הומור שחור

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ראול, ‏17/10/04.

1. shmulikwe Member

קצת גזענות נוסח ארצישראל:
    מה ההבדל בין שקית חרא לתימני? השקית! :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    וזה עובד גם על העקרון שפה זה בדיחות שחרות.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/04
  2. ליהי Member

עכשיו נזכרתי במשהו שיושב לי בראש ופעם בכמה זמן אני משתמשת בו בשביל להדגיש שאין בנאדם יותר מטומטם מאבי כהן בעולם הזה (אולי חוץ מתמיר כהן)
    אחרי המוות של רובי שפירא ז"ל
    כשהפועל חיפה הסתבכה בתחתית וירדה ליגה
    אז הליצן האידיוט התארח אצל לחנה ובחוסר טאקט מדהים ניסה להסביר מה קרה לקבוצה:
    "אני לא יודע להסביר את זה... משהו מת בקבוצה הזאת, זה לא משהו שאני יכול להצביע עליו.. משהו כאילו מת שם"

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

3. Joel Gion Member

אני יותר גרוע....סתכלו מה חבר שלי מחדרה(אני עברתי משם לבאר שבע לפני חודשיים)כתב לי באייסיקיו(כמו שתראו מייד הוא לא אחד שמקפיד על פיסוק):
    אל תשאל מאור עשה עגיל בטאטו קיצור ההיא שעובדת שם כיתה י"א דיברנו איתה שעה וזה מה זה צחוקים וגם ההוא שעשה למאור תעגיל דיברנו איתו על קעקועים אם זה כואב וזה וכמה הוא עשה בחיים וזה .אחרי שבוע שתיהם מתו בתאונת אופנוע.יום שבת.
    ואני בתגובה:בכיף שיהיה להם....
    הוא:יבן זונה תקבל שיתוק יחרא זר
    אני:מה אתה רציני?חשבתי אתה צוחק.יו איזה באסה,מצטער.

להגנתי ניתן לטעון שהחבר ידוע בתור זיין שכל,אז חשבתי שהוא צוחק.נגדי אפשר להגיד שאני חרא של בן אדם.אלוהים,סלח לי בבקשה...

4. ליהי Member

זה הרג אותי:

I need some advice on what could be a life changing decision.

I've suspected for some time now that my boyfriend has been having an affair. The usual signs. Phone rings, I answer, someone hangs up. He started going out 'with the lads' a lot recently although when I ask which lads it is always "Just some friends from work, you don't know them". I always look out for his taxi coming home but he always walks down the drive although I can hear a car setting off. As if he has got out of the car round the corner. Why? Is it not a taxi?

I once picked his mobile up just to see what time it was and he went beserk and screamed that I should never touch his phone again and why was I checking up on him.

Anyway, I have never approached the subject with my b/f. I think deep down I just didn't want to know the truth but last night he went out again and I decided to check on him. I decided I was going to hide behind my car which would give me a veiw of the whole street so I could see which car he gets out of. It was whilst crouched behind my car that I noticed rust around my rear wheel arch.

So, everyone, do you think I should I take it into a body repair shop or should I buy some stuff from Halfords and try to repair it myself?

ולניצן היקר: -למה ?- כי ככה היה בא לי באותו הרגע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/gives.Xxx

5. ofer16 Member

חחחחחחחחחחח בדיחה נחמדה.

6. ראול Member

גאוניייhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

ארתור, מנגב .

7. ראול Member

עכשיו אסף הראל סיים את תכניתו באחת הסיומות הגדולות שהיו בטלויזיה הישראלית. התכנית אשר הוקדשה לרצח רבין הסתיימה ב-" מחר לא נהייה כאן, אנחנו בעצרת. תבואו, יהיו כוסיות".

גאון. פשוט גאון.

ארתור, לא איבד תקווה.

8. ג'רי בית הלוי Member

הראל נהיה מרגע לדודלי גרסת אקזיט למבוגרים. חוץ מפרובוקציות זולות אין לבן אדם הזה כלום.

9. Apu Member

זהו, לא יהיה מי שיוריד אותו :)

10. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אפילו לא הפרובוקציות.
    הבן אדם מנסה לייצר פרובוקציות בכוונה כדי שידברו עליו או שיכתבו עליו בעיתון, הוא לא עושה את זה בשביל הבידור או כדי לפרוץ גבולות.
    כל התכנית שלו נסובה סביב הניסיון לקבל עוד מכתב למערכת.

11. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא אומר בדיוק מה שהאנשים אוהבים לשמוע. הבעיה שכולם פה בארץ הזאת צבועים.

12. Apu Member

צריך להביא לפה את הכותבים שלו,
    הם ישתלבו נהדר בטופיק הזה

13. Julian Joachim Member

אחת ההודעות הכי נכונות בהסטוריה של האינטרנט.

14. Barcik Member

הבעייה שכולם בארץ הזה מעריכים אותה כגרועה הרבה הרבה יותר ממה שהיא באמת (וכמובן אשמה התקשורת).

15. Apu Member

אתה מאשים אותם?
    תראה כמה מבעיות יש לנו