הימור על הטבלה של סיום עונת 2007/08

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י קינג לדלי, ‏26/7/07.

1. Pipe Member

נאני(מגיע כגיבוי לגיגסי) אנדרסון, און הרגריבס(הוא וקאריק זה מרכז המגרש ה"עתידי" שלנו) וקרלוס טבז. לעומת... אדוארדו ולוקאס פאביאנסקי.
    אם מנצ'סטר יונייטד לא עשתה רענון בסגל, אז התוקף של ארסנל בכלל פג מזמן.
    שני שחקני ברמה עולמית, ועוד שניים מהכשרונות הגדולים בעולם. אם זו לא ההגדרה של רענון..

2. avdz7 Member

1. צ'לסי
    2. מנצ'סטר יונייטד
    3. ליברפול
    4. ארסנל
    5. טוטנהאם
    6. פורטסמות'
    7. אברטון
    8. ווסטהאם
    9. ניוקאסל
    10. אסטון וילה
    11. בלקבורן
    12. בולטון
    13. רדינג
    14. מילדסברו
    15. מנצ'סטר סיטי
    16. ברמינגהם
    17. סנדרלנד
    18. פולהאם
    19. וויגאן
    20. דרבי

3. Tony Adams Member

רענון זה גם להחליף שחקנים. לא רק להוסיף. מנצ'סטר לדעתי תחזור בעונה הבאה (לא הקרובה) שוב להתמודד על האליפות, אבל השנה זה לא יקרה. היא לא ריעננה. היא הוסיפה.
    ולא כל קבוצה צריכה לרענן. ארסנל לא היתה צריכה. ארסנל צריכה להמשיך את מה שהיא התחילה בשנה שעברה ולפני שנתיים. וכן, שחקנין משמועתיים התחלפו. הנרי. פרדי. בכל מקרה, אתמול זה היה נראה מצוין. עדין המון, אבל המון, החמצות., אבל זה היה מצוין.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אבל את מי אתה היית מחליף? מה שמשתמע מדבריך הוא שהיינו צריכים למכור שחקנים ותיקים-את מי? גיגס וסקולס, מעבר לכך שהם אינם מעוניינים לעזוב ואני גם לא רואה קבוצה מספיק גדולה שתתעניין בהם, הם היו שניים מהמצטיינים של העונה שעברה ואני לא רואה סיבה למכור אותם. רונאלדו, ריו, וידיץ', קאריק ורוני כמובן שלא יימכרו, אברה ופלטצ'ר הרוויחו ביושר את מקומם הגבוה ברוטציה, וואן דר סאר-עדיף ליהנות שנה נוספת מהניסיון האין-סופי שלו מאשר לקפוץ למים העמוקים עם קוזצ'אק (פוסטר פצוע עד מרץ).

5. idansh Member

1.ליברפול.
    2.מנצ'סטר יונייטד.
    3.צ'לסי.
    4.ניוקאסל.
    5.ארסנל.
    6.טוטנהאם הוטספר.
    7.וילה.
    8.סיטי.
    9.אברטון.
    10.ווסט האם.
    11.בלקבורן.
    12.פורטסמות'.
    13.מידלסברו.
    14.סנדרלנד.
    15.ברמינגהאם.
    16.בולטון.
    17.פולהאם.
    18.רדינג.
    19.וויגאן.
    20.דרבי.

6. Pipe Member

בולשיט.
    צמד הבלמים(ריו ווידיץ') מהטובים באירופה,אחד המגנים השמאליים האיכותיים בעולם,הקפטן בצד ימין,
    הקיצוני הימני הטוב בעולם, קאריק הנפלא באמצע ורוני בחוד. למה שלעזעזל נרצה להחליף אותם?
    לא מחליפים שחקנים רק כי "צריך רענון" מחליפים שחקנים לפי יכולת מקצועית ולפי הצורך.

