת (ליגה), אבל בנבחרות נוק אאוט זה המסגרת היחידה.

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

למעט רוברט גרין, אני לא רואה לצערי מישהו יותר ראוי (או פחות לא ראוי אם תרצה) מרובינסון לעמוד בין הקורות לצערי. וקל לדבר על גרין לפני שעמד במבחן בעצמו, תזכור איך כולם רצו את קארסון מול קרואטיה.

איפה בכלל בן פוסטר השנה? סיבוב שלישי בווטפורד?

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פוסטר ביונייטד, אבל הוא פצוע מתחילת העונה.

9. 亚历山大帕托 Member

משחקי נוק אאוט של צ'מפיונס ליג (בית וחוץ) במקביל לליגה (טריטוריה בה קאפלו תמיד שלט) זה מצב שונה לגמרי. חוץ מזה, גם אם תעופו בשמינית גמר, זה לא מה שקורה תמיד בכל מקרה? קודם תעלו מהמוקדמות, אח"כ תדברו על שלבי נוק אאוט.

10. THE STRETFORD END Member

עוד דבר לגבי המינוי בלי קשר שזה קאפלו,
    למה מיהרו כל-כך למנות מנג'ר לאנגליה?מה הבהלה?
    התייעצו עם זה וההוא ואז דיברו עם מוריניו,לא הלך,עברו מהר לקאפלו,החתימו אותו והנה,הכל בסדר,אפשר להיות רגועים ומה,מי,מו...העיקר שהם ירדו מסדר היום הציבורי,העיקר שיהיה אפשר לישון בשקט,עכשיו שהתקשורת תציק לקאפלו,אנחנו את שלנו עשינו.

ושוב בהקשר של הארי רדנהאפ,הנה דברים שלו:

"Do you have to be a super-coach to manage England? Does Steven Gerrard need coaching? Of course not. Or Ashley Cole, John Terry, Rio Ferdinand, Micah Richards, Frank Lampard, Wayne Rooney?"

You get them for three days before a game, what will you coach them? Would I get Gerrard and coach him on passing a football or Lampard on running on to the ball and hitting it in the top corner from 30 yards?

It's not about coaching! It's about picking the players, getting them organised, giving them belief, giving them a platform to play without fear and getting the best out of them.

"It doesn't need Jurgen Klinsmann or Fabio Capello. Top coaches? It's a fallacy. I've seen one, maybe two in my lifetime, no more.

"Football is about the management of players. To be manager of England, you don't have to be a great coach - they don't exist - you have to be a manager.

"I'm not unhappy with his appointment. I just think the manager of England should be English."

Yeah, I'd like to have spoken to Brian. I know I was never going to get it, but I'm obviously not important. I've only managed for more than 1,000 games, 13 seasons in the Premier League, fifth in the Premier League.

"Great, talk to Sir Alex Ferguson. Then talk to the others. Great, but why not talk to me? I have plenty to say to him."

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטרטפורד, מיהרו כי לא רצו שיחזור הסיפור של מקלארן שההתאחדות נראיתה כאילו היא מתפשרת על מאמן מקומי אחרי ששמות גדולים (מוריניו=סקולארי) דחו את הג'וב. עכשיו הביאו ביג ניים כדי שלא יהיו טענות להתאחדות, במקרה של כישלון כל החצים יהיו מופנים אל קאפלו.

רדנאפ צודק שאין צורך באימונים מבחינת שיפור כושר או יכולת, אבל למפגשים האלה עם ג'רארד שלושה ימים לפני המשחק עדיין יש חשיבות. מאמן נבחרת לא צריך להיות רק מוטיבטור, הוא גם צריך לדעת להוציא את המקסימום בדרך כלל דרך הטקטיקה, מי אמר שקאפלו נבחר בגלל שהוא יכול ללמד את ג'רארד למסור?

12. AW forever Member

אני חושב שיש משהו במה שרדנאפ אומר, אני מבין את הכאב שלו, אולי הוא היה ראוי ואולי לא אבל זה באמת מוזר ולא מתאים שלא דיברו איתו. אבל אני לא מסכים לגמריי, כי לדעתי יש עוד פקטור שרדנאפ מתעלם ממנו- הלחץ. מאמן שהוא בעל שם עולמי ועם ניסיון בזלילת תארים אולי יהיה מסוגל להתמודד טוב יותר עם פיק הברכיים של השחקנים האנגלים שלעיתים תוקף אותם, אולי יקבל פחות החלטות היסטריות (מהסוג שליווה את תקופת מקלארן, וגם במידה מסויימת הזימון שעשה סוון של וולקוט למונדיאל) כשידרש לקבל החלטה, אולי יקרין יותר רוגע וביטחון לשחקנים.
    כמובן שג'רארד וטרי לא צריכים שיאמנו אותם, אבל הם כן צריכים לחוש תחושת כבוד אדירה אל המאמן שמוביל אותם, הם כן צריכים להיות חדורי מוטיבציה (מוטיבציה אמיתית, לא מוטיבציה של כותרות בעיתון) באימוני הנבחרת כי הם יודעים שעין מקצועית ומנוסה בוחנת אותם. נקווה שזה ערך מוסף שיגיע עם קאפלו לנבחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/07
  13. THE STRETFORD END Member

Obafem

לאנגליה יש בסך הכל 2 משחקי ידידות בפברואר,אבל מעבר לזה אנחנו לא נשחק בקיץ באליפות אירופה,אחרי האליפות הזו,אחרי תום עונת הכדורגל בכלל יש מספיק מנג'רים שיכולים היו להמנות על הרשימה של המעומדים למשרה של מנג'ר אנגליה,
    לפעמים החיפזון הוא מהשטן.

AW forever
    רדנהאפ הוא מנג'ר מאוד מוערך ומכובד גם בקרב הכדורגלנים באנגליה,כמה מהכוכבים של הנבחרת כיום שיחקו תחתיו והוא היה פקטור גדול מאוד בהצלחה שלהם,
    ככה שבקטע של המוטיבציה,של הכבוד,של העין הבוחנת ני לא חושב שיש הבדל משמעותי בין רדנהאפ לקאפלו,
    מקלארן היה צעיר מדי,רדנהאפ לא,
    הודל היה שחצן מדי,רדנהאפ לא,
    קיגאן היה טוב מדי...מספיק לראות את הפנים של רדנהאפ מאדימות ואיך הוא מניע את הצוואר שלו בכדי להבין שיש לו טרפרמנט שלא כדאי להיות בסביבה כשהוא פעיל.

14. קינג לדלי Member

די פוצצת לי את המוח עם הארי רדנאפ.
    אתה רוצה שיצחקו עליו שהוא לא מבין את המשחק בגלל שהוא ממצמץ כל הזמן ?
    לא נמאס לך מאותו השטנץ ? לא בא לך לשנות מנטליות ? לא בא לך להיות ווינר ?

צריך לנסות.

15. George Best Member

ג'ורג' קוסטנזה סיבך קשות את מיסטר מורגן ליד אשתו עם המצמוצים שלו:

"oh the massage, enjoy your massage"