הדיון הרשמי של נבחרת אנגליה: שוב קרואטיה?!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Hotspur, ‏10/7/06.

1. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק עכשיו היה לי דיבור עם חבר שלי ששרוף על נבחרת ישראל והתעורר ויכוח.

אין לי ספק שאנגליה לא ייצאו מכאן עם ניצחון. פשוט חוק מרפי, לרעתי.

2. spurs Member

באדיר בדקה ה89 יכניס

3. SeRgInHo Member

מפה באה השאלה... חוץ משלושת האריות, מישהו עוד יהיה פה בעד אנגליה כשזאת תשחק נגדינו?

4. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ואני מאמין שיש כאן לא מעט כאלה.

5. קינג לדלי Member

אני מתפלל שלא נפדח מול הנבחרת של שאול אייזנברג כי לא נוכל לצאת מהבית במקרה של נצחון ישראלי חלילה וחס.
    אני מאמין שרוני ולנון יבואו לעשות את העבודה וישאירו עשן לבאדיר ושאר האיסלאם הרדיקאלי.

6. SeRgInHo Member

רובי, גם אם אנגליה תפסיד לישראל(ופה אני יאמר הלוואי), המקום הראשון שלה מובטח. אנגליה תמיד מקבלת בית מוקדמות קל(פרט למקרה אחד או שניים) ותמיד משייטת לעבר טורניר הגמר. כך שאתה יכול לא לדאוג, לאנגליה מובטח אחד משני המקומות הראשונים בין אם היא תפסיד לישראל ובין אם לא.

7. THE STRETFORD END Member

כן תסיים מקום ראשון או לא תסיים מקום ראשון,זו לא הנקודה,
    לו אנגליה תפסיד לישראל אנחנו לא נוכל לעולם להראות את הפרצוף שלנו בסביבה בה אנו חיים ובה מכירים אותנו,שעה אחרי הפסד ואני עם מזוודה(ובתוכה מיצי)בשדה תעופה,אומר שלום ולא להתראות.

אבל...זה לא יקרה.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוודאי שזה לא יקרה. מיצי לא תוכל לנשום במזוודה.

9. George Best Member

אם אנגליה תהיה במצב שהעלייה שלה סופית, אז אני אהיה בעד ישראל
    Otherwise, אני עם אנגליה.

10. SeRgInHo Member

אז תהיה בעד אנגליה, כי זה יהיה סה"כ המשחק החמישי של אנגליה מתוך ה-12 אם אני לא טועה.

11. eastlands Member

יום שבת ה24 במארס ,בעוד 8 חודשים הם באים , ג'ראררד והחברים בגודל טבעי , אני מקוה שגם הנבחרת הצעירה תשחק יום לפני ,כפי שהיה במוקדמות בפעם הקודמת (וכמובן להתפלל לרגיעה בקרבות עם השכנים הזבלים שלנו) , בגדול אני מתכונן לשבוע אנגליה בישראל , שבוע של בירות בירקון וכמו תמיד עם האוהדים הנפלאים מאנגליה שמח,עם שירים ומצב רוח , כנראה שאני יסגור על מלון לאותו סוף השבוע בירקון (מסתדר לי גם עם היום הולדת שלי ב25 במארס ) וישתף הפעם את כל בני משפחתי בחויה האנגלית הזאת , ממש מתרגש כשאני מתחיל לחשוב קדימה .
    לגבי הבית האנגלי ,לא קל בכלל הפעם -רוסיה , קרואטיה , לא כל כך פשוט ,אסטוניה , מקדוניה וישראל גם הם משחקים מסוכנים , רק אנדורה חלשים , אנגליה חייבת לנצל את הבתיות ברמת גן בכדי לנצח (שהרי 10 אלף אנגלים ביחד , ועוד מאות ישראלים מפוזרים, יעניקו הרגשה ביתית לאנגלים ,שבקלות יתגברו על העידוד הישראלי "אל אל ישראל" -קריאה שמחזיקה לא יותר מ20 שניות לפני שהירושלמים מתעייפים ומתחילים לקלל.
    אני מייחל ל0-4 חלק ,על נבחרת הבונקר של קשטן , מגיע למדינה שבה יש פרשנים כמו איציק זהר ,שאמר אתמול" ויין רוני הוא שחקן ספסל ,במקרה הטוב בנבחרת איטליה"

12. דניאל א. Member

אם כבר,
    מישהו יודע איך אפשר להשיג כרטיסים ליציע האנגלי?

מסובך לאללה...

13. eastlands Member

מסובך ,עד כמעט בילתי אפשרי ,תצטרך כנראה להסתפק באימון (אם יהיה פתוח לקהל) או בצייד ליד המלון ,או שתתערבב כמוני בירקון ותרגיש פעם אחת ,אך הפאבים בתל אביב הופכים לבירזייה של בירה ומצב רוח ,ואך סוף חודש מארס יראה כמו אמצע יולי לאנגלים החביבים.

נערך לאחרונה ב: ‏13/7/06
  14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

דילמה שקורעת אותי מבפנים הדילמה הזו. כרגע הלב נוטה חזק מאוד לכיוון אנגליה, בייחוד לאור האכזבה מהמונדיאל האחרון שרק חיזקה עוד יותר את האהבה לאריות, וכמובן גם לאור הידיעה שישראל בכל מקרה לא תצליח להגיע לשומדבר, עם נצחון על אנגליה או עם הפסד לאנגליה.

אם אנגליה תפסיד אני לא אהיה מבואס לגמרי, בכל זאת ישראל היא הבית שלי, המדינה שלי וכל קלישאה אחרת שאתם יכולים למצוא, אבל בכדורגל הלב נוטה לממלכה. יהיה מוזר לשיר שני המנונים, זה בטוח...

Long live our noble queen! :aaa12:

15. Claret&Blue Member

England all the way.