את סקולסי וגיגסי נצטרך להחליף עוד שנתיים שלוש, לכן הובאו נאני והרגריבס. הראשון עוד צריך ללמוד הרבה, ולכן הובא "מראש", בעוד שהשני כבר השנה יהפוך לשחקן לגיטימי בהרכב.
    היה צורך בחלוץ לצד רוני, לשם כך יגיע(כנראה) טבז. סוף סיפור.

ומה יהיה ההבדל בין מנצ'סטר יונייטד של השנה לזו של שנה הבאה? אף אחד לא באמת יכול לדעת, אבל אם נסתכל על הסגל הנוכחי, העמדה היחידה שעשויה להביא לרכש וגם זה בספק רב, היא זו של המגן הימני.

מצא את ההבדלים:
    צ'לס 2006-פיטר צ'ך, פאולו פריירה, טרי, קרבליו,קול, אסיין,למפארד,מיקל,באלאק,שבה,דרוגבה.

צ'לסי 2007-פיטר צ'ך, דני אלבס(נניח..), טרי, קרבליו, קול, אסיין, למפארד, מיקל, ג'ו קול(מאלודה),שבה(מאלודה) דרוגבה.
    הם לא החליפו ולא שינו בצורה משמעותית את ההרכב, ורוב ההחתמות שלהם נועדו לגבות את הסגל, פרט לזו של מאלודה.(בן חיים+אלכס גיבוים, פיזארו גיבוי כמו גם סידוול) אז מה נותן להם את היתרון העצום על פנינו? אתה מדבר באוויר.

ורענון שמענון, דווקא ארסנל היא הקבוצה היחידה מבין הטופ 4 שלא חיזקה את עצמה איפה שהיא הייתה צריכה(קיצוני), בניגוד ליריבותיה.

7. ManUtd Fan Member

Cadel Evans

טעות קטנה בידך, הארגריבס הוא קשר אחורי הורס, להבדיל מסקולס שהוא קשר 50/50. המחליף שהביאו לסקולס על מנת שיירש אותו בעתיד הוא אנדרסון.

8. Pipe Member

ליתר דיוק קאריק הובא להחליף את סקולס, הם שחקנים הרבה יותר דומים.
    הרגריבס, אם נסתכל על זה מזוית של "בא להחליף מישהו", אז הוא בא להחליף את קינו, שכן מאז עזיבתו לא היה לנו שחקן כזה בסגל.

9. George Best Member

אמת שון.

ג'ילברטו,
    הרבה זמן שלא הבנתי הודעה ככה,
    אתה רוצה להגיד לי שיונייטד תהפוך לחזקה יותר אם תשחרר כמה שחקנים?
    ולמה שנשחרר את סמית' והיינצה כל עוד אין מחליפים ראויים?
    אתה רוצה שנשחרר את סמית' כל עוד טבז לא מגיע ואז יש לנו 3 חלוצים נורמאליים בסגל?(רוני, סאהה, רוסי)?
    שטויות.דווקא יונייטד עשתה את הריענון הרציני ביותר, הגיע קשר אחורי מהטובים ביותר, ועוד שני ילדים עם עתיד ענק שיכנסו לנעליים(העצומות) של סקולסי וגיגסי בעוד כמה שנים.
    ארסנל לא הייתה צריכה רענון?אבואה בצד ימין של הקישור זה בסדר?מי הקשר השמאלי שלכם?חלב?

"בכל מקרה, אתמול זה היה נראה מצוין. עדין המון, אבל המון, החמצות., אבל זה היה מצוין."
    וואו, באמת כל הכבוד, משחק ידידות מול קבוצה בהרכב שני מחוזק, לעיני הקהל הביתי במגרש הביתי, כן, אין ספק, זה מציב אותכם כקבוצה הטובה בתבל.
    תפסיקו להתלהב ממשחקי אימון.

נערך לאחרונה ב: ‏30/7/07
  10. Tony Adams Member

אולי באמת לא ניסחתי את עצמי נכון. עם הזמן תבין למה אני מתכוון. אולי אני טועה, אבל זאת ההרגשה שלי.
    כן. צריך להתלהב. ביחס למשחק אימון כשעדין השחקנים לא בכושר, ושעדין עזיבת הנרי לא התעכלה, ארסנל שיחקה מצוין.

