שער נהדר של מרטין משהו ג'וניור בפראג. השדרנים מדברים על המיקום של מארקטי, שלא היה מושלם, אבל ככה או ככה ביצוע מושלם של הצ'כים מהמסירה ועד לסיומת.
73% שליטה של ליברפול בחצי השעה הראשונה הפנדל זה פארש, לא שורקים על כאלה דברים אבל דה חאה בינתיים מונע תבוסה אז לא הייתי מתלונן על התוצאה אם הייתי אוהד יונייטד.
זה לא דה חאה אלא יותר כמו תמיד הנאיביות של החלק הקדמי, שום שוער בעולם לא היה עוצר את ההחמצות של סטארדיג וקוטיניו אם הם היו מסיימים אותם כמו שהיו צריכים לעשות. יאללה לפרק!!!
אני כל כך שונא את דה-חאה. כל כך כל כך שונא אותו. מי שלא עוקב אחרי הליגה האנגלית לא מבין איזה שוער אדיר הוא. יימח שמו.
דה חאה לא עשה שום דבר מיוחד היום. אובר התלהבות מחייזר. ליברפול לוחצים, אבל אין להם מספיק כישרון ותכליתיות.
עוד לא התרגלת שליונייטד יש יתרון מסורתי בעמדה הזו על ליברפול? השוער הגדול האחרון באמת באנפילד היה קלמנס כך מספרים.
היו לכם גם שנים של בארטז וכאלה... מאז שמייכל לא היה לכם דבר כזה. כמובן שליברפול באופן מסורתי כבר מחפשים מי הליצן הכי גדול שאפשר להעמיד בין הקורות.
בארטז היה שוער מצוין, פשוט עם הרבה ג'וקים בראש. ואן דר סאר היה שוער שקרוב ברמתו לשמייכל. ההבדל ביניהם שלשמייכל הייתה קצת יותר יכולת לנעול את השער ביום נתון, אבל להולנדי הייתה פחות נטייה לקבל גולים באשמתו. אני מחשיב את שמייכל לגדול שוערי המועדון, אבל ההחלטה פה מאוד קשה מול ואן דר סאר.
ליאור, הוא נפצע ל-5 או 6 שבועות אם אינני טועה. המזל היחידי של אנגליה זה שדורטמונד פגשה את טוטנהאם ולא את יונייטד. איזה קבוצה של סמרטוטים.
2-0 אמנם מאוד משקף את מה שקורה על המגרש (לליברפול מגיע אפילו יותר) אבל מישהו צריך להגיד את זה - שער ראשון מפנדל מאוד זול ושער שני ממהלך שהתחיל מנבדל.