הישראליות באירופה 2019/20 - כבר בסוף אוגוסט הישראליות מסיימות את דרכן באירופה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by alexshw, May 25, 2019.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מבין שהכל זה עניין של הגרלה כן?
    הפועל באר שבע קיבלה בכל סיבוב את היריבה הכי קשה שיכלה לקבל, וכשזה קורה בשלב הפלייאוף כשאתה לא מדורג זה הופך את המשימה לקשה הרבה יותר.
    את מי הקבוצה מלוקסמבורג עברה בשלב הפלייאוף כדי לעלות?

2. גלצ Member

ממש לא נכון.
    במקום לאצי יכולתם לקבל את קאריובה,
    במקום נורקופינג יכולתם לקבל את אנטוורפן,
    במקום פיינורד יכולתם לקבל את אספניול.

בלי קשר לדעתי נדפקתם בהגרלה של הפלייאוף עם הקבוצה הכי קשה חוץ מהספרדים. בכל אופן שום אפשרות לא באמת הייתה עבירה
    שם אולי חוץ מגנט (דגש על אולי..).

Last edited: Aug 30, 2019
    Nigel de Jong likes this.
  3. DRORIKO Member

באנה אתם קולטים שלבן שהר יש חוזה עד 2023? חחחח

4. Ajax Amsterdam Member

גם אייאקס אמסטרדם ב2018 לא העפילה לבתים של האירופית אחרי הדחה מבישה לרוזנבורג. בכללי כל הדחה פה הופכת לפסטיבל תקשורתי והסכינים יוצאות מן הנדנים ללא הרף. זה עיניין של ציפיות ועניין של כבר לדעת את מקומנו באירופה. זה בכלל נחמד ש-2 קבוצות הגיעו לשלב הפלייאוף בכלל וואלה אני חושב שבאר שבע הדיחו קבוצות מצוינות

ייא and סמואל אטו like this.
  5. Raulito Madridista

שנה שנייה ברציפות שאין לנו אף נציגה בשלב בתים באירופה ואני חושב שזה מראה הרבה על מצב הכדורגל כאן. מניח שהפועל באר שבע הייתה עוברת יריבה פחות טובה מפיינורד, אבל עזבו. שתי הקבוצות היו אפילו לא קרובות לגרום לעניין במשחק בית.

כמות הקהל של בני יהודה אתמול היא מעליבה, אפשר לחשוב כל שנה היא באירופה אבל הם יצאו בזול הייתי אומר, השתפרו במחצית השנייה למרות שזה היה משחק הכדורגל הכי גרוע שראיתי וזו קבוצת נגרים. אבל הפועל באר שבע ממש לא יכולה להסתפק במה שקרה אתמול ועזבו את המסביב - כרטיס אדום (זו הפרמיירה, חנן ממן? אפילו בכר אמר שכמות האדומים מוגזמת, שחקנים מאבדים את הראש), החמצות...בשורה התחתונה באר שבע אפילו לא נתנה גול. בליגה האנרגייה תהיה נמוכה יותר והיריבות ישחקו הגנתי יותר, חסר לה ברק בהתקפה. עדיין לא מאוחר להטיס את קאריו. מה שכן הקהל נשאר לאחר המשחק והריע לשחקנים - כל הכבוד!

EuropeGuy likes this.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל באר שבע עברה יריבות שהן לכל הפחות ברמה שלה, ולטעמי יותר, ועפה מול קבוצה חזקה ממנה בהרבה ובכל פרמטר. קמפיין מוצלח מאוד שלנו איך שלא נסובב.

Last edited: Aug 30, 2019
    rivaldo and Sir Alex Ferguson like this.
  7. Telkiyski Member

ב"ש עשתה את שלה כשעברה את קייראט ונורשפינג.
    את פיינורד לא באמת ציפו שהם ידיחו.

עוד לפני הגרלת הפליאוף כתבתי פה שאם יש קבוצה אחת (מבין גנט, פיינורד, אספניול וטרבזון) שלב"ש יש עוד אולי מה למכור מולה זו פיינורד אבל טעיתי.

סה"כ הקמפיין של ב"ש בכללותו הוא מוצלח בעיני, גם אם הדרך בה היא עפה לפיינורד הייתה מאכזבת.

