הישראליות באירופה 2019/20 - כבר בסוף אוגוסט הישראליות מסיימות את דרכן באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י alexshw, ‏25/5/19.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לגבי חמישי הבא, פחד משחזור רודה...
    במשחקי חוץ אנחנו ממשיכים לספוג על בסיס קבוע, לא מצליחים לייצר משחק סביר והיריבה תמיד שולטת מולנו חד משמעית. קבוצה כמו לאצ'י לא הצלחנו לנצח, נגד קייראט סבלנו מאוד וניצלנו בזכות כרטיס אדום ליריבה, נגד השבדים לא היינו במשחק ולמזלנו השוונו מאוד מהר ואז בהחלט היינו טובים.
    פיינורד עם אצטדיון סופר בייתי תחפש לגמור את זה מהר, נצטרך שם ריכוז של 1000 אחוז וזה יהיה מאוד בעייתי לשמור על זה. לחזור עם הפסד 2-0 אני חותם עכשיו... בטרנר, למרות חוסר ברור באיכות התקפית, איכשהו אפשר לייצר משהו.

בכל מקרה יחסי הכוחות ברורים

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

2. Telkiyski Member

יהיה לב"ש קשה מאוד בדה קיפ.
    בכר יצטרך לעשות הכל כדי שלא יחזור מה שהיה בסלטיק.

במילים אחרות ב"ש צריכה לקוות שלא יהיה 2-0 דקה 15.

אני חושב שבמחינה מקצועית זה לא כזה סוף העולם.
    ברור שפיינורד פייבוריטית אבל כבר היו לא מעט מקרים בשנים האחרונות שקבוצות מהולנד עפו ליריבות מליגות נחותות.

אוטרכט השנה עפו לזרינסקי, פיינורד שנה שעברה עפו לטרנצ'ין.

בכל מקרה, לא מדובר בקבוצה שאם ב"ש תודח מולה יווצר איזה משבר (בניגוד להדחה מול קייראט ובטח שלאצ'י) - ככה שבמידה מסויימת לב"ש אין כ"כ מה להפסיד פה.
    די כמו חיפה נגד שטרסבורג.

3. alexshw Member

איזה רודה. לפני רודה ב"ש מכרה כמעט את כל השחקנים והיה לה סגל של לרדת ליגה והיא אכן ירדה.
    פיינורד נורא כושלת בשנים אחרונות באירופה, אולי אם סתאם הם נראים יותר טוב, אבל במקום ב"ש לא הייתי מוותר.

Sir Alex Ferguson, Love Is Red ו-EuropeGuy אוהבים את זה.
  4. Ajax Amsterdam Member

לירן אולי אני האוהד באר שבע שמכיר אותם הכי טוב :)
    תראה הם פייבוריטים מולנו אבל זה לא בלתי אפשרי. שי כבר ציין את הנקודות תורפה וחולשה שלהם.
    אני חושב שההגנה שלהם גם קצת שייקית. בקיצור אפשר להביך את יאפ סתאם

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Sir Alex Ferguson, EuropeGuy ו-לירן אוהבים את זה.
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אף אחד לא מוותר אני בטוח. בטח לא בכר ובטח כשאתה כבר מגיע לשלב כזה. זה משחק עם פוטנציאל גדול להיגמר כבר במשחק הראשון, חייבים לעשות הכל שזה לא יקרה. להגיע עם פיגור שער לטרנר זה כמו ניצחון.

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

6. South Boy Member

לא קונה את הדיבורים על משבר של פיינורד, הם עדיין אימפריה עם מבצר ברמות שכבר היה לנו קשה להתמודד איתן בעבר הלא רחוק כמו סלטיק פארק, ואנחנו גם לא בשיאנו כדי שאפשר יהיה לבנות על הפתעה. אולי בליגה הם במשבר אבל הם עדיין טובים יותר מאיתנו.
    איך שלא יגמר המפגש מולם עצם ההגעה לפלייאוף בעיצומו של תהליך בנייה מחדש של הסגל שרחוק מסיום היא הישג, אם נצליח להביא את ההכרעה לטרנר אולי יהיה סיכוי אבל זה הרבה יותר קשה ממה שזה נשמע. הנאו נאצים האלה פייבוריטים בענק.

ייא ו-גלצ אוהבים את זה.
  7. Ajax Amsterdam Member

המטרה שלנו ללא ספק צריכה להיות להעביר את ההכרעה לטרנר. שוב ציינתי שהם כבר פייבוריטים ושהם לא נגרים בהתקפה כמו נורשפינג.

לא חושב שהם במשבר אולי פתחו קצת את הליגה ב2 תוצאות תיקו שלא מתקבלות על הדעת כי שני תוצאות התיקו הושגו נגד קבוצות שעלו מליגת המשנה (קבוצות חלשות מאוד).

אז כולנו באמת יודעים מה יקרה ביום טוב שלהם בדה קויפ. כדי שנרחיק את ברחהאוס מאזור הרחבה כמה שיותר, לירוי פר גם על פי חבר הולנדי אןברייטד, נארסינג יוכל לעשות לנו צרות.

אם נעביר את ההכרעה לטרנר אני בטוח שטרנר יזכיר להם את החלודרום של ויטסה אבל הקהל שלנו מבחינתי משרה אווירה יותר ביתית

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

8. Telkiyski Member

אגב, שנה שעברה כשמכבי עפו עשו לנו תעמולה יפה בכל האתרים על "מצב הכדורגל הישראלי".
    אח"כ כשמכביל'ה לקחה אליפות ב-30 הפרש פתאום אין "מצב הכדורגל הישראלי" אלא רק סיפרו לנו כמה איביץ' גאון.

