אוף כמה אנשים פה הורסים בדיחות... מה צפו הילדים בגטו- רכבת ההפתעות מה צפו הצעירים- עניין של זמן מה צפו המבוגרים- זהו זה (הרעיון הוא להתאים את התכנית לגיל של הצופים ולא סתם לזרוק)
נביא אותה בתינוקות: מה זה 30 ס"מ וקשה בבוקר? מוות בעריסה מה זה ורוד ואח"כ כחול? תינוק בשקית ניילון מה זה קטן, שחור ודופק על זכוכית? תינוק בתנור מה זה קטן, אדום וזרוק בפינה? תינוק ששיחק עם סכין גילוח
היטלר עומד ליד בור ענק שחפשרו כמה יהודים, מסדר אותם בשורה ועובר אחד אחד. "תתכופף ב-90 מעלות!" היהודי מתקופף, היטלר זורק אותו למטה ועובר לבא. "תרים יד אחת ותקפל את רגל ימין!" היהודי עושה כמ ושהוא אמר, היטלר זורק אותו וממשיך. "תסתובב ותתקפל לכדור!" היהודי מתקפל והיטלר זורק אותו למטה. מגיע שליח שנותן להיטלר מכשיר קשר. במכשיר קשר נשמע קולו המבוהל של אייכמן הממלמל שטויות... היטלר: "אייכמן, כמה פעמים אמרתי לך, אף פעם אל תפריע לי באמצע הטטריס!" ארתור, צחוקים עם הנאצים האלה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/haha.Xxx
גם אני יוסיף כמה בדיחות: איך קראו להיפרנטו בזמן השואה? היפרגטו :aaarofl: , איזה ספר כתבה רונה רמון? המפוזר מכפר אזר :aaa021: , ילד בשדרות מבקש מאביו"אבא תיקנה לי טילון" עונה לו האב:"למה לך טילון,תיכף מגיעה טיל :aaarofl: , חחחחחחחחחחחחחחח..........אני יודע שאני גדול
גדול.... דביל... מה ההבדל.... תקרא קצת לפני שאתה מפרסם. טיפ כללי ממישהו שבילה בפורום יום או יומיים. ארתור, אין כמו ניוביז
שני אוטובוסים ירדו לאילת. אוטובוס של חמות ובשני אוטובוס של כלות. כשהאוטובוס של הכלות מגיע לאילת מודיעים להם שהאוטובוס של החמות התהפך וכולן מתו. כל הכלות שמחות חוץ מכלה אחת שבוכה. שואלים אותה מדוע היא בוכה. עונה הכלה: "חמותי פספסה את האוטובוס."
איש אחד מגיע לגמר של גביע חשוב מאוד (לא משנה באיזה ענף ספורט), ומגלה שהמקום שלו נמצא בקצה האיצטדיון... הוא רואה כיסא פנוי במקום הכי טוב באיצטדיון, ומחליט לנסות להתיישב שם. הוא הולך ושואל את האיש שיושב בכיסא ליד "סליחה, הכיסא הזה תפוס?" האיש עונה לו: "לא" -"מי יכול לוותר על משחק הגמר?" -"למעשה, הייתי אמור לבוא עם אישתי, אבל היא נפטרה" - "מצטער... אבל לא יכולת להזמין מישהו אחר שיבוא לשבת איתך?" -"לא... הם כולם בהלוויה" מורה הטילה על תלמידיה משימה: לבוא לכיתה עם סיפור משפחתי שיש בו מוסר השכל. "המשפחה שלי מגדלת תרנגולות ומוכרת ביצים בשוק", סיפר דורון. "פעם אחת נסענו לשוק ובדרך הבל התהפך וכל הביצים נשברו". "ומה מוסר ההשכל?" שאלה המורה, "לעולם אל תשים את כל הביצים בסל אחד", אמר דורון. המורה היתה מאוד מרוצה, וביקשה ממיכל לספר את הסיפור שלה. "גם אנחנו מגדלים תרנגולות", סיפרה מיכל. "ונוסעים למכור אותם בשוק העופות. פעם בקעו מעשר ביצים רק שמונה אפרוחים, ואבא אמר שמוסר ההשכל הוא שאסור לספור את התרנגולות לפני שהם בקעו". "נהדר", התמוגגה ופנתה אל ולאד. "אבא שלי סיפר דווקא על דודתי רותי", הוא אומר, "היא היתה מהנדסת מוטסת במלחמת המפרץ. ויום אחד הופל המטוס שלה. היא ידעה שהיא עומדת לצנוח בשטח אויב וכל מה שהיה לה זה בקבוק ויסקי, עוזי מקוצר ומצ'טה. בדרך לקרקע היא שתתה את כל הוויסקי, כדי שלא ישבר בנחיתה, היא צנחה הישר לתוך מחנה אויב ששהו בו 100 חיילים. 70 היא הרגה עם העוזי, 20 עם המצ'טה ולעוד עשרה היא שברה את המפרקת בידיים". "זוועה", צעקה המורה ,"על איזה מוסר השכל אבא שלך חשב שהוא סיפר לך את זה?". "להתרחק מדודה רותי כשהיא שיכורה".
אפו, חיפשתי (ובאמת שחיפשתי!) ולא מצאתי את הבדיחה הזאת בדיון הזה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dunno.Xxx כמובן שאני אתן עוד בדיחה או שתיים: חייל אחד בשטחים רואה ילדה בת 5 בוכה בכי תמרורים. הוא ניגש אליה ושואל אותה: "מה קרה?" הילדה עונה "אמא שלי מתה..." החייל "וזה הכל?" הילדה "וגם אבא שלי מת..." - "זהו?" - "וכל שאר המשפחה שלי מתה..." אז החייל מפשיל את מכנסיו ואומר לילדה "זה פשוט לא היום שלך, הא?" איזה שירים שרו בשואה? (יש די הרבה "תשובות" לשאלה הזאת, אבל אני זוכר רק אחת, ובכל מקרה היא האהובה עליי) - "עוד נראה, עוד נראה, כמה טוב יהיה..."
ואללה.. אני זוכר את עצמי קורא את זה... לא יודע עם זה הומור שחור אבל לנדאו התפטר אתמול אחרי שהיה כתוב בעיתון שהפועל לא מתכננים שינויים עד דצמבר.. ובדיחה שקיבלתי באימייל: שאלה: מה ההבדל בין מייקל ג'קסון לשקית פלסטיק? תשובה: האחד עשוי מפלסטיק ומסוכן לשימוש של ילדים... והשני זו שקית פלסטיק...