אין היום שום קבוצה בעולם איפה שלא מדליפים. אברה יכול להגיד מה שהוא רוצה, אבל אני לא טיפש כדי להבין שזו לא הפעם הראשונה שמשהו קורה בשנים האחרונות בטריקולור. מה שאברה עשה לא יגרום לשקט אלא ליותר בעיות, לך תדעו אולי הוא המדליף כי התקפה זו ההגנה הכי טובה... לדעתי הארוע הזה כנראה אומר שיש רק מלחמה רצינית בין כמה שחקנים. זה כבר לא שחקנים נגד המאמן אלא גם שחקנים נגד שחקנים. טוב יעשה אם בלאן ינקה את הנבחרת וישאיר אולי כמה שחקנים עם שמות בבית. מישהו עוד זוכר שסיידורף כבר שנים לא זומן לנבחרת הולנד? הבחור היה כנראה בעיה מבחינה חברתית וכבר שנים שהוא נשאר בבית. הגיע הזמן שהצרפתים גם יתחילו לנקות את הבית שלהם...
אני לא אופתע אם המדליף שאותו אברה הזכיר הוא גאלאס, אחד השחקנים עם האישיות המגעילה באירופה, בכל מקום שבו הוא נמצא הוא מסתכסך עם מישהו אחר.
שמע אדם, זה יכול להיות גם המעסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx העובדה שדומנק עכשיו מנסה לגמד את הארוע עושה את הפרשה הזאת לעוד יותר עגומה. דומנק אמר הבוקר לעיני מצלמות הטלוויזיה הצרפתית את הדברים הבאים: "לא היה לנו שום עימות. אנשים לא יכולים לתאר לעצמם עד כמה הלחץ בנבחרת גבוה, מאמן אומר לפעמים משהו לשחקן וזה מוביל לעצבנות." המאמן הודה שהוא רצה שאנלקה יתנצל, אבל השחקן לא רצה לעשות זאת. דומנק מסכים עכשיו שאנלקה נשלח הביתה. מה שלא ברור לי: 1) אם אנלקה לא הגזים למה הוא נשלח הביתה? 2) אם לא קרו דברים מיוחדים למה אנלקה צריך להתנצל? 3) לפי הכתבה בהולנדית אני מרגיש כאילו לא דומנק שלח את השחקן הביתה בקיצור, הבלאגן חוגג בטריקולור...
יכול להיות שאנלקה הגזים בזה שהוא לא הגיע לאימון ולכן נשלח הביתה, גם אפשרות. אם הם התווכחו אז דומאנק כמו כל מאמן היה מצפה שאנקלה יתנצל, ולא משנה עד כמה גס וחמור היה האירוע. הבלאגן בהחלט חוגג, אני מנסה עכשיו לחשוב על אם צרפת עולה בטעות לשלב הבא מה יקרה אז? הרי המוראל של כל השחקן ברצפה וכל שחקן כבר רוצה לחזור הביתה ולצאת לחופשת הקיץ, לך תדע ואולי יהיו כאלו שלא יעלו כדי לנצח את דרא"פ כדי שחלילה צרפת לא תעלה שלב ותפגוש את ארגנטינה שתיתן לה בראש, לא ראיתי הרבה זמן נבחרת שמורכבת משחקנים כ"כ פרזיטים ועם אגו מנופח יותר מחשבון הבנק שלהם. המאמן של אברה זה פרגוסון, של אנלקה ומאלודה אנצ'לוטי, של ריברי ואן-חאל ושל גאלאס וסאניה ארסן ונגר, נראה לך שהם היו מעזים לעשות משהו כזה למאמנים שלהם בקבוצות, הם מנצלים את העובדה שדומאנק ליצן וחוגגים עליו.
