@DRORIKO ואיזה עוקץ יש לנו בסמי עופר...רק יכול לקנא בב"ש. @קשר שמאלי ובדיוק היהירות הזאת לא במקום. במשחק הראשון ב"ש גם התקשתה עם הונבד...לודוגרץ יריבה שצריך לכבד. היא לא ריאל מדריד, אבל גם לא הפועל ג'לג'וליה...
כשהייתי צעיר יותר חלמתי שככה מאור מליקסון יראה יום אחד בבית״ר ירושלים. אז הוא לא עושה את זה בבית״ר, אבל זה עדיין תענוג לראות אותו עושה את זה.
http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/9/size624x514/722059.Xxx התרגשתי. https://pbs.twimg.com/media/CPJbwU1WcAEcICF.Xxx
פציעה של שהר שכרגע מוחלף עם פגיעה בכתף. למרות שאני חושב ששהר אוברייטד אין לו כרגע מחליף של ממש. בשביל ב"ש אני מקווה שהחלוץ הצ'כי יצטרף מהר לאלופת ישראל.
בן ביטון עם הטעות המפגרת התורנית. כמו שבוע שעבר, מבחינתי שבוע הבא לספסל. יש חלופה. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
אמרתי ששהר אוברייטד, אבל בן ביטון פשוט שחקן מטומטם. בעיניי אולי שחקן ההרכב הכי חלש בב"ש. קשה לי להאמין שהאדומים יעופו, אבל מה הדפוק הזה עושה? כל כך מיותר.
מקווה מאוד שבאר שבע תחתים כמה שיותר מהר את החלוץ כי לפתוח באירופה עם ברדה או גאדיר זאת בעיה רצינית. אני משער שבכר ימשיך עם ההרכב הזה עד סביבות הדקה ה 60, אולי במטרה לכבוש את השלישי, ואז יכניס את ראדי שקצת ייתן עוד מימד הגנתי בקישור במקום מליקסון או אוחנה. לגבי בן ביטון, למרות הטעות הזאת, לא הייתי מוותר עליו דווקא במשחק כזה חשוב כמו שבוע הבא. לא עד שנראה מקרוב את היכולות ההגנתיות של אלו.
בן ביטון פשוט שחקן טיפש, הוא עשה התקדמות אבל לפעמים עושה שטויות. בנוגע לחילוף, לא מבין מה הקשר ברדה? גאדיר עם המהירות היה יכול להיות הרבה יותר יעיל. חילוף פוליטי.
מתן אוחיון ? איפה אורן ביטון ? ---- מקווה שהפציעה של בן שהר לא חמורה מדי כמו שזה נראה ממבט ראשון. מאוד הזכיר לי את הפציעה של שכטר מול ליון, פציעה שהתחילה רצף פציעות חמורות בכתף. בכל מקרה ב"ש חייבת חלוץ במהרה, עם כל האהבה והכבוד לאליניב ברדה, חלוץ הוא בגדר חובה.
ב"ש מסתבכת והיא צריכה לשבוע הבא חלוץ. אני לא ממש מבין למה לאלופת ישראל כבר עכשיו אין מספר 9 בקבוצה? שהר הוא לא סקורר, וברדה לדעתי שחקן גמור. מה נשאר? גאדיר? הוא הרבה יותר שחקן כנף מאשר חלוץ. בכל מקרה אני מעריך שהחלוץ פקהארט יגיע. (והוא אולי יראה לשחר שהיה כדאי להלחם עליו). לגבי המשחק, ב"ש מחטיאה ברשלנות. בכלל, מאז השער השני האלופה הישראלית הורידה כמה הילוכים והתחילה לזייף קשות.