11. Bridge Member

ומול קבוצה שרק התחילה את מסע ההכנות שלה ושיחקה עם הרבה מחליפים. וזה כבר משחק רביעי/חמישי של ארסנל, שבועיים לפני תחילת העונה, הם לא ממש לא בכושר. ועזיבת הנרי הייתה לפני הרבה זמן, אני בטוח שהיא התעכלה.,

12. Pipe Member

אם עדין לא אמרת מהי בדיוק ההרגשה שלך, איך אמורים לכאורה להבין אותה?

ומה משותף למשפטים הבאים(נגמרה לי הסלבנות אחרי עמוד אחד אז הפסקתי, אני משוכנע שאם הייתי ממשיך לחפש הייתי מוצא עוד כמה):
    Sabonis
    Rudess
    ו...כולם ביחד! הם נאמרו אחרי המשחק שלכם מול זלצבורג.
    אז כשאתם לא מנצחים ומשחקים כמו הפועל רמת גן, למשחקי אימון אין משמעות,הם "רק משחקי אימון", וכמובן שאתם ממהרים להזכיר את העבודה ששיחקתם בחצי הרכב מול קבוצה שכבר התחילה לשחק.

אבל כשמנצחים, פתאום משחקי אימון הם מדד,צריך להסיק מהם עובדות ולהתלהב ופתאום העובדה שהיריב שיחק בהרכב משני ובקושי שיחק משחקים עד עכשיו לא כל כך משנה, הרי זה לא ארסנל בחצי הרכב, אלא היריב ברבע הרכב, אז למי אכפת..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/07
  13. Tony Adams Member

פשוט מאוד:
    משחק מול זלצבורג מקבל הרבה פחות משמעות, וגם השחקנים וגם האוהדים מתייחסים אליו בזלזול יסחית למשחק מול אינטר, בטח באיצטדיון האמרויות מול הקהל הביתי.

14. ERIC_CANTONA Member

Cadel Evans

אתה צודק במאה חוז בקשר למשחקי ידידות.

אין לי מושג למה ואיך, אף פעם לא זכור לי שהיו כ"כ הרבה שידורים של משחקי ידידות.

זה פשוט טירוף, אני זוכר ששנה שעברה שודרו כמה משחקים שלנו נגד אייאקס וסלטיק אם אני לא טועה, ואולי שידרו עוד כמה אני לא ממש זוכר. אבל היום בגלל כל הערוצים החדשים האלה משודרים בשבוע 5-10 משחקי ידידות, ואנשים מתייחסים לזה בהתאם. אם ספורט 5 וצ'רלטון מתייחסות למשחקים האלה ברצינות, אז למה שהצופים לא?

התקשורת הישראלית מפרסמת כל דקה ודקה שבניון או בן חיים שיחקו במשחק ידידות. והיא נותנת לזה חשיבות כאילו זה משחק ליגה. אני כבר שמעתי מלא מעט אנשים שבן חיים יותר טוב מקראבליו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx או שבניון הולך להיות שחקן מפתח בליברפול, וכל זה בגלל שהם משחקים 60-90 דקות במשחק אימון!

המשחקי ידידות האלה הם אוברייטד מטורף ואסור לקבוע כלום לפי המשחקים האלה.

15. King Kenny Member

אני למזלי לא פגשתי באנשים שחושבים שבן חיים יותר טוב מקראבליו, אבל לצערי כן פגשתי אנשים שחושבים שבניון יהיה שחקן מפתח בליברפול. מה שעוד נורא בזה, שלא חשוב כמה טיעונים מוצלחים תציג בפניהם למה זה לא נכון, הם לא ישתכנעו וימשיכו לחשוב ככה.
    מה שהתקשורת הישראלית גורמת לאנשים חסרי כל הבנה בכדורגל לחשוב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/7/07