מסכים אדם. החבר'ה האלה מעולם לא היו מתנהגים כך אל המאמנים שציינת למרות שאנלקה כבר שיחק ב'עשרות' קבוצות. הוא כנראה מסרב להתבגר וחושב שבגלל שהוא מרוויח מיליונים שכולם צריכים להשמע לו. אני בהחלט חושב שביותר מדי מקרים שחקנים מעדיפים את הכסף של המועדון מאשר הדגל של המדינה שלך. אני לא מבין למה אתה צריך לקבל כסף בשביל לשחק בנבחרת? החוויה של לזכות בתואר בשביל המדינה שלך לא מספיקה? אין לי מושג מה יקרה במחזור האחרון, אבל קשה לי להאמין שצרפת מנצחת בכל מחיר את דרא"פ. הטריקולור משחקים נגד המארחת שלבטח עוד רוצה לתת מאבק כי אולי אורוגוואי ומכסיקו רוצות לשחק בשביל למנוע מעצמן שמינית גמר נגד ארגנטינה. קשה לי להאמין שלאור היכולת של הצרפתים אנחנו עוד נראה סנסציה, אבל היות שאני לא ממש סובל את מרדונה יהיה נחמד אם צרפת תשחק מול ארגנטינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
יותר גרוע מזה, השחקנים עזבו היום את האימון עלו לאוטובוס ולא חזרו להתאמן...כבר הרבה שנים שאני לא זוכר בעיות כאלו בנבחרת. אפשר להיות רגועים כי דרא"פ לא תפסיד נגד נבחרת שיותר עסוקה בסכסוכים מאשר בניסיון לעשות עוד משהו בטורניר. אני רק יכול לתאר לעצמי איך בצרפת האוהדים כועסים.
הנה הקטע,אברה רב עם מאמן הכושר שסטר לו ודומנאק מפריד,מטורף לגמרי מה שקורה שם http://www.youtube.com/watch?v=qTjEQrge98g&feature=youtu.be
יש שם כנראה יותר מדי דברים מסריחים ביחד וזו התוצאה, אני לא זוכר כזה בלאגן בנבחרת אירופאית בכירה בזמן טורניר וסביר להניח שלכל צד(התאחדות,מאמן,צוות מקצועי,שחקנים)יש חלק במצב הזה.
טוב כנראה שצרפת מופיע לה פעם בשמונה שנים. 98-גביע 2002-הדחה מבזה בבתים 2006-גמר 2010-בדרך להדחה מבזה בבתים, בלי לדבר על הגועל נפש החברתי הזה. פשוט בושה. אין איש כמו זידאן שייאחד את כולם, כל אחד שם חושב שהוא מלך העולם. מה זה לשבות כי העיפו את אנלקה? איזו חוסר מקצועיות. פשוט גועל נפש של נבחרת
וואו איזה בושות, איזה שחקנים מגעילים. המאמן הבא צריך לזרוק את כולם מהנבחרת, לנקות אורוות. מאחל להם שייקחו את הקרקס העלוב שלהם הביתה כמה שיותר מהר.
ומי לדעתכם התפוז הרקוב בסיפור?! מי זה שהכי הכניס אנרגיות שליליות לקבוצה?! (שימו לב שאנלקה הוא תוצאה ולא גורם!)
אני מקווה מאוד שכאשר בלאן יתחיל לעבוד הוא יעיף לצמיתות את גועל הנפש הגדול שנמצא בנבחרת, שחקנים כמו אברה, גאלאס, אנלקה וריברי צריכים לעוף לעזאזל ולא משנה כמה הם גדולים בקבוצות שלהם, הרביעיה הזאת הייתה צריכה להיות ההבדל ובמקום זה הם רבו למי יש יותר גדול, חבורה של אפסים. אברה משחק כמו מקצוען 50 משחקים בעונה במנצ'סטר יונייטד אבל שהוא מגיע לצרפת הוא נראה כמו הצרות שלו. ריברי זה גרסה אפורה של זידאן, יאללה הביתה. גאלאס הוא סרטן במרקם החברתי וגם בלם חלש, יאללה הביתה. ואנלקה עוד חמור עם אגו יותר גדול משכל, הוא כבר בבית. אני מאמין שבלאן שהיה שחקן בנבחרת המצליחה של סוף העשור הקודם ידע למצוא את הנוסחה המצליחה בפן החברתי ולהעיף את כל גורמי הבעיות, אני מנסה לחשוב מה שחקני הסגל של מונדיאל 98' אומרים לעצמם שהם רואים את הפרזיטים האלו מבזים את הסגל של נבחרת צרפת.
אני לא יודע על סמך מה אתם מאשימים רק את השחקנים בסיפור? עצם זה שהשחקנים ללא יוצא מן הכלל עמדו אחרי אחד משלהם מראה שלפחות גוף אחד בנבחרת הזו הוא גוף חזק ומאוחד. ההתאחדות הצרפתית ולאורך שנים ידועה בסיפורים לא מחמיאים, על דומנאק באמת שכל מילה מיותרת ואם קרה פיצוץ עם מאמן הכושר אז זה מתחבר לעניין הצוות המקצועי שדומנאק אחראי עליו. פיצוץ כזה זה הרבה מעבר ליכולת מקצועית טובה או חלשה של שחקנים,הרבה מעבר.