יש כמה... אייל ברקוביץ'.....זה הראשון שהייתי מחזיר...וגם את חיים רביבו.... אלה מהישראלים... מהזרים הייתי מחזיר את מיכאל אניציץ'..שלא הספקנו בכלל להנות ממנו כל פעם הוא נתן לנו ניצוצות של אור...ואז ישר גיא לוי זרק אותו מסיבות לא מובנות.... וגם את גוראן מילנקו בימים היפים של האליפות של הקבוצה האוהדה עליי הפועל חיפה..
ללא ספק האחד והיחיד- סרגיי טרטיאק איפה עוד תמצאו שחקן כזה? שקט שעושה תמיד את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר. נהפך לאחד הסמלים הגדולים ביותר של בית"ר, ועד היום מורגש החסרון שלו במרכז הגנה. בית"ר ירושלים מחפשץ למחליף אבל זה לא נראה אפשרי, טרטיאק הפגין שקן ורוגע על הגנה שהייתה אחד הסיבות לשני אליפויות רצופות של בית"ר..
פיימן מסכים איתך בין השחקנים היותר חשובים של בית"ר הזכרתי היה את טרטיאק שמרוב שהיה שקט שכחתי אותו... בין הבלמים הזרים היותר טובים שהיו לנו פה בארץ... עד שהיתה לו עונה אחת שהיה זקן כבר וכולם סיבבו אותו
בקשר לברקו אפשר לומר שהוא לא בקטגורייה הוא עדיין משחק ואנחנו עדיין רואים אותו כנ"ל לגבי רביבו בקשר לשמות שהוזכרו,טרטיאק אכן היה בלם שעה הרבה עבודה בהגנה של ביתר וגם פולוקארוב המכבי תל אביב של תחילת שנות ה90 עם מישהו זוכר יכלל בקטגורייה זאת קודריצקי ללא ספר היא שחקן מצויין שהחזיק את בני יהודה לבד כמעט והוא באמת חבר בעיקר בגלל הטרגדייה שבסיפורו
אני הייתי מחזיר מלמיליאן כי הוא אחד הישראלים עם הכי הרבה כישרון, והוא אפילו עדיין בכושר והוא משחק בסתם טורנירים ורץ כל הזמן
אני הייתי מחזיר את שלום תקווה של לפני כמה שנים... תענוג איך הכישרון שלו השתלב עם הניסיון ותרם להפועל... גם את אובארוב הייתי רוצה לראות שוב משחק ומראה לכולם מה זה שוער שחלוץ מפחד להגיע מולו... את הצמד פישונט את שאלוי בשיאם בהחלט היה נחמד לראות שוב על מגרשינו... וכדי שאף קבוצה לא תקופח, השלישייה של רביבו- ברקוביץ'- קנדאורוב גם כן חסרה... ולאוהדי ב"ש בפורום- פתאום נזכרתי בויקטור מורוז... שכשהיה בשיאו בב"ש היה שחקן ענק... עד שבא למכבי והתקלקל...
בעקרון יש לי שתי תשובות: האחת: להחזיר את אבי נימני לכושר (על משקל של להחזיר לארץמפציעהפרישה). כולנו יודעים שאבי מוסיף המון לכדורגל הישראלי, ובאמת כיף לראות את הכדורגל שלו. השניה: להחזיר את סבסטיאן סימרוטיץ' לארץ, אין אפילו מילים בפי, כולם יודעים למה.
את אבי רן ז"ל... ללא ספק שוער שיכל להיות שוער של קבוצות גדולות באירופה אבל יותר מכל, יחסר לי אבי רן מכיוון שאין עכשיו מודל לחיקוי לשוער, אין בנאדם שיכול לגרום לילדים בני 9(כאילו בן כמה אני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx) לזנק בלי פשרות על אספלט... וחסר לי כאובד הפועל פ"ת, את ראש הזהב.... נחום סטלמך ז"ל, כמאמן, וכשחקן עבר מדהים...