מסכים. המשחק היום זה בעצם המבחן הגדול של גאדיר. הייחוד של גאדיר על פני שאר החלוצים שלנו, זו המהירות שלו (בן סהר מהיר ללא ספק, אבל גאדיר יותר). המשחק היום בדיוק מתאים לתכונה הזו של גאדיר, בעצם ניצול שטחים ריקים (שיהיו המון ) והתקפות מתפרצות. אפשר לומר שזה אולי אחד המשחקים היחידים שגאדיר עדיף לכתחילה אפילו משאר החלוצים שלנו. זו הזדמנות גדולה בשבילו להרים את המעמד שלו בקבוצה, ובפרט במשחקים מסוג כזה שייתכן ונראה כמותם עוד (במידה ונעבור לשלב בתים).
חחח רק אני מבסוט שהם לא משחקים? יותר קל לנו מה איכפת לכם. הם בטוח גם מתבאסים לקבל ישראלים כי הם יודעים שכנראה הם יביימו פציעה. חוץ מגזענות שאני בטוח שיש להם, הם גם מפחדים מהתגובה של המדינה שלהם על זה שהם שיחקו נגד יהודים וכביכול נתנו ליהודים לגיטימציה. זה שאופא או כל גוף חרטה אחר לא מענישים אותם זה לא חדש, מפחדים מהתגובה של המדינות האלה
מפה לשם הזכיין מעדכן ש - תאגיד השידור כאן היה איתו במשא ומתן מתקדם מאוד ובסוף חיזלשו ספורט 1 מציעים לו שליש מהמחיר שהוא רוצה מה יהיה ?
אסון או ששון, זה מה שיהיה הערב, אין אמצע. אסור לנו לאבד את היתרון הזה, הבולגרים מספיק טובים כדי להפוך את זה, אבל היתרון מהמשחק הראשון חייב להספיק לנו. בהצלחה
וואו איזה התרסקות. עד כה מזכיר את האופי של בש מהמשחק מול תון. קניתי 2-1 דקה 70 ללודו? כעת אני חותם על פנדלים... חבל