ההצגה של המקרה ברוב התקשורת לא נכונה, או שפשוט כלי תקשורת אחד יצא בכותרת מפוצצת ואחרים העתיקו מבלי לטרוח להיכנס ולקרוא הכל. הטענה של הסוכן,לגבי עניין החובה של ראסינג לשלם את המשכורת על פי השכר שקיבל בזמן ההשאלה ולא זה שמופיע בחוזה שלו בראסינג (אותו ראסינג משלמת באופן רגיל ככל הנראה, בניגוד לכותרות), מעניינת. לא ראיתי יותר מדי פלפולים משפטיים ומבחינת הגיון, כמו שאני רואה אותו, הטיעון לא מחזיק. אבל קשה לי להאמין שהסוכן היה מעלה את זה סתם כך, יהיה מעניין.
יכול מאוד גם שבאמת הסוכן מנסה למשוך לו חוזה טוב יותר. לפי הפירסום שאני קראתי, סעיף השיחרור שלו הוא 8 מ' יורו ויש לו הצעות מאירופה. היה כתוב שהוא ביקש מראסינג חוזה עד 2020 וראסינג הציעה לו 120 א' פסוס במקום ה-25 א' שהוא מקבל כיום, אבל הוא סירב. קראתי שוב את אותו פירסום ושם כתבו שהוא דורש מראסינג 4 משכורות שלא שולמו. מה שלא הבנתי זה האם הארבע משכורות לא שולמו במלואן לטענתו או לא שולמו כלל. האופציה השניה באמת נראה לי כקלושה יותר.
אני גם נוטה יותר להאמין לגרסת הפער, פשוט כי קשה לי לראות שחקן שלא מקבל פסו אחד במשך אבעה חודשים וממשיך לשחק, מה גם ששאר שחקני הקבוצה לא התלוננו. אז רק לרוג'ר לא שילמו? לא נראה לי.
"הסכסוך" בין ראסינג ורוג'ר, במירכאות מכיוון שלדעתי זה פשוט היה מו"מ, נפתר והשחקן ימשיך באקדמיה כצפוי. כך לפחות מפורסם בינתיים במקורות לא רשמיים, בקרוב נקבל את הגרסה הרשמית אני מאמין
הוא לא הוארך, רק הגיעו להבנות לגבי הפערים בשכר ונתנו לו עוד קצת כסף. למיטב ידיעתי החוזה איתו הוא עד סוף העונה הבאה.
נראה לי יצא לך שווה למרות שהיה מדהים עם אצטדיון מלא במשחק חסר חשיבות. יש שחקנים שמגיע להם את זה, וכמו שאנחנו רואים את התגובות מכל שאר המועדונים בהם שיחק הנסיך, מגיע לו. למי שבעניין, ברגעים אלו נערכים במקביל המשחקים שיקבעו מי תפגוש את לאנוס במשחק על האליפות, סאן לורנסו או גודוי קרוס. סאן לורנסו חייבת להשיג יותר נקודות מגודוי קרוס בשביל לעקוף אותה בטבלה, או להבקיע 8 שערים יותר...
מחזור סיום יוצא דופן - אחרי ירידת הליגה של ארחנטינוס שלשום אתמול היו 4 משחקים מכריעים על זהות היריבה של לאנוס בגמר על האליפות ועל הנציגה הרביעית שתעפיל אוטומטית לפלייאוף. 4 הקבוצות המעורבות בשני המאבקים האלו פגשו 4 קבוצות להן לכאורה אין יותר עניין בליגה, ולמרות זאת, אף אחת מהארבע לא הצליחה לנצח! סאן לורנסו מנצלת את ההפסד של גודוי קרוס ולמרות שלא הצליחה לנצח, תיקו, מחליפה אותה בפסגה של בית A ותפגוש את לאנוס להכרעה על התואר. החבורה ממנדוסה פספסה הזדמנות ענקית לתואר מהמפתיעים שהיו בהיסטוריה של הכדורגל הארגנטינאי, אבל תאלץ להתנחם בהופעה היסטורית בליברטאדורס בסופו של דבר. בבית B היה מאבק על המקום השני שמבטיח השתתפות בליברטאדורס, אתלטיקו טוקומן פספסה הזדמנות היסטורית כשהפסידה במחזור האחרון לניואלס 2-1 ולא הצליחה לנצל את התיקו של אסטודיאנטס על מנת לעקוף אותה. כמו סאן לורנסו, גם אסטודיאנטס משיגה את המטרה שלה מבלי לנצח ועם הרבה מזל.
משחק אליפות במעמד אחד - לאנוס מטאטאת את סאן לורנסו בדרך לאליפות. לאנוס הייתה משכנעת יותר לאורך העונה, למרות שגם שיחקה בבית הקל יותר כנראה, וזו לא הפתעה גדולה שהיא רושמת תואר אליפות נוסף. לצערי רק מדגיש את הפספוס של העונה של ראסינג עם הסגל שהיה לנו, כשאני נזכר במשחק המצוין נגד לאנוס החזקה ובדקות הרבות שביטלנו אותם בדרך לניצחון...
חוסה סאנד... יאללה, איזו אגדה. מעבר לעובדה שהוא היה באנקר שלי במשחקי המנג'ר השונים, הוא חלוץ נהדר שמראה שגם בגיל 36 הוא יכול לחולל שמות בליגה לא פשוטה כמו הארגנטינאית. מברוק ללאנוס הקטנה על אליפות שניה ולפי מה שהבנתי גם מאוד צודקת.
SPO 1-0 LAF | Sportivo Italiano - Laferrere 7 אדומים, ליגה ארגנטינאית רביעית(אם אני טועה) והמנצחת בכלל היא קבוצה עם שם איטלקי.