מה יהיה שי (או יותר נכון - ירוק בנשמתי)? "דרך טובה להפסיד"? אתה זוכר את התגובות שלפני המשחק, שאפשר לעשות את זה, ואחרי ההפסד פתאום אתם מזכירים שהיא סגנית אלופת אירופה? בחיאת רבאק, לא נמאס לכם? בקפריסין אפילו לא הייתם קרובים לנצח (ואל תדברו על הפנדל המכוער של רוסו העוד יותר מכוער), לברקוזן הייתה אפורה אבל ניצחה בקלות. בגרמניה היא בכלל במחצית השניה עשתה לכם בית ספר.
על תבלבל תשכל וידוקה, תתעסק בעניינים שלך... חיפה שיחקה מצויין במשחק השני של חיפה נגד לברקוזן והתוצאה מאכזבת, אבל בהחלט לא רעה.
אילן אתה די טועה קבוצה כן יכולה להוריד ניקוד נקודה אחת על הפסד 2 על ניצחון...אני מניח שאין תיקו באירופה? אבל שיהיה בכל מקרה אם קבוצה מפסידה היא לא ממש עוזרת כי כל הנקודות שנצברות מחולקות במס' הקבוצות ככה שאם קהבוצה אחת מפסידה אז מאבדים עליה נקודות
מה הקשר לרוסו , ז'אנו בעט את הפנדל. או שאתה בכוונה מזכיר את גמר הגביע??[/quote] לא קשור גמר הגביע (אבל טוב שהזכרת) - רוסו המלוכלך, המטונף והמשומן נפל כאילו ירו בו בתוך הרחבה לאחר שלא הייתה שום עבירה... שחקן מגעיל ורשע... אה ודרך אגב - מזל טוב למכבי חיפה, שהצליחה לשחק משחק אחד בליגת האלופות ללא טעות שופט לטובתה (השער של קטן מנבדל באולד-טראפורד, הפנדל שלא היה של באדיר, הפנדל שלא היה של רוסו ה-ב.ז והשער של חיפה בשטורם גראץ, שהביא עלינו את כל הקללה הזאת)!
וידוקקי, גם על חיפה היו הרבה, הרבה, הרבה מאוד טעויות שיפוט... אפילו יותר מזה- הגול השני של לברקוזן במשחק הראשון הוא כאשר חיפה יצאה למתפרצת ושופט פגע בכדור, והפקיע למהלך המשחק- הרס את המתפרצת, ועשה מתפרצת ללברקוזן שהובילה לגול... ככה שעל תדבר על טעויות שיפוט. או למשל, האדום של איגביני- טעות שיפוט.
אתה כותב שהיו הרבה טעויות שיפוט אבל רשמת רק טעות שיפוט אחת (שזה גם לא ממש טעות שיפוט), כי הייתה רק טעות אחת נגדכם, לעומת אלפים שהיו לטובתכם.
שאני יתחיל למצוא טעויות שיפוט במשחקים של הפועל?? לא אני לא יעשה את זה , זה מגעיל שלא יודעים לפרגן אחד לשני ולכן אני לא מתייחס לטעויות שיפוט , אני גם לא מתייחס לתוצאה אלה רק לאופן המשחק , אם המשחק מראה מספיק טוב לאירופה שיש כאן כדורגל טוב ואירופה מתחילה להרתע מקבוצות ישראליות מבחינתי זה מספיק!!!
שטויות. אם זה היה לפי מה שאתה מתאר, לספרד אמור להיות כבר איזה 1000 נקודות. אבל כל שנה מורידים ומעלים לפי הישיגי הקבוצות. ככה שאם חיפה תגמור במקום השלישי, כל הקישקושים שלכם על זה שזה תורם לכדורגל הישראלי, יוכחו כמוטעים, ואפילו להפך, חיפה רק תזיק לכדורגל שלנו. אכלתם(או שאנחנו אכלנו) אותה
אילן, יא טמבל... כל שנה מרוויחים נקודות. בשנה אחרי זה, אתה צריך כאילו לשמור על הנקודות (ככה זה בטניס, וגם באופ"א זה משהו דומה, אולי חמש עונות ולא 1)... זה לא שכל הזמן ממשיכים לצבור ולצבור... אז הפערים היו בלתי גשירים.
אתם לא קולטים... זה הגיוני מאוד תראו זה הולך ככה... בחמש שנים מחשיבים את כל הניצחונות וההפסדים באירופה (ואני כמעט בטוח שתיקו גם שווה נקודה אחת... כיאלו כמו הפסד...) וכל שנה מחוקים את השנה הקודמת שעכשיו היא השנה השישית... למשל שנה הבאה ימחקו את עונת 97:98, וזה שנה מוצלחת לנורווגיות- אז ירדו להם כל הנקודות של השנה הזאתי... וזה מאוד הגיוני... כיאלו זה החישוב הכללי... אחריי זה מחלקים את זה במשהו, אני לא זוכר, אבל מה שבטוח שאי- אפשר להוריד את הדירוג. כי גם שמפסידים צוברים נקודות...
אני בתור אוהד מכבי די קשה להודות בזה אבל ברור שהישג של הפו... יותר גדול מכמה סיבות חיפה היו צריכים לעבור קבוצות לא ברמה טובה אולי אפילו של רמה של מקום 4 בארץ שלנו כגון שטרום גארץ נכון שאותה שטרום ניצחה את הפו... אבל זה לא בדיוק אותה קבוצה כמעט כל השתנה והפו... עברו קבוצות כמו פארמה צלסי וכו.... למרות שאחרונות היו בהרכב חסר וזילזלו וכל זה אבל עדין חיפה עוד לא עשתה משהו שרואי לציון חוץ מניצחון על היונים שזה באמת היה הישג יפה אבל זהו