מזל שבני יהודה וב"ש עברו אתמול, אחרת כבר היו "מספחים" את ההדחה של מכבי לליטאים לכמה הכדורגל הישראלי חרא, כמו שעשו שנה שעברה.

9. yedidel Member

בית"ר המרוויחה הגדולה מהערב בטרנר. זריהן בזבז את הצמד השנתי שלו

oFiRzZz ו-yakar אוהבים את זה.
  10. גלצ Member

צריך ש @de Middenweg ו @Ajax Amsterdam יהיו המרגלים באימון של פיינורד.

אם המפגש לא ייגמר במשחק הראשון ויהיו עוד אשליות בטרנר אז עשו את שלהם,
    בני יהודה צריכה לבוא להנות ואם אפשר לכסח את השבדים על המגרש תוך כדי ולשחק אנטי כדורגל", הכל כשר.
    יופי של עונה אירופאית בכל מקרה חוץ ממכבי תל אביב למרות שאסור לשכוח לה את מה שעשתה באירופה בעשור הנוכחי (היחידה שעשתה זאת שנה אחר שנה) ומכבי חיפה עשתה מעל ומעבר.
    ציפיתי לעונה אירופאית הרבה פחות טובה לפי נקודת הפתיחה.

:)יצא לי אופטימי. אני בטוח שאנשים מסוימים יהיו מבסוטים.

נערך לאחרונה ב: ‏16/8/19
  11. Telkiyski Member

@de Middenweg אמר שדינמו טיבילסי פייבוריטית מול פיינורד.
    בפועל נגמר 4-0 לפיינורד כבר במשחק הראשון.

עם מרגל כזה עדיף כבר לא לדעת כלום.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

עזבו אותנו מ-"דברים כאלה יכולים לקרות", מכבי איבדה את הכרטיס לפלייאוף במשחק בישראל כשאפילו לא הצליחה להשוות ומעבר לכך, כמה נקודות:
    1) כל העניין בזכייה באליפות כל כך מוקדמת היא האפשרות להתכונן לעונה הבאה. מכבי הפעם אפילו לא החליפה מאמן בניגוד לשרשרת האליפויות ההיא.
    2) אליפות בפער טריליון נקודות זה כיף לספרי ההיסטוריה אבל אפילו האוהדים התחילו להשתעמם בשלב מסוים, הליגה בשנה שעברה הייתה איומה, תראו את הפועל באר שבע, לא בטוח שבית"ר המבולגנת של בני בן זקן למשל לא הייתה מוכתרת כאלופה.
    3) אני תמיד חושב שהאשמה מחולקת אבל אי אפשר לוותר שוב לולדימיר איביץ' שמעניין שלא היו לו גם הצעות של ממש, גיבור על גמדים וגם בשנה שעברה זה היה כישלון. הכתבה על מכבי ת"א, רופאי המועדון ויחס המאמן - לא עברה חלק בקריית שלום.
    4) מילה לגבי דור מיכה - אף אחד לא ייקח לו את זה שהוא כנראה המוסר הכי טוב שהיה כאן בליגה מאז אייל ברקוביץ' אבל הוא בחיים לא יתן גול במשחק חשוב והוא נראה נורא. אני תמיד אחשוש הרבה יותר משחקן כמו עומר אצילי לדוגמא שבטח לא מוסר כמוהו אבל מסוגל לבעוט לשער והוא גולר. אצילי היה חסר אבל זהו.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

גם אני האמנתי שהבלארוסים יעברו. פיינורד עפו בשנים קודמות ליריבות הרבה יותר מביכות.
    קרה מה שקרה בדה קייפ, כי זה כדורגל, והיה 0-1 שייקי מאוד לפיינורד שהבלארוסים נושקים לשיוויון ואז אדום ובעשר דקות אחרונות פיינורד שמים 3.

יש להם את הדה קייפ. תמיד יהיה איצטדיון ביתי אפילו בקבוצות אפרוריות ובינוניות של פיינורד. גם תקעו לנו 2-6 חסר פרופורציה בשנה שעברה, ומיד אחרי זה ניצחנו אותם בגביע 0-3 באותו דה קייפ (וגם בארינה בבית) כלומר בדה קייפ היא יכולה לתפוס משחק ושהקהל דוחף הם יודעים להוציא מעצמם יותר.

לכן זה קצת מטעה. אם ב"ש צולחת את הדה קייפ בתוצאה סבירה, גם הפסד מינמלי - היא עוברת.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Sir Alex Ferguson, EuropeGuy ו-לירן אוהבים את זה.
  14. גלצ Member

@הרצליה עד המוות גיאורגים.
    להפסיד 1:0 בהולנד (הלוואי...) ולעבור זו תהיה משימה קשה בכל מקרה. צריך להבקיע וזה יהיה קשה מאוד במשחק חוץ כזה, צריך לנצל שניים או שלושה מצבים רציניים שבאר שבע אולי תגיע אליהם

15. Love Is Red Member

ואל תשכח שבאותה עונה ביתר נתנו לבאר שבע 7-2 שבועיים לפניי המפגש עם רודה.
    והכל במחצית אחת.
    ככה שמה שהיה מול רודה היה דיי מובן מאליו בסופו של דבר.