היום בכורה של חוסה לואיס מנדיליבר במפעלים האירופיים הראשיים. עד כה הניסיון האירופי שלו הסתכם בהדחה בפנדלים מול קלוז' באינטרטוטו 2005 כמאמן אתלטיק בילבאו.
למה בליגה האירופית לא מדגישים את הסאונד של הקהל כמו בצ׳מפיונס? זה גורם לשידור להישמע מנומנם כאילו זה גביע הטוטו, אבל הקהל כן עושה רעש
איזה גול נפש רומא. פעולה אחת נורמלית לא עשו. אם אין פה עשר דקות תוספת על כל הבזבוזי זמן המגעילים של מוריניו אפשר לקפל. כל שחקן של רומא מתגלגל פה 5 דקות מנשיפות בעורף. עכשיו פלגריני עם ההצגות. חבל ששיק לא קשר, עצמון הזה לא מסוגל לכבוש שערים.
וואו מה שרומא עושה כאן. הפועל יהוד + מכבי נתניה של ימי אלי גוטמן + סטוק סיטי כשהיא ביתרון. 8 דקות תוספת זה בדיחה. 18 היה יותר הגיוני.
אין גבול. זה דברים שאתלטיקו לא עשתה. בפעם הראשונה שהם עוברים את החצי פלגריני מאבד את הכדור, רואה שבלרקוזן מתחילה מהר מהכדור שוער אז הוא מכדרר את הכדור שיצא החוצה פנימה כדי שיהיו שני כדורים במגרש. והדבר המבחיל הזה עוד יסיים עם התואר העלוב הזה כמו שעשה אצלינו. הרמות גועל היו דומות.
אז בגמר מצד אחד המאמן הכי מגעיל בעולם ובצד השני מאמן שהיה תקוע כל הקריירה בקבוצות קטנות לגמרי לא בצדק. אני שם בצד את השנאה שלי לסבייה.
פיורנטינה לא זכתה בשום תואר אירופי מאז 1961(גביע המחזיקות הראשון אי פעם),ווסטהאם לא זכתה בתואר אירופי מאז 1965(גם כן גביע המחזיקות) ואם נוסיף לכך את העובדה שהזכייה של רומא בקונפרסליג בעונה שעברה הייתה הזכייה הראשונה שלה בתואר אירופי מאז 1961(גביע ערי הירידים) נגיע כנראה למסקנה שהמפעל הזה מקים לתחייה מדפים שחוקים בארונות התארים של תארים אירופיים.
חלילה אני לגמרי לא חושב שיש בו משהו רע, לדעתי זה דווקא יהיה מרגש מאוד לראות את פיורנטינה או ווסטהאם זוכות בגביע.