משחק איום ונורא של לאוטרו מרטינז, נראה גם שהוא שיחק היום בלי חשק בכלל, בקושי עשה תנועה על המגרש .לא יודע, נראה לי שעובר עליו משהו . לא מתאים במשחק כל כך חשוב לשחק ככה . לא ברור לי גם מה הקטע עם אריקסן . שחקן כל כך נפלא ומוכשר הופך לשחקן ספסל קבוע ומקבל 15 דקות, זה לוקסוס גדול מדיי לוותר עליו . לדעתי הוא עשה טעות נוראית שהוא לא חיכה לסיום החוזה שלו בטוטנאהם, ונחפז לעבור לקבוצה ומאמן שלא מתאימים לו . קונטה מאמן נפלא, אחד הטובים בעולם אבל הניהול משחק שלו היום היה לא טוב .
לוק דה יונג כובש שני שערים. לדעתי חוץ משתי נגיחות הוא לא עשה בהתקפה דבר. אם יש חלוץ שלחלוטין לא מסמל את הכדורגל ההולנדי זה חוטב העצים הזה. הדבר המדהים הוא ואת זה אגיד לחובתו, לכבוש שערים הוא יודע. תאמינו לי אני מכיר את הבחור הזה, קיללתי אותו מספיק.
סביליה זה קבוצה של 11 צוללנים והשופט שורק על כל נגיעה, כל הגבהה של באנגה בול ומה שחקנינו עושים? מבצעים עבירות על ימין ועל שמאל גם ליד הרחבה. על קונטה לא נשאר מה להרחיב, במו ידיו הפסיד את המשחק, עד כמה אפשר להמשיך עם גליארדיני? ומתי ילמד שלא ניתן תמיד להציל את המולדת ברבע שעה?
הדומיננטיות של סביליה במפעל הזה באמת מדהימה נוכח העובדה שהמאמן והסגל מתחלפים ואיכשהו הם נשארים בטופ. הם היו עדיפים אבל פספוס של אינטר, יכלו לעשות הרבה יותר.
הנתון המוזר - דייגו קרלוס גורם לפנדל ברבע הגמר, בחצי הגמר ובגמר. ולמרות זאת, אני שמח שהוא זה שכבש (בערך) את השער שהביא לסביליה את הגביע. יש וויכוחים על היכולת של סביליה הנוכחית. היא בכלל לא אטרקטיבית כמו שאנחנו רגילים לראות מהמועדון הזה - ההתקפה שלה נשענת על חלוצים שלא כובשים ובעיקר על אוקמפוס. לופטגי החליט שהוא בונה על הגבהות לדה יונג בחלקים גדולים של העונה, מה שלא עבד וגם נראה לא יפה לצפייה. בזכות הגנה טובה ויכולת מעולה של אוקמפוס זה החזיק את הקבוצה העונה. דווקא היום ההגבהות לדה יונג הביאו תוצרת סוף סוף. טוב שבאנגה עוזב עם תואר, מגיע לו בהחלט.
זה אמיתי השופט במשחק של פיינורד אתמול?? שתי הצגות של שחקני וולפסברג ברחבה תוך כמה דקות ושני פנדלים חחח זה היה מלוכלך מאוד Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk