הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. 亚历山大帕托 Member

למה יש כל כך הרבה שנאה כלפי אדם שרק רצה להוכיח את עצמו? אז הוא התגלה כמאמן גרוע שנכשל קשות, אבל הוא היה נאמן למטרה ועשה את המיטב שביכולותיו. כועסים על הפיצוי הנאה שהוא הצליח להשיג מההתאחדות? הוא לא עשק אתכם, אין לכם שום עניין בזה.

2. THE STRETFORD END Member

למי אכפת מהפיצויים?מי כתב על כסף?שיהיה לו לבריאות עם כל הכסף שבעולם.

אבל כמו שאני לא מבין ומקבל שכל מאמן ישראלי שמפוטר ומייד הופך להיות פרשן הבית של צארלטון ומעביר ביקורת או הוראות למאמנים אחרים שניצחו אותו או כלפי מנג'רים מהליגה האנגלית
    ככה יש לזה טעם לוואי לראות את אותו מנג'ר מפרשן את האליפות שהוא נכשל להגיע אליה.

3. 亚历山大帕托 Member

זהו? זה כל העניין? הג'וב שלו כפרשן? תן לו לעשות את שלו, ממילא אין לו אפשרויות אימון באופק בזמן הקרוב. אם ה-BBC מספיק טיפשים בשביל לשכור את "שירותיו", שיהיה להם לבריאות ואל תתייחס. לאף אוהד אנגלי אין שום סיבה להמשיך לדבר על עיסוקיו של מקלארן, בטח שלא בשנאה כזאת. אף אחד לא כועס על ג'רארד שהוא יוצא לחופשת קיץ, והוא לא התעלה מעל אף אחד בכל הקמפיין הכושל של הנבחרת. כמובן שהמאמן הוא זה שסופג את כל האש בסופו של דבר, אבל יש גבול לרגשות העזים שאתם מפגינים כלפיו. הוא לא דיקטטור שמינה את עצמו לתפקיד הזה, הוא רק ניסה לעשות את העבודה שלו ואף אחד לא היה יכול לדעת (במיוחד לא מקלארן עצמו) שהוא כל כך גרוע.

4. THE STRETFORD END Member

ולמה אתה חושב שאתה צריך לקבוע לנו את הגבולות בכל הנוגע ליחס למקלארן?

5. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx כל הכבוד על התגובה, אתה כרגיל מצטיין בניהול דיון איכותי.

6. בועז Member

הקטע שהוא הפרשן של הבי בי סי ליורו הוא מעבר לאירוני. אני חושב שיש משהו ציני בהחלטה לקחת אותו,אני לא חושב שמישהו מנסה לספר כאן בדיחה על חשובונו(במחשבה שניה, יכול להיות שכן), אלא בסה"כ משתמשים בכישלון שלו ובשנאה שיש כלפיו בקרב האנגלים כדי ליצור עניין במשחקים שישודרו דרכם.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יכול להיות שיש בזה משהו, כי המשחק שהוא הולך לשדר מחר הוא לא אחר מאשר המשחק של קרואטיה מול האוסטרים. זה יותר מצירוף מקרים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/6/08
  8. SkiMan Member

איפה הוא קבע משהו? הוא נתן את דעתו, גם זה אסור?

9. THE STRETFORD END Member

AGENT ORANGE

בשביל דיון איכותי צריך 2
    ומה לעשות שאין לך את זה ושאתה לא מבין שאין לך את זה
    אם אתה בא ומנסה להציב גבולות לרגשות של אוהדים!

10. THE STRETFORD END Member

SkiMan

לקרוא ולהבין אתה יודע?

"אבל יש גבול לרגשות העזים שאתם מפגינים כלפיו"

11. SkiMan Member

לדעתו יש גבול והוא הסביר מדוע הוא חושב כך,
    לדעתך אין גבול אבל אתה לא מגבה את זה בהסבר אלא סתם תוקף אותו.
    עכשיו אתה מבין?

12. THE STRETFORD END Member

אם אתה חושב שמישהו אחד יכול לקבוע למישהו אחר מה הן גבולות של רגשות
    כאילו יש חוקים בנוגע לזה אז שיהיה לך בהצלחה,
    אני מחזיק לך אצבעות.

13. eastlands Member

זה תמיד מתחיל חודש לפני ,עם בדיקת סגל השחקנים ,החישובים והאופטימיות ,ממשיך עם אלבום המדבקות , אחר כך מופיע החוברת עם הסגלים ,ואני בוחר איזה גיליון מגיע שאדביק את דף המשחקים על הדלת ,לומדים את הסגלים ,גילאים ,קבוצות , רושמים כל תוצאה על הלוח ,עד.. שבשלב רבע הגמר יש כנראה פנדלים והאריות שלי עפים.

אתמול הבטחתי לאישתי שאנחנו הולכים להצגה הערב "הכתובה" ,אחר כך נזכרתי שנבחרות פוטוגל וטורקיה עולות לשחק בשעה הזאת, לא ביטלתי ,אני הולך להצגה ,לא זוכר מתי זה קרה לי , ניזכרתי , חזרתי מגלזנכירשן אחרי ההפסד ברבע ,וסיפרו לי שהיה חצי גמר במינכן -e.t.i.d -אלופת העולם 2010 !

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שמה שאנחנו צריכים זה להגיע לדרום אפריקה (אם וכאשר, אני שוב אומר שיש לנו בית מוקדמות לא פשוט) בלי הציפיות הרגילות שבגללן בסופו של דבר אנחנו יוצאים פאתטיים. אני מודה, לפני המונדיאל הייתי משוכנע שההרכב ההוא יכול להיות אלוף עולם, מאז המונדיאל אני בסוג של התפכחות ומבין כמה אנחנו בינוניים בהשוואה לשאר העולם. אם נגיע כמו יתר הנבחרות ברמתנו-שהן לא צרפת ואיטליה, אלא יותר לכיוון של קרואטיה ורומניה, בלי הררי ציפיות, אולי סוף סוף נעשה משהו.

15. THE STRETFORD END Member

איסטלנד,
    חשבתי שתגיע היום לפאב אבל באמת הגיע הזמן שתפנק קצת את האשה.
    בכל אופן,מחר או מחרתיים צריך לארגן צפייה בפאב ולדאוג שידידנו המילאנזי יגיע גם כן,
    בזמן כזה מחובתנו כחברים לתת לו תמיכה לקראת ימים קשים ואתה יודע למה אני מתכוון.