Sir Alex Ferguson likes this.
  8. גלצ Member

המשחק אתמול קצת קילקל בלי שציפיתי למשהו. אפשר לעוף יותר בסטייל.
    אמרתי בקיץ שאם כבר הישראליות יודחו מוקדם לפחות שיעופו לקבוצות חזקות ודווקא מכבי זו שהודחה בצורה מעליבה עם יכולת שרירותית

9. Raulito Madridista

לא אמרתי שכל הקמפיין של הפועל באר שבע היה רע, ההדחה משאירה טעם די מר. לדעתי ההייליט העיקרי היה הצמד של ניב זריהן אבל קשה לבנות על כך שהוא יהיה יציב, ואם אני מנסה בכוח אז גם עדן שמיר שהתחיל טוב מאוד. יש הרבה סימני שאלה כי הנה, באר שבע פגשה קבוצה טובה ובכל זאת ספגה שישה שערים גם אם התוצאות עשו לה מעט עוול. שתי היריבות שהותירה מאחור - מוכן לקבל שזה היה 50\50, הישג גדול או סנסצייה לא היו פה. ואני הייתי רוצה לראות את הקבוצה מחתימה עוד שחקן שיכול לעשות את ההבדל בליגה, זה לא משנה שהעונה האירופית הסתיימה. אני גם חושב שעם כל הכבוד למהפכה שהקבוצה עשתה, ואני ער לזה שההרכב שונה לחלוטין - אם המדד הוא העונה שעברה הקטסטרופלית - אז אין מה לדון.

EuropeGuy and גלצ like this.
  10. סמואל אטו Member

כמה פעמים עלתה קבוצה מלוקסמבורג לליגת האלופות?

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

המדד הוא גם העונה שעברה- להוכיח שזה היה משהו חד פעמי ושהקבוצה מסוגלת להראות כמו קבוצת כדורגל אחרי ההצלחה המסחררת שהייתה פה. והמדד הוא בעיקר ביחס לציפיות. הגיעו שחקנים צעירים שלא הוכיחו את עצמם עדיין בטופ של הליגה, שחקנים שעוד צריכים להתפתח והגיעו זרים זולים- אלו מטרות של קבוצה שלא מסוגלת להתמודד על אליפות וזה ברור לכולם. ביחס לקבוצה כזו, שבסך הכל שואפת להיות בצמרת הכדורגל הישראלי ולא יותר- הקמפיין היה טוב מאוד ועשינו את המוטל עלינו ואף יותר. מה שחשוב מאוד הוא שהגדלנו את הניקוד שלנו לקיץ הבא מה שכמובן לא יהיה שווה כלום אם לא תהיה המשכיות ולא נעפיל לאירופה בסוף העונה- מה שיהיה קשה מאוד כי בנקודת הפתיחה אין לנו שום יתרון משמעותי על מכבי חיפה ובית"ר חוץ מעמדת המאמן שגם הוא צריך הרבה להוכיח אחרי העונה הקודמת.
    כמובן שגם ייצוג מכבי תל אביב באירופה בשנתיים האחרונות נותן מדד מצויין לרמת הכדורגל פה, קבוהצ שבהחלט הכי טובה בליגה בפער לא מסוגלת לעבור קבוצות והגרלות נוחות כבר שנתיים- זה מראה מצויינת למה שקורה לליגה. אז אם עברנו קבוצה סקנדינבית וקאזחית- לא רע בכלל.

12. Telkiyski Member

לדודלאנג' היה מזל שהיא נפלה בפליאוף על קבוצה מארמניה.

דווקא בעונה שעברה הקבוצה הזו הדיחה את לגיה ורשה וגם את קלוז' ועלתה לבתים של האירופית בצורה מרשימה מאוד.

Sir Alex Ferguson likes this.
  13. גלצ Member

לא ייאמן שאפילו העונה קבוצה ארמנית לא ניצלה את ההגרלה בשביל לעלות לשלב בתים

14. Telkiyski Member

דודלאנג' פה בישראל קבוצת צמרת והארמנים האלה לא כאלה רעים.
    עשו בעיות לסולנה בסיבוב הראשון של מוק' הצ'מפיונס, העיפו סיבוב קודם את אלופת גיאורגיה ועכשיו לקחו את דודלאנג' לפנדלים.

בוא נגיד שלא הייתי מופתע אם אררט היו מעיפים גם איזה קבוצה ישראלית.

15. גלצ Member

בלוכסמבורג יותר קל להביא שחקנים צרפתים, בלגים וגרמנים בגלל שהיא גובלת במדינות האלה (הם נחשבים שם זרים בכלל?). כנראה שזה היה עניין של זמן עד שהעובדה הזו תתבטא גם בכדורגל.