עוד 2: כושי אחד בא לאבא שלו ושואל אותו : "אבא אפשר לשחק לך בזין?" אז האבא אומר לו : "כן רק אל תתרחק..." נשמע יותר טוב באנגלית... נאצי אחד בא לילד בשואה ושואל אותו: "תגיד אתה יהודי?" אז הילד עונה לו: "לא, אני השריף".
חח ליהי אבל זה לא בטוח, בחלק מהמקומות זה נרשם כשער עצמי של לדלי קינג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx ... שיהיה לבן-חיים המונגולאיד בהצלחה באנגליה. יאללה חזרה לבדיחות החולניות!
בזמן שאבא שלי עבד בתור פתולוג (אצלנו יש מלצרות לסטודנטים עניים... ברוסיה זה מגוון) היו להם כמה מתיחות יפות... הם היו לוקחים גופות שנתרמו למדע ומנתחים אותן (פתולוג שם זה תפקיד יותר רחב מכאן. יותר גופות יותר עניין) עד לחלקים הכי קטנים. אז היה איזה מקרה שאבא שלי ועוד 2 חברים שלו מילאו כל מיני גזים בריאות של גופות שהבנות נתחו אז הכל היה מתפוץ עליהן. גם למלא את המקרר ביותר מדי גופות עד התפוצצות בזמן הפתיחה זה לא מקרה חריג. ארתור, הבין איך הוא יצא כזה...
דבר הוועדה הרוחנית: לא ראוי לצחוק על ערפאת בטרם תתקבלנה תוצאות ספירת הדם על הידיים שלו. ( מתוך מדור אפעס, עיתון הארץ )
באופן אישי לא צחקתי. כשזורקים סתם בדיחות שואה זה משעשע פה זה אישי, גם בשואה היו צוחקים על המצב העגום שלהם. במקרה הזה (גם אם בדוי) זה די